Hampejz Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 brý tro do tropů. A hurá k vodě. Tohle s e v práci nedá No dobrá, taky budu zavřenej v autě a za oknem Ale pořád lepší než ty slejváky. O Dětěnicích se furt mluví, že prej pecka. Už se tam chystám dlouho a furt nic Krásný den a krásný víkend všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Krásný slunečný den kucííí.Tak po včerejším parném dni,kdy teploměr vyšplhal k 36 stupňům ve stínu a na slunku dokonce hrozil explozí(páč se vyšplhal na 49°C) nás v noci zasáhla brutální bouřka.Už dlouho jsem neviděl tolik světla a neslyšel tolik hromů. No a ráno se člověk probere a jak by se nechumelilo.Opět jasno a hned po ránu teplota 25°C a po bouřce ani památky.Tak užívejte víkend a opatrujte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 A takovej tu byl klid přesně jak říkáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 ....včera bylo trochen teploučko bré poledne choši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Ahoj kamarádi,zdravím vás ze severní moravy z Krnova.Sem tu na víkend u bratrance a konecne uziváme letního pocasí a válíme se u bazenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Chásko jedna nenažraná - mažte do Detenic kdo tam ještě nebyl - já tam byl asi 4x, páč to mám za humny a pecička. Zítra tam je středověký jarmark a bitva o Detenice - zbrojnoši, rytíři a tak - to bude dobrý... No nic - balim v práci a příští týden dovolenááááá - sice jen po čechách (s malým) ale o to to bude lepší - apoň tomu věřím. Máme v plánu České švýcarsko, Adršpach a pak se uvidí. Jsem zvědav na počasí - jo na zítra hlásí zas ochlazení - to by jsme mohli udělat nějakej srázek Mějte se tu a za týden jsem opět tu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Nazdárek, tak dneska už je tu zase příjemně. Ta včerejší bouřka byla pěkná, zžejmě nám to v práci švihlo do střechy. Wifi router a ip kamera KO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Zasílám pozdrav z Moravy.Tak nám tady prší ale aspoň teplota je příjemná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Nazdárek, zdravím ze severu. U nás neprší a je celkem teplo. Tak si užívejte volna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Tak u nás se to horší.Po celý den bouřky,už tu bylo i krupobití a každou chvíli tu jsou přívalové deště.Mezitím to semtam ustane,provokativně vysvitne slunko a za chvíli opět prší.Prostě jako aprílové počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Je to prostě ukázkový léto Jsem zvědavej jaká bude zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Zdravím všechny členy tohoto fóra a přeju pěkný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 zdar bando, toto jsem nasel na VW club.... Jelikož pracuji ve státní složce, kterou zde většina dobře zná a nemá ji v lásce, chtěl bych tímto vám poukázat na zařízení a způsob odcizení motorového vozidla. Jako technik jsem se dostal k ohledání vozidla, které bylo předchozí den stíháno hlídkou PMJ Praha do obce na Praze - východ. Jednalo se o audi A8 - šedé metalízy s označením audi S8 na libereckých značkách. Toto vozidlo mělo být kontrolováno hlídkou policie v Praze. Když toto vozidlo chtěla hlídka zastavit, vozidlo se dalo na újezd a pokračovalo rychlostí 200km/h směr z Prahy. Jelikož je na Praze východ momentálně stavba kruhovéh objezdu, toto vozidlo nemělo jedinou šanci ve výše uvedené rychlosti toto postřehnout a v rychlosti cca 180km/h doslova prolétlo stavbou a skočilo do pole. Hlídka policie PMJ k tomuto vozidlu přijela v době, kdy již osoba řiiče na místě nebyla. Byla noc, asi 03:20 hodin, všude tma, žádné světlo v okolí pouze pole. Na místo byl povolán psovod a vozidlo bylo odtaženo na odtahvé parkoviště, kde jsem druhý den provedl ohledání. A teď se držte, ve vozidle byla sada komletních paklíčů na vozidla koncernu Vw, kompletní sada karet pro vozidla renault, čtečka klíčů a dálkových ovladačů, cca 1000ks nevyplněných zelených karet od pojišťovny alianz, čisté technické průkazy české + ukrajinské, krabice ukrajinských registračních značek + označení, další elektronika pro nastartování vozidla. Dále ve vozidle bylo zařízení, které bylo ukryto v papírové krabici od papírů do tiskárny. Z této krabice byl kabel, který ležel u zásuvky na 12v. V krabici byly tři malé větráčky jak od počítače a od