Petřík junior Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ju na autodrome by to bylo super alespon by jsme nekdy vyzkouseli ty nase sport podvozky :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) JO jo to byste mohli, se supem jsem tam ještě nebyl. Jenom když jsem měl Alfu 156 2.0 ts 155koníků a sport. podvozek. Byla to parádní jízda a užil jsem si to, ale gumy byly na odpis Editováno: 28. leden 2009, autor: Luky15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Jo to by bylo husty dve tri kolecka na okruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Nazdárek, je dobře, že se tu nakouslo téma dalšího srazíku. Už se na Vás všechny teším O tom autodromu jsem hodně slyšel, prej je to fakt dobrý. Chtěl jsem jsem tam už několikrát jet (tehdy jsem ještě neměl Supa) ale vždy jsem z toho nějak vycouval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 JO jo to byste mohli, se supem jsem tam ještě nebyl. Jenom když jsem měl Alfu 156 2.0 ts 155koníků a sport. podvozek. Byla to parádní jízda a užil jsem si to, ale gumy byly na odpis Jojo přesně jak říkáš PNEU hotovo a ono to člověku nedá a jezdí a jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Dobré ránko kucí do Mostu chce sadu pneu navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Taky hezké ráno všem. Teď s 19 bych jel opravdu jen opatrně. To by bylo drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 No to by bylo drahé,ale pokud se chceš povozit a není ti líto autíčka,tak gumy sebou jinak to nemá cenu. Vím o čem mluvím,vozil jsem lidičky po okruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Mame novou hospodu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Prace Sejdika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Kdyby jste nekdy chteli na srazej do jizerek, tak mam moznost tohodle hotelu a urcite by byla sleva :-) Od majitele mam supa a jezdi tam na soustredeni tymy jako slovan liberec, sparta, repre fotbal a pod. Nyni tam bude svedska repre lyzari. Hotel je krasny, okoli jsou same kopce, zelen, je to v horach, okolo par sjezdovek (v zime), je tam ohen, da se grilvoat venku, terasa..proste pohodicka a kdyby se nekdo chtel vykoupat, tak to jisti jablonecka prehrada(cca 10km), kde je dost stanku i zabavy a bab http://www.hotelmaruska.cz/ zkusim najit nejake fotky z okoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Hezký hotel,ale obávám se,že tam určitě nepojedu a jsem zvědav na reakce ostatních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Byl to jen navrh, kdyby se vam zachtelo nekdy na sever do hor :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak sem zas doma a svatej klídek.Sejdo fakt super přejmenování hospůdky.Zítra bych měl začíta na plno domlouvat vše co se týká jarního srázku u mě na šumavě.Už se na vás těším a doufám že vše klapne a zas se sejdem v pohodě a klídku.Vše pak písnu ajak to dopadlo.Je jak já už chci to krásný počásko a nejvíc se těším na ty moje nová kolečka co mě ozdobí supíka.Už se zas vidím jak budu ho vodit zatáčkama.Mějte sse fajn a kdyby někdo z vás zabloudil do šumavských hvozdů tak určitě písnětě a rád pokecám u kávičky čusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Taky doufám chlape že to klapne a že nás přijede hodně.O počasí ani nemluv.Zas se ženou mrazy.Aspoň jsem si vyčistil kola a o víkendu snad nasadím eibachy.Ale jen když nebude moc mrznout jinak bych asi kleknul. Peny držím palce a už teď jsem zvědav. Páček Zdravím Vás všechny chlapáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Vicky ty sije budes davat sam ?? to jsi borec dcl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 tak jsem byl dnes na STK....vse ok jen pri mereni emisi me borec rekl ze obcas mam vyhnat saze . nevim proc ale obcas kdyz jedu po dalnici tak frcim 160 a asi je to malo . jinak jsem se optal na zapsani kol do TP a takovy postarsi pan mi sdelil ze to neni mozne. Ze tam musi byt to co je zapsane v TP a zapsat to pujde jen v nejake zkusebne za 60 tis . takze pokud vi nekdo v okoli brna kde o tom trochu nekdo neco vi tak prosim o sz . jinak jsem byl na STK v Tetcicich u Rosic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Tyvoe na tech STk jsou, ale opravdu bamlasove za 60tis :smich: To je pekny,ze jedes 160km/h ale to musis jet na 3 a ne na 5 Nejlepsi je dat 3 a plnej kotel do 150-160km/h ... aspon tak to dela tatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 me je lito toho auta , je to muj mazel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Tim ho,ale nenicis ba naopak Krasne to vycisti motor a turbo si jen drime To je na TDi uplne normal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 S naftovym Superbem na trojku 160?To je nějaká nová pohádka od Trošky,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) pres 150km/h dle budiku jako prd a na 4. 180km/h samo omezovac Prijed svezu Editováno: 30. leden 2009, autor: Petřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) S lidma bez řidičáku nejezdím Editováno: 30. leden 2009, autor: Petřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ale tohle je pravda proste Sup to ma nejak jinak naskladany nez Rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.