žralok Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Já jsem si právě naložil 2 plátky vepřového tak si to večer dám na gril. Pivo je v lednici a hruškovice v mrazáku, tak bude zase dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Libore a všeci ostatni, možna že to tu nepatři, ale v hospodě se keca ovšem možnym aspon u nas v dědině, TAK ZALOZTE NOVE TEMA, třeba NEVIM SI RADY a jeto. Každy by chtěl nějaky broblem vyřešit hned a proto nehleda tak se pta a zaklada nove vlakno. Ti co mě znaj tak vi, že mam problem z klebetařem a přiznam že snim neumim pracovat proto mam nato lidi a ja jim zas naoplatku spravim vůz nebo poradim v mechanicke časti. Hold každy jsme kněčemu jinemu stavěni.Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 (editace) S hospodou nemám problém. A podobné téma se zakládat nebude, protože tím se jen vyjde vstříc lidem, kteří si tu práci s hledáním nedají a zase s tím budou mít jen práci admini a moderátoři, protože to budou muset někam zařadit. Vidíš to sám u sebe a dokážeš si poradit. Kdyby takových bylo víc. Editováno: 6. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Tak to maš pravdu, jinač panačka si dej na uklidněni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Budu muset, protože jsem zase nasranej a vytočenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Tak jsem doma z Brna a musím říct,že zklamání je velké.Kdybych věděl,že to bude až tak chabé tak to vzdám.Vše bylo natlačeno pouze do dvou pavilonů a díky tomu se tam nedalo hnout.Všechny ostatní pavilony byly volné tudíž to organizátoři zadupali.Krom toho mi chyběla značka audi,peugeot,vw,jiné značky tam měly jen některá svá auta no prostě Brno už ne.Velké zklamání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Věděl jsem o tom, proto jsem tam ani nejel. Raději jsem zůstal doma a ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 ... sám se napil a vyfotil Pěkná pohoda, závidím z práce :/ Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Zraloku , vidim ze mame stejnej program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 (editace) Tak proč jsi nepřijel? Tady se na kamarády nemůžeš spolehnout. Teď jsem se dozvěděl, že asi v úterý budu muset jet do Brna. Kdo si dá se mnou kafe. Editováno: 6. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Jak to neco co je venku staje tak naberu domovinku a dorazim jatra je treba lecit , radeji preventivne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Z Tebe je pěkné prasátko vandale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Nejsem línej se dobře nažrat a dobře napít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Když se dívám na tu fotku, tak mně nezbývá nic jiného, než s tím souhlasit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 (editace) Závidíš co? S takovouhle postavou mám taky všude respekt. Editováno: 8. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 To Vick: Víťo, když jsem Ti psal ohledně toho vlaku, tak ta zmíňka pro Johana byla v tom duchu, že to Brno nebude nic moc, prostě ty časy jsou už dávno nenávratně pryč - bohužel! No útěchou Ti může být, že jsi se zase jednou svezl "vláčkem i s oroseným"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Tak zítra mě čekejte v Brněééééé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Jo jo čekáme Jen, aby se naše časy sešly Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Tak zítra budu před 9 hodinou v Brně v Haškově ulici. Je to od vás daleko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 No je to přes půl Brna od nás A já mám do 9h školení v práci ve Vaňkovce Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Ahoj zdravím všechny známé a neznámé , Karle no mám se celkem na prd v práci nám rozdaly výpovědi tak jsem hledal jinou ale u nás to stojí za prd, tak se musím vrátit ke staré profesi , tj řidič busu. Nic jiného tu není , No snad se do toho zase dostanu. A jinak se těším na sraz určitě bych jel pokud to vyjde.. Zatim ahojky... a přijdu sem častěj slibuju...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Martine, hlásím se jako první zájemce o naftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 To Martin35: Martine, budeme se všichni těšit na Tvojí častější účast a hlavně řada z nás Tě ráda uvidí na srazu! Jinak to budeš jezdit jen tam u Vás a nebo i nějaké dálky? Měj se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Jsem si dnes konečně udělal radost. Můžete jen slintat a závidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 A já musel žrát krevety :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.