Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Ahojky Jiří, taky bych Tě rád viděl, zatím to moc možné není, ale myslím si, že  to nějak v dohledné době zvládnu. Určitě dám vědět. Jinak jsem to tady včera hltavě zkoumal a mimo jiné jsem zjistil, že už nejsi "žižkovák". No budeme alespoň mít bohaté thema! :kol-48:

 

Tak koukám, že ze staré gardy nás tady opravdu zůstalo poskrovnu. Starý harcovník VíŤa, po dluhém hledání jsem objevil i Járu - Ace Ventura, Standa a jinak to vypadá, že už se všichni zbavili 1SUPA a tím se vakašlali i  na naše fórum, ale to přeci není jen o tom jestli jej ještě stále máme, no nee? :kol-27:  :kol-45:  :gunners3:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I já velice pozdravuji našeho světoběžníka "VILA"! :kol-28:  Víťo, i já jsem si už loni říkal, že Vilo změnil značku a na staré kamarády SUPÁKY zapomněl a o neee! Je vidět, že "dobří holubi se vrací" - to je dobře! Wilo, dost často mi chybějí Tvé vtipy! :kol-47:

 

Víťo, děkuji za milá slova, dcera mi vzkazovala, že Ti odpovídala na mail. Jinak se se mnou už kontaktoval David - Passport, je momentálně mimo republiku, asi na týden, potom se mi ozve.

 

Celé SUPÍ BANDĚ přeji dobrý start do nového pr. týdne a jak Víťa často připomíná -opatrujte se! :gunners3: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Sejis: Ahoj Jiří, no zase taková sláva to asi nebude, ale podstata je, že o sobě víme. To víš té současné omladině moc konkurovat nemůžeme. Jinak Ti chválím volbu rod. autoparku! :kol-48:  :gunners3:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím Lannyho, přidáš se k nám na Jarní sraz na Šumavě? Rádi starou gardu přivítáme :)

 

Velké díky za pozdravení. Mrzí mne to, ale asi ještě v té době nebudu zcela O.K., tak nevím, pokud by to jen trochu šlo, určitě bych dorazil. :kol-28:

 

To Doktorone: Neboj, myslím, že nikdo z nás dříve narozených si svůj skutečný věk nepřipouští, natož aby jsme si kopali vlastní hrob - neboj. Jinak pokud jde o Wila - Laam, tak se mu nikdo moc divit nemůže, za 1) dálka a hlavně pr. povinnosti. Jak jej znám vždy, když jen trochu mohl - dorazil a vždy to měl z nás všech nejdál. Jinak jsi mne docela pobavil, když mě dědkovi dáváš rady jako starej mazák, ale jsem přístupnej každému názoru. :kol-131:  

 

Jinak Vám všem přeji, aby vyšlo počasí a užili jste si to. Pokud bych se dal do té doby dohromady, tak určitě dám vědět a alespoň na sobotu bych dorazil.

 

A obligátně jak Víťa vždy dodává, bando opatrujte se! :gunners3: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravím chlapci,naprosto souhlasím s Karlem-Lannym co napsal,i když starý se cítím jenom co do zdejšího založení superb-klubu a škodahome fora,potažmo spoluzakladatel octavia klubu.

 

co se týče srazu,tak nevím,jak časově a hlavně typem vozu jsme někde úplně jinde,ale rád bych některé drštičky viděl :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...