každého větráčku anténa, celkem tři, každá pro jinou frekvenci. Když jsme toto zapojili, všem spadla brada. Jednalo se o rušičku telefoního signálu a to pro všechny frekvence. Všem mobilní telefony během 10 sekund ztratily signál a to pozor, i vysílačka ve služebních vozidlech. Toto zařízení funguje cca do okolí 2 km a vyruší pozor - komplet signál pro všechny mobilní sítě a vysílačky. Důvod je jasný, při odcizení vozidla se toto zařízení zapojí a v tu chvíli nejde v činost žádné zařízení upozorňující majitele (magic car, scherlog, mob. telefon, vysílačka, atd.), prostě v okolí nic nefunguje. Vyřadí to v činost i náhodného kolemjdoucího, který vidí krádež vozidla. Druhý důvod je, že toto zařízení vyřadí i policii při pronásledování - mobily, vysílačky s operačním. Každopádně ztratil jsem všechny naděje pro zabezpečení vozidla, snad již pouze mechanické. A pak si kupujte alarmy a vyhledávací systémy do vozidla. Ještě upozorňuji, že vozidlo audi nebylo v pátrání a bylo psané na 26 letou mladou holku, která uvedla že vozidlo půjčuje všem kdo ji o to požádají. Za přítele má údajně cizince. Vozidlo stojí na Praze 8 a to v ulici Pernerova, tak pozor na toto vozidlo !!!! Vozidlo již bylo předané, ale zař. na krádeže vozidel máme zajištěné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 No tak to je masakr.pokud člověku není z hůry dáno tak o auto přijde a ani nemrkne.Kurvy jedny.Sekat ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 tak to je masakr.můj přbuznej jezdí na východ s kamionem s přepravníkem nových aut a říkal,že v rusku jezdí kradený škodovky i na pražských spztkách a nikdo to ani nijak neřeší.Je to tam vše prej trošku jinak a lepší je si toho moc nevšímat.nedivím se že tady fungujou lidi co to rovnou lifrujou na východ.Nezavíral bych je to žere státní peníze.sekal bych jim ruce a přešlo by je to,páč protezou nebo hákem místo prstů už nebudou tak ohrabaní šmejdi. :aggressive: :aggressive: :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 zdravím po ne moc pěkným víkendu do pracovního procesu Venku krásně a práce jak sraček. Už mě to počasí začíná srát. Práce hezky, víkend na piču a tak furt do kola... Nu nic, musel jsem to ze sebe dostat Jinak to s tou audi je mazec, ale když mrknete na dealextreme.com tak si můžete koupit rušiček gps nebo gsm kolik chcete za pár babek a to že existují paklíče není nic nového. Krom toho, tohle je moc složitá metoda, jednoduší je si zavolat odtahovku a oni odtáhnou cokoliv, kamkoliv. Dnes a denně klepu na zuby, že mám autí ještě stále bez pokusu o krádež nebo vykradení. Ale fakt je ten, že když někdo bude chtít, tak si to ukradne. Ale v Rusku jsou teď prej v módě benzíny, pač nafta jim v zimě zamrzá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Ta jeden na zaciatok tyzdna: Príde cigan do drogérie a vraví: - Prosím vás, máte denaturovaný lieh? - Nie. - A nejaké iné kvalitne vínko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Nazdar bando to je snad lepší nečíst. Akorád to naštve. Dneska ukradnou fakt cokoliv odkudkoliv. Tome musím taky zaklepat, zatím žádný pokus o podívání se dovnitř... Zítra budu na cestách a má už zase sprchnout a být celkem přijatelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Dobré ránko vařím kávu a k tomu croasant Dá si taky někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 bré ránko bandičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Ahojte klukové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 hojte klucí a Janí, jak se pořád máte? Včera jsem byl v Brně a krásný slunečno. Pak se vrátím do Prahy a déšť Ale dneska to vypadá na sluníčko. Škoda jen, že budu furt zavřenej u PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Čaute všeci.Posílám pozdrav ze zamračené prdele světa.Snad zítra by už i u nás mohlo být good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Čaute všeci.Posílám pozdrav ze zamračené prdele světa.Snad zítra by už i u nás mohlo být good To jo já jsem 5 km od tebe a svítí tady sluníčko a je nesnesitelné vedro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Ahoj bando. Tady máme sluníčko a docela teplo. Docela až dost na to, aby byl člověk v procesu. A jen tak pro usmání: "Prosim vás, nemáte něco k pití? Já mám takový hlad, že nemám s kym spat!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.