Leden 28, 200916 r Autor Ju na autodrome by to bylo super alespon by jsme nekdy vyzkouseli ty nase sport podvozky :smich:
Leden 28, 200916 r JO jo to byste mohli, se supem jsem tam ještě nebyl. Jenom když jsem měl Alfu 156 2.0 ts 155koníků a sport. podvozek. Byla to parádní jízda a užil jsem si to, ale gumy byly na odpis Upraveno Leden 28, 200916 r od Luky15
Leden 28, 200916 r Nazdárek, je dobře, že se tu nakouslo téma dalšího srazíku. Už se na Vás všechny teším O tom autodromu jsem hodně slyšel, prej je to fakt dobrý. Chtěl jsem jsem tam už několikrát jet (tehdy jsem ještě neměl Supa) ale vždy jsem z toho nějak vycouval...
Leden 29, 200916 r JO jo to byste mohli, se supem jsem tam ještě nebyl. Jenom když jsem měl Alfu 156 2.0 ts 155koníků a sport. podvozek. Byla to parádní jízda a užil jsem si to, ale gumy byly na odpis Jojo přesně jak říkáš PNEU hotovo a ono to člověku nedá a jezdí a jezdí
Leden 29, 200916 r No to by bylo drahé,ale pokud se chceš povozit a není ti líto autíčka,tak gumy sebou jinak to nemá cenu. Vím o čem mluvím,vozil jsem lidičky po okruhu
Leden 29, 200916 r Kdyby jste nekdy chteli na srazej do jizerek, tak mam moznost tohodle hotelu a urcite by byla sleva :-) Od majitele mam supa a jezdi tam na soustredeni tymy jako slovan liberec, sparta, repre fotbal a pod. Nyni tam bude svedska repre lyzari. Hotel je krasny, okoli jsou same kopce, zelen, je to v horach, okolo par sjezdovek (v zime), je tam ohen, da se grilvoat venku, terasa..proste pohodicka a kdyby se nekdo chtel vykoupat, tak to jisti jablonecka prehrada(cca 10km), kde je dost stanku i zabavy a bab http://www.hotelmaruska.cz/ zkusim najit nejake fotky z okoli.
Leden 29, 200916 r Hezký hotel,ale obávám se,že tam určitě nepojedu a jsem zvědav na reakce ostatních
Leden 29, 200916 r Tak sem zas doma a svatej klídek.Sejdo fakt super přejmenování hospůdky.Zítra bych měl začíta na plno domlouvat vše co se týká jarního srázku u mě na šumavě.Už se na vás těším a doufám že vše klapne a zas se sejdem v pohodě a klídku.Vše pak písnu ajak to dopadlo.Je jak já už chci to krásný počásko a nejvíc se těším na ty moje nová kolečka co mě ozdobí supíka.Už se zas vidím jak budu ho vodit zatáčkama.Mějte sse fajn a kdyby někdo z vás zabloudil do šumavských hvozdů tak určitě písnětě a rád pokecám u kávičky čusky
Leden 29, 200916 r Taky doufám chlape že to klapne a že nás přijede hodně.O počasí ani nemluv.Zas se ženou mrazy.Aspoň jsem si vyčistil kola a o víkendu snad nasadím eibachy.Ale jen když nebude moc mrznout jinak bych asi kleknul. Peny držím palce a už teď jsem zvědav. Páček Zdravím Vás všechny chlapáci
Leden 30, 200916 r tak jsem byl dnes na STK....vse ok jen pri mereni emisi me borec rekl ze obcas mam vyhnat saze . nevim proc ale obcas kdyz jedu po dalnici tak frcim 160 a asi je to malo . jinak jsem se optal na zapsani kol do TP a takovy postarsi pan mi sdelil ze to neni mozne. Ze tam musi byt to co je zapsane v TP a zapsat to pujde jen v nejake zkusebne za 60 tis . takze pokud vi nekdo v okoli brna kde o tom trochu nekdo neco vi tak prosim o sz . jinak jsem byl na STK v Tetcicich u Rosic.
Leden 30, 200916 r Autor Tyvoe na tech STk jsou, ale opravdu bamlasove za 60tis :smich: To je pekny,ze jedes 160km/h ale to musis jet na 3 a ne na 5 Nejlepsi je dat 3 a plnej kotel do 150-160km/h ... aspon tak to dela tatka
Leden 30, 200916 r Autor Tim ho,ale nenicis ba naopak Krasne to vycisti motor a turbo si jen drime To je na TDi uplne normal
Leden 30, 200916 r Autor pres 150km/h dle budiku jako prd a na 4. 180km/h samo omezovac Prijed svezu Upraveno Leden 30, 200916 r od Petřik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.