Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Marťas ten motor mě taky lákal ale škoda že nedělají čtyřkolku

Laurin

Já sem nad tím přemýšlel a zjistil jsem, že se bez čtyřkoly vklidu obejdu :D Sníh tu bývá fakt málokdy a na hory jezdím minimálně.

Ale je to jenom nástřel, uvidíme co bude za rok, kdy to bude aktuální.

To je taky pravda, zase o starost (haldex) míň.

uvidíme až to příjde.pak to bude mazec.

dneska začal Frankfurt.Tam bych se chtěl jednou jet podívat.Byl tam už někdo z vás?

Já ne, ale taky bych tam zajel.

Chlapci a verzi sportline nechcete?

Btw, Víťo krásnej počet příspěvků 3 333 :D

Upraveno od Tarantulas

No chlapci ziram, jako je nadharna, a už se na vás v ní Těšín, ale ty dva hrnky na víc tam fakt chybej, ty už si si v tom pojezdil, já zase naopak chci konečně pořádně motor, párkrát jsem se v tom teď povozil a musím to mít.

právě že mám šichtu.Chce to domluvit předem a jet tam.Klidně bych to bral.Láká mě to

Fildo jo všiml jsem si toho a chtěl to podotknout ale ty jsi všímavý chasník 

Jinak sportline chce Kubino

Jinak do frankfurtu jedu příští víkend,taky jsem chtěl vždy jet, tak letos to klaplo

Ha Štěpán je další.To vypadá na generační obměnu ve velkém.Tedy zatím ve stadiu příprav

Doktore myslíš doufám 3.6? :D Jo Kuba ví co je good :) ale každý preferujem něco jiného.

No rozhodl jsem se neblbnout s rodinym kombajnem a sobě coupe, ale půjdu cestou rozumu a rodiny vůz bude sup 3.6 samosebou ale sedan stopro. Je toni na zábavu a splní co potřebujz, ale časem bude to coupe.

Upraveno od Doktorone

Tak to je supr Štěpo, škoda že ne combi, ale hlavně že jsi zůstal věrný ;)

Mě se líbí víc sedan

Ale i ten ma kufr jak kráva, hlavně twindor

Ale trvalo to,než jsem ženě vysvětlil, že to není tak velký auto a že stim bude jezdit v pohodě, chtěla a4 kombik a já trojku, ale moc peněz za dvě kary, 3.6 splní 2/v jednom

Upraveno od Doktorone

Kuba jde taky do nového supa jo, no mazec

Takže bude hromadna sleva ještě větší... včera jsme byly 4? kdo se přidá, zajedem pro do DE

No jasné, vemeš verzi i s předníma parkovákama, nebo nejlépe s automatickým park. asistentem a nemusí mět strach. A jaký ročník máš v plánu, výbavu?

Ten parkovak by byl pro ní super, skousel jsem to s bratrancem a je to fakt prca jak to točí samo, teď to konfiguraje s kamosem i na kolmé parkování. Asi kolem 2010 nebo konec 2009, a ideálně Laurin, ale uvidíme, hlavně ať je slusnej stav, ty 3.6 jsou obecně dost vybaveny, ale holobit mě nebaví, takže kůže, i na děti supr,jen utres, pádla, sibr,elektrika na vše,columbuse asi radsi v Praze ani nepotrebuju

Upraveno od Doktorone

Ber to tak, že columbus je putovní :)

Kuba: ty máš navíc tuším ještě tvtuner/dab, ale ten bych bral asi taky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.