Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Tak jsem se dnes na pár hodin po téměř 14-ti dnes vrátli ze služebky a zase odpo mažu pryč, ale ted aspon po vlastech českých. Až si Vás víc dá samolepku SUPERB CLUB na zadní okno jako já, tak vás i probliknu klucí jedni ušatí! :-D

Bohužel Karle srat je pro mne tabu!

No nic, pošlu nějaké navi CD opět jednomu chalanovi z fora, bo to asi jedinej delam tady free :-) a budu se těšit aspon na nějakej minisrázek v praze či okolí.

Držte se a opatrně kluci!

Supům zdar a 2.8 zvláště :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..... :D hezky jsi to napsal Johane, je mi jasné, že jde o překlep, ale vyšlo to tedy bohovsky!!! :worthy

Moc nás určitě všechny mrzí, že sraz (srat) nestíháš a tak na Tebe budeme alespoň vzpomínat a ožereme se, jako by jsi tam byl! Tomu věř! :smich:kol9

Potvrzuji Tvá slova ohledně free ! Holt si "páni kluci" pletou klubovou morálku s inzercí na kšeft. Ale to víš, lidé jsou různí!

Mějte se fajn i s Tvojí milou drahou polovičkou - pozdravuj a hlavně se i Ty opatruj! My s Járou to snad nějak zvládneme, když tam budeme mít dohled! kol11:kol-131:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj bando,

dovolte abych se představil. Já jsem RIBA. A teď si jdu přečíst, jak jste mi tady za těch pár dní co jsem tady nebyl myli prdel. Dodatečné všem děkuji za přání k svátku a na Vranově se mojí absenci pokusím vysvětlit. Kurňa nejdou mi vkládat smajlíky a že bych jich potreboval použit. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdárek lidičky... tak Vás také zdravím a už se na Vás strašně moc těším, ani nevíte jak a nejen já ale i nás nový člen rodiny Tomášek :-) Nooo konečně RIBIČKA připlavala :-) Supíček je ještě trošku špinavej a pokakanej od ptáčků tak jsem zvědavá kdo ho bude leštit... Ládík se teprve vrací dneska v noci z Anglie tak už se na něj těšíme. Doufám, že bude na Vranově hezké počasí. máte někdo předpověd? Kdopa všechno jede??? Peťula

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Táák z hospody do hospůdky, tak to má být, nee??? -_-

Zdravím Tě Peťulko a celou tu Vaší SUPÁCKOU familii. Všichni Vás určitě rádi uvidíme a o ženském osazenstvu nemluvě, to se "baby" z malého Tomáška - Supíka zblázní! :smich::kol-131:

Jinak to vypadá, že se sejde možná rekordní počet SUPŮ - no abych to nezakřikl. Jinak to najdeš v "ostatní - sraz III Vranov - Superb". Ještě, že jsi to napsala, protože jsem zatím na oběd počítal jen Láďu - nevěděl jsem, že uvidíme nejmladšího "SUPÍHO KRÁLE"! Předběžně jsem spočítal na oběd, tedy nyní i s Vámi, že by nás U Bazalů mělo být 26, ale možná to bude ještě více, no uvidíme. :kol-28:

Péťo, zatím se mějte, Ládíka určitě nazeneš na to leštění, takže bude vše O.K., jako ostatně vždy! :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...