Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Dobrý den všem. Omlouvám se předem za svůj urejpanej příspěvek ale nějak mi to nedalo.

Ještě nedávno tady hospoda zela prázdnotou a nikdo sem nechodil. Pak se našlo pár lidí, kteří se ozvali a reagovali na mé fotky a komentáře. Napsal jsem, že přestanu a budu doufat, že se návštěvnost zlepší. A výsledek?

To snad každý ví sám nebo je to zase jen můj názor a ten mi nikdo nevezme.

Kdyby se neplánovala besídka tak se tady neukáže ani noha. Co myslíte pánové, něco na tom bude že? Ruku na srdce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velké pozdravení naší Supí bandy! Tak pánové, nejsem zrovna bláznivej fotbalovej fanda a když mi volal známý jestli s ním půjdu do Edenu, tak se mi vůbec nechtělo. Říkal jsem si, stejně prohrajou, bude tam zima atd. No, vlastně celej zápas jsem byl docela otrávenej, ale ten konec vše v dobré obrátil! Takže po dlouhé době jsem byl rád, že jsem šel - stálo to za to!!! :kol-47:

Jinak je fakt, že je to jak u kulatý báby! Polepšete se, kdo to má pak číst!? :kol-33::gunners3:

P.S. Martine, co je s Tebou? Koukám, že rehabilituješ nejen ruku, viď? :prc::smich: Bacha, příliš stimulace vyčerpává, aby jsi měl sílu na rehabilitaci té ruky - je to lepší? :gunners3:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, taky jsem na to koukal. Na začátku druhého poločasu to bylo na ručník, :kol-43: ale ten konec fakt stál za to. :kol-47:

To žřalok: nikdo ti tvé názory nebere a ani snahu to tady rozhýbat. Výstižně to shrnul Johan ve svém příspěvku, kdy napsal, že to překročilo určitý rámec vtipné vulgarity.

Dneska jdu trénovat na sobotu, tak snad to dobře dopadne a budu zítra použitelnej. :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ríšo, Ty musíš být absolvent vejšky Marx Leninismu, že to tak krásně vždy vystihneš! :kol-47:

Jen aby jsi ten trénink zvládnul? :kol-35: Myslíš, že se do soboty zmátoříš? :wallbash::smich: S tím zítřkem to já osobně vydím jako Tvé zbožné přání, ale přál bych Ti to! :kol-131: Hezky si to užij a až budeš schopen, tak dej vědět! :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj bando, tak přežil jsem včerejší trénink na sobotu bez problémů. :kol-35:

Byl to sraz zaměstnanců ČKD Lokomotivka. Místo fabriky je dnes O2 aréna. Připadal jsem si jak někde na gerontologickém sjezdu a byl jsem tam zdaleka nejmladší a připadal jsem si jak kdysi, když jsem jako učeň do fabriky přišel. Bylo to decentní a fajn. :kol-47:

To stankra6: díky za snahu, ale číst ještě umím. Jako překladatel by jsi se neuživil. :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj , tak už se pomalu rozepisuju i druhou rukou. Jinak na besídce bych byl rád s Váma , ale bohužel nejde to, nemocenská

( almužna ) , je ted můj jedinej zdroj příjmu , takže nemůžu riskovat že bych o ňu přišel.

Tak aspoň malou hádanku , ale výsledek je vlasně napsanej dule..... ;)

Tak zatim....

post-36104-0-41954900-1323352331_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec chlapáci, tak koukám, že Ríša nám mezi býv. soukmenovci opět omládl a ani se moc nezřídil pod obraz Boží, Martin řádně posiluje a "trénuje" trochu jinak, ale o to více svoji pochroumanou ruku, neboj Martine, zase to bude v pohodě a dokonce si myslím, že existuje trénink, který by mohl být nejen užitečný, ale zároveň by Ti mohl udělat dobře!!! :smich: Jestlipak víš který????? :clap::smich:

Jinak na Tebe budeme vzpomínat a asi se uvidíme až na jarním srazu, to už budeš určitě fit, zvláště, když rozšíříš svoji rehabilitační činnost nejen o basketbalistky! Jinak ses omlouvat nemusel, všichni to moc dobře chápeme!

No a Johan, ten to má zmáknuté nejlépe, je vidět, že je dobrý organizátor :kol-47: Kucí, už se nám to blíží, těším se! Jen mne trochu mrzí, že o sobě nedal vědět David, zítra jej prozvoním! A kde jste ostatní, že by už nikdo další nechtěl vidět předvánoční Smíchovskou hospodu??? kol104:smich: Bude to veselé, o tom jsem přesvědčen! :kol-99::kol-59::gunners3:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamarádi,doufám že ste si sobotu užili.Vrátil sem se domu až včera na oběd a musím doma něco udělat a hlavně bejt chvilku s Miláčkem.Tenle týden byl dlouhej a 3200 km najeto,je to záhul,ale peníze potřebujem,tak to musím vydržet.zvládněte vánoční šílenství a bacha na silnicích to začlo klouzat a některý pitomci to neberou vážně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že fotka docela jasně vystihuje příjemnou atmosféru ve které se srázek konal - bylo fajn! Ríšo, tak to vypadá, že jsi se do postele dostal možná o nějakou tu minutku dříve - měl jsem to ještě docela náročné! :doh

Jinak velké pozdravení na Šumavu Péťe a Ládíkovi, Martinovi, který nám psal přímo na sraz, Davidovi, no prostě všem, kteří se nemohli přímo účastnit, ale byli s námi alespoň v myšlenkách. Bando, mějte se moooc fajn! :smich: a aŤ Vás opatruje andílek:gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...