Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Vřelé pozdravení celé naší "SUPÍ BANDĚ" po dovolenkové pauze - bylo nádherně, ale tady jsem z toho počasí hned na palici! Všem přeji pokud možno pohodovej počátek týdne! :clap:

Jinak jsem ještě nestačil si přečíst ani poslední den, je toho tady za těch 14dní hafo, ale Ríšu si budu muset podat, však on ví za co!!!!:aggressive: Koukám, že by jste chtěli posouvat termín, ale ono bude stačit zatlačit na Martina a určitě se najde nějaká butylka zakopaná pod stromem, tak ji holt vykope o něco dřív a bude :specool: Ale je vidět, že se všichni již těšíme na pěknej sraz a jako vždy -_-:kol-99: , už aby to bylo!! :kol-147:

Jinak ještě musím veřejně poděkovat Martinovi, za jeho hojné zaplňování mé mailové schránky vtipy a pěknými obrázky, je v tomto směru absolutní :palec2: Tak zatím :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj bando. To je dneska cvrkot. :) To mám radost, Karel se nám vrátil a tak to si musím dávat bacha, abych neměl výpadek. To bych to zase schytal. :smich:

Láďo, buď rád že v hlavě. Bejt to jinde, tak to nerozchodíš. Jen jestli jsi něco nezanedbal. :prc:

Jinak přeju samozřejmě brzké uzdravení. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoooj, takže předně Ládiku , brzo se uzdrav a jez patáky , protože já už mám šlijovice jen tak na dno, tedy nic moc.

Ahoj kájo , bohužel zakopany pod stromem nic nemám. Jak sem psal už výše, zatim sbírám švestky ale zrajou pomalu, akorát je smíchám trochu se špendlikama ( mirabelky ) . A co jinak , no u nás pořád chčije a chčije , tak se aspoň mrkněte jak se prodávají melouny u Znojma..... Zatím ahoooj :gunners3:

post-36104-0-81167400-1312842593_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nieco aj odo mna, description of CIGAN

[Romus Vulgaris]

Cikán obecný [Romus Vulgaris]Noční živočich, příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít světlou srst v oblasti hlavy.. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR. Je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán. Samička rodí i několikrát do roka.Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikán obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněný..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je vidět, že Ládíkovi je už lépe, asi pomohlo to cvičení na doporučení Ríšy :prc::smich:. Wilo,. jako vždy přihodí nějakej ten vtip a pěkně to rozproudil, takže je tady opět veselo a Martin se svojí troškou do mlýna jako vždy nezklame, mimochodem Martine, kde u Znojma? Docela rád bych si tam pro ty 2 melounky zajel, jsou výstavní :palec2: Jinak, když už to počasí stojí za ho.no, tak aspoň, že my máme dobrou náladu a nenecháme si ji zkazit. Asi má to počasí dobrý vliv na naši stimulaci :prc: a tak je hned veseleji, takže ať nám to všem vydrží!

A škoda, že Ríša včera sám prohlašoval, že musí zlepšit svoji účast, ale asi zapomněl KDE, ŽE??? TAK MÁŠ PRVNÍ ŽLUTOU, ABY JSI SI BYL VĚDOM, KDE A KDY MÁŠ S KÝM POPÍT DOBRÉHO TRUŇKU!:feve::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je pěkný dne, tak ještě jeden:

Zamiloval se chlapec do dívky, přiznal jí své city a dívka mu hned položila dvě otázky:"Máš dva Mercedesy?"

"Nemám." odpověděl chlapec

"Máš dvoupatrový dům?"

"Noo,ani ten nemám" smutně odpověděl.

"Tak se tedy nemáme dál o čem bavit." chladně odvětila.

Zlomený chlapec šel pro radu k otci. "Nevím co ti mám řict synu. Když jí tolik milujes, můžeš nakonec prodat Bentley i Lamborghini a koupit místo nich dva Mercedesy,ale abychom bourali dvě patra domu kvůlil nějaké cuchtě se mi zdá hloupé

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A škoda, že Ríša včera sám prohlašoval, že musí zlepšit svoji účast, ale asi zapomněl KDE, ŽE??? TAK MÁŠ PRVNÍ ŽLUTOU, ABY JSI SI BYL VĚDOM, KDE A KDY MÁŠ S KÝM POPÍT DOBRÉHO TRUŇKU!:feve::smich:

No jen do mě. Nemusíš se hned všeho chytat jak ho… košile. :feve: Raději se podívej do ostatních na to, co jsi včera chtěl. :)

Jinak vás samozřejmě všechny zdravím bando jedna supí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tááák pěkně po pořadě, To RIBA: Ríšo, má hluboká úcta! Vzhledem k tomu, že jsi během jednoho dne zařídil to "VYVĚŠENÍ" našeho podzimního srazu na Vranově, musím uznat, že Tvá účast je tím pádem více než dostatečná! Ale je vidět, že když Tě "mlaďochu" trochu popíchnu, hned Ti to jde k duhu!!!:smich:

To MarkusV: Tak teď se už z toho nevyvlíkneš, alespoň litránek té dobré IRSKÉ musíš dovézt na Vranov! A s tím počasím máš asi pravdu, letos se už není čemu divit! Užívej si to a měj se fajn :)

To Martin35: Martínku, závidět Ti je oprvadu co!!! Kdyby jsi nebyl tak daleko, hned bych Ti je pomohl zlikvidovat, i když upřímně nevím, zda není taková úroda díky té havarii v Japonsku, ony prý potom rostou jak zběsilý!!!! Tak bacha, raději by jsi je měl věnovat svým "úhlavným přátelům"!:palec2::smich:

A teď pěkné pozdravení celé té naší "SUPÍ BANDĚ", mějte se všichni co nejlépe a opatrujte se! :D:gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...