Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

...koukám veselo při pondělku,to je dobře,doufám,že všechny čarodějnice jsou už jenom kouř lolhlavně ty Vaše,ty moje jsou snad nehořlavé,tok co rok se mi to nepodaří lol:)....no vlastně se ani nesnažím,při pomyšlení,že jedna je za 18 a druhá bez 2 za 20 ,tak je to plýtvání silami :smich::smich:...pohodový a úspěšný týden ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkný den hošové a úspěšný začátek týdne.Tak objednáno.Zabukoval jsem všech 10 dvojlůžek stím že jsem ji napsal,že kdyby nás přijelo ještě více tak to není vůbec problém.Neozval se mi totiž ani Pulper ani Ace Ventura byť říkali že tu nahlédnou.Takže nechávám ještě otevřená vrátka.To jen pro Vaší informaci.

Teď uvidíme co mi ta paní odepíše.Mělo by to být během dneška nejpozději zítřka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to já děkuju.Kdybys to nerozhýbal tak z toho sejde.

Jinak počasí je objednané a pokud přijedou všichni co se napsali(a třeba i někdo navíc) tak to bude pohodovka.Ke konci týdne tu hodíme podrobnosti jako trasu atd. abychom se mohli popřípadě potkávat po cestě tam(no já tak maximálně s Martinem :) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj bando, tady je po ránu veselo.

U mě byly čarodějnice trochu náročnější, spojené se sobotní zábavou v sokolovně.

Celou neděli jsem se s toho dostával. :)

Teď mi navíc hrozí, že budu muset na otočku do Ostravy. :feve:

...táák koukám, že jste tu spolupráci s Víťou vzali nějak z gruntu :smich: Jinak holt, když jsi to pálení vzal tak poctivě, tak jsi musel trpět, nic není zadarmo :prc::p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud možno pěknej zamračenej úterek, přeji všem. Koukám, že jsme se všichni pomalu z hospody přesunuli do sekce Vranov 2011, což určitě není špatně, ale naši hospůdku taky nesmíme nechat skomírat. Tak se všichni pěkně opatrujte!:)

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás sice nesněžilo, ale od rána tak kolem 5° a to k tomu prý kolem 17 hod. vypnuli na dvě hoďky proud a tudíž nešel ani kotel, no hrůza, tak jsem hned jak jsem přijel spěchal dát kotel na maximum, je pořád pěkná kosa! lol Ale prý od konce týdne velmi znatelné oteplení, tak nám to snad s tím Vranovem vyjde a kdyby náhodou, tak dodáme teplo orálně:smich:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kájo jak jsi psal v sekci Vranov tak co jsi měl na mysli těmi dortíčky ze sev.Moravy? :smich: Jediný kdo je odsud jsem já a já opravdu nemám na to abych něco takového upekl.Pokud bys ale o to stál a raději riskoval projížďku rychlou zdravotní místo projížďky supem tak ok něco můžu dát dohromady :smich:

Jinak o pečení psala Petra od Penyho a ta je ze Šumavy :)

Pěkný den hošové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...