Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

čaute bandičko.Tak svátek nesvátek už jsem zase v práci ale moc se mi teda nechtělo to je fakt.

To Petik: no chlape zatím není hotovo.Auto na stojanech něco málo rozebráno,ale musel jsem čekat na ten podělaný díl(držák viskoventilátoru) za nekřesťanské peníze.Už ho mám,ale zase teď tři dny dělám,tak když to půjde dobře tak ve čtvrtek na to zase vlítnem.Tak jsem si aspoň dnes v práci udělal ucpávku na EGR ventil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj tak aby toho nebylo málo tak mi odešla zapalovací cívka musel jsem dojet domu s Ostravice cukalo to jak prase ale nedalo se nic jiného dělat když jsem zavolal o odtah kamarádům tak byl každý ožratý jak sviňa stalo se mi to včera doufám že je to poslední vyjeb v tomto roce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nene Tome, to tady jenom chcíp pes :)

Zdravím při pátku. Víkend před náma a zatím stále hezky. Už jen vymyslet jen kam na výlet :)

BTW, sháním středovej tlumič výfuku (taková velká krabice). Nemá někdo nějaký typ na dobrou cenovku - nový nebo i použitý?

Mějte se lidičkové supí :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lary tak to ti závidím.Já taky už dělal 24ku a je to mazec.Měl jsem noční a zůstával na denní.Dělám normálně dvanáctky takže oprvdu 24h v práci.Pak jsem došel domů,odpočinul jsem si asi 6 hodin a šel jsem na další 12ctku.Brrr radši nevzpomínat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jardo v tom máš pravdu,že v dnešní době si člověk vybírat nemůže.Hlavně né v tom našem koutě republiky.Tady práce není a když už je,tak bídně zaplacená.přítelkyně byla 4 měsíce bez práce a co tady postavily další obchoďák tak šla dělat tam má nastarosti tržby a pokladní,takže celkem odpovědnost.Nu a plat????10 tisíc,fakt nářez.zavíkedový šichty a odpolední ji končí v 23 hod.nějaký příplatky tam za nic neexistujou.nevím kam to ještě pujde dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...