Září 16, 20159 r Já sem nad tím přemýšlel a zjistil jsem, že se bez čtyřkoly vklidu obejdu Sníh tu bývá fakt málokdy a na hory jezdím minimálně.
Září 16, 20159 r Já ne, ale taky bych tam zajel. Chlapci a verzi sportline nechcete? Btw, Víťo krásnej počet příspěvků 3 333 Upraveno Září 16, 20159 r od Tarantulas
Září 16, 20159 r Víťa: mohli sme jet, pořádájí se tam normálně zájezdy, třeba tady: http://www.matylda.cz/p_de_frankfurt_autosalon_jv.htm
Září 16, 20159 r No chlapci ziram, jako je nadharna, a už se na vás v ní Těšín, ale ty dva hrnky na víc tam fakt chybej, ty už si si v tom pojezdil, já zase naopak chci konečně pořádně motor, párkrát jsem se v tom teď povozil a musím to mít.
Září 16, 20159 r právě že mám šichtu.Chce to domluvit předem a jet tam.Klidně bych to bral.Láká mě to Fildo jo všiml jsem si toho a chtěl to podotknout ale ty jsi všímavý chasník Jinak sportline chce Kubino
Září 16, 20159 r Jinak do frankfurtu jedu příští víkend,taky jsem chtěl vždy jet, tak letos to klaplo
Září 16, 20159 r Ha Štěpán je další.To vypadá na generační obměnu ve velkém.Tedy zatím ve stadiu příprav
Září 16, 20159 r No rozhodl jsem se neblbnout s rodinym kombajnem a sobě coupe, ale půjdu cestou rozumu a rodiny vůz bude sup 3.6 samosebou ale sedan stopro. Je toni na zábavu a splní co potřebujz, ale časem bude to coupe. Upraveno Září 16, 20159 r od Doktorone
Září 16, 20159 r Ale trvalo to,než jsem ženě vysvětlil, že to není tak velký auto a že stim bude jezdit v pohodě, chtěla a4 kombik a já trojku, ale moc peněz za dvě kary, 3.6 splní 2/v jednom Upraveno Září 16, 20159 r od Doktorone
Září 16, 20159 r Martas: mam stejny konfig jako ty doslova jen já jsem na 19:-D muj ze včera http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/73317687 ted ale ještě bez sportpacketu...
Září 16, 20159 r Takže bude hromadna sleva ještě větší... včera jsme byly 4? kdo se přidá, zajedem pro do DE
Září 16, 20159 r No jasné, vemeš verzi i s předníma parkovákama, nebo nejlépe s automatickým park. asistentem a nemusí mět strach. A jaký ročník máš v plánu, výbavu?
Září 16, 20159 r Ten parkovak by byl pro ní super, skousel jsem to s bratrancem a je to fakt prca jak to točí samo, teď to konfiguraje s kamosem i na kolmé parkování. Asi kolem 2010 nebo konec 2009, a ideálně Laurin, ale uvidíme, hlavně ať je slusnej stav, ty 3.6 jsou obecně dost vybaveny, ale holobit mě nebaví, takže kůže, i na děti supr,jen utres, pádla, sibr,elektrika na vše,columbuse asi radsi v Praze ani nepotrebuju Upraveno Září 16, 20159 r od Doktorone
Září 16, 20159 r Ber to tak, že columbus je putovní Kuba: ty máš navíc tuším ještě tvtuner/dab, ale ten bych bral asi taky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.