Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Pěkný večer "SUPÍ BANDO", tak to začÍná být na pováženou, už padajÍ žluté karty a k červeným nenÍ daleko a ještě předtÍm něco o zrušených registračkách! :kol-21: Ale je to pravda, návštěva prachbÍdná, Vicka jsem tu neviděl ani nepamatuji a celou řadu dalšÍch, které jsem už zmiňoval včera a co mne nynÍ docházÍ, že hlavnÍ moderátor našich hospodských keců "RIBA-RYBIČKA se taky pěkně stranÍ těch našich hospodskejch keců! :kol-35:

Tak se pochlubte Supáci, kdo se dnes ráno sklouznul? Už to ráno bylo fakt mÍsty "vo hubu", ale my to zvládáme, že ano :kol-47: Mějte se fajn a nežinýrujte se, koukejte udělat pořádnou útratu! :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je ale pěkný volejbalový míč :kol-46:

Všechny Vás zdravím klukové.Marťas jsem rád,že se dáváš dokupy.Co se týče počasí tak to nemá ani cenu komentovat.Kurevská inverze a jinak nic pozitivního.Asi i já už budu muset přezout.

Opatrujte se v tom nečase. :kol-35:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

......No vidíte Supí bando jak se to pěkně rozjelo a já jsem šel dokoukat fotbal a pak jsem už nebyl "vpuštěn do hospody", že prý jsou také nějaké povinnosti a nejen zábava!? :kol-46: Tak a měl jsem to! Holt jsem musel poznat rozdíl mezi stimulací a stimulací :prc:kol11 , tak schválně jaký???? :smich: Jo, jo srandičky, ale jdu dnes k zubaři a tak už teď jsem z toho nějakej zpocenej! Pěknej středopátek a opatrujte se! :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kurňa Martine, konečně je na co reagovat a smo se taky hlásím. Beru funkci holčičího maséra, po place ať se honěj mladší. :kol-28:

Jinak přeju všem (i rejpalům) zítřejší hezký pátek.

Tááák "REJPALŮM" A JAK TO ZABRALO!!! Jinak maséra se Ti zachtělo? A to víš, že o tom rozhoduji jako manager - z titulu mladického stáří, já!? Nevíš, tak to se Ríšo musíš rychle vzpamatovat, abych to nedal někomu jinému, ale možná že když mi je rozmasíruješ a předáš, tak potom není co řešit! :p:smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...