Září 14, 201410 r Ahojte, potrebujem poradit piska mi asi napinaci kladka na pohone alternatoru. Chcel by som vediet ci tieto oznacenia su pre napinaciu kladku: 078 903 133 AB , 078 903 133 T vopred velmi pekne dakujem.
Září 21, 201410 r Tak tohle je dámy a pánové bomba, masakr! http://www.rallye-magazin.de/videos/gymkhana/recoil-2/index.html
Říjen 14, 201410 r No nic pánové .. Supík při 400tkm se rozhodl, že převodovka už s námi nebude kamarádit. A já to opravovat nebudu, ač hydroměnič mám. Ale na foru zustanu, bo máme doma koktu v rs :-)
Říjen 15, 201410 r Velké pozdravení JOHANOVI Myslím, že Ti SUP nadělal hodně dobré služby. Jsem rád, že jsi se po dlouhé době ozval, jen nevím jestli budeš chodit jen mezi ochcaváky, či i k nám - doufám, že ano!? Johane , věřím, že když máme vánoční posezení na Plzeňce u Anděla, tak že se určitě oba zůčastníte, mluvil jsem s některýma klukama a vím, že Tě všichni rádi uvidíme a hlavně si rádi poslechneme to, jak jsi se staral o ten tiptronic. Já za sebe slibuji, že Ti toho tataráka umíchám! Posunu ten sraz nyní opět dopředu, aby to bylo na očích. Pozdravuj drahou polovičku a už sed na Vás těším až se setkáme osobně! Jinak pokud by jsi byl někdy v Praze a měl chvilku, dej drát, rád dám s Tebou kafe!
Říjen 15, 201410 r ahojte, neviem kam by som mal moju otázku zaradiť, chcel by som sa spýtať či je spodný kryt motora zámenný medzi passatom b5 a superbom 1? máte niekto skúsenosti? diky...
Říjen 19, 201410 r Zdaravím, Karle, ty mi ho namíchat můžeš kdykoliv :-) Na sraz dorazím rád, když to dám. Supíka jsem poslal do Teplic, takže žije dál. A chodit sem budu, klidně i něčím přispěji na foru. Pár věcí jsem sám udělal, co tu asi nikdo nemá :-) Majo777 - Ano. Sám jsem ho použil.
Říjen 20, 201410 r Také pěkně zdravím! Johane,věřím že dàš - musíš,dlouho jsem Vás oba neviděl a termín jsem letos zajistil s dostatečným předstihem?! Už nyní se těším. Pokud by jsi jel přes tu naši matičku měst,zavolej a nebo se rovnou zastav - rád Tě uvidím a okouknu Tvoji novou Octulku. Zdravím Vás oba!!!
Říjen 21, 201410 r Ahojky Johane, a kdy to čekáte - vypadá to, že až na jaře-nee? Takže ten tataráček bude určitě dvojitej a navrch si dá určitě něco sladkýho a kyselího. Přeju Vám to z celého srdce! Počítám tedy s Vámi oběma! Mějte se moc krásně a Čauky Karel
Říjen 23, 201410 r Taková menší zajímavost do budoucna http://auto.idnes.cz/kontrola-tlaku-v-pneumatikach-def-/automoto.aspx?c=A141023_171150_automoto_fdv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
Říjen 24, 201410 r Pěkné srovnání. Tady je jasně vidět kam se to vše posunulo a hlavně jak rychle vše stárne včetně nás dědků!
Říjen 25, 201410 r Dodělat to určitě nikdo chtít nemůže... Jinak dodělat ot jde jednoduše do každeho liťáku BT čidlo s vysílačem a senzor :-) cca 2500,-Kč
Říjen 27, 201410 r Něco z našeho Jihomoravského kraje, vínečko bílé...včera to s ním někdo přenal Upraveno Říjen 27, 201410 r od Tarantulas
Listopad 4, 201410 r Dlouho se ten Martin neozve, ale když už, tak to stojí za to! Johane, až pojedeš kolem, zastav se. Docela rád si prohlídnu Tvoje nové přibližovadlo! Jinak na vánoční posez s Vámi dvěma počítám na 100%! Mějte se fajn a že zdravím. Upraveno Listopad 4, 201410 r od Lanny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.