Matys06 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Kluci nezoufejte, něco uděláme hned jak se oteplí a doufám, že dorazí i to zdravé moravské jádro Samozřejmě, že i ostatní budou vítáni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Přidávám odkaz na 2.ročník srazu v Olomouci. FAST TUNING MEETING 2009 Pokud by někdo jel, doporučuji sraz u Globusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 já pojedu na Meeting, sraz u globusu klidně můžem dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 já pojedu na Meeting, sraz u globusu klidně můžem dát. Letos bych chtěl jet, loni mi to nevyšlo. Jen mě čeká malá oprava na autě a nevím ještě kdy. Snad se to stihne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 co stím máš za problém:?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 co stím máš za problém:?? Trochu to kvete okolo nádrže. Čeká mě oprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 asi taky pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 kterej den tam pojedete ??? nebo aji nocování je v plánu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 kterej den tam pojedete ??? nebo aji nocování je v plánu ?? Já to mám v místě bydliště, ale nejspíš jen na jeden den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Já to mám v místě bydliště, ale nejspíš jen na jeden den. tak to já mám taky .to pojedeš asi na sobotu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ahoj já to vidím na sobotu ráno tak nějak kolem půl 9. spát nebudu neníí tolik toho času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ahoj já to vidím na sobotu ráno tak nějak kolem půl 9. spát nebudu neníí tolik toho času. taky to tak vidim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 jedete někdo??? http://www.tuningweekend.ic.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 tak to já mám taky .to pojedeš asi na sobotu ?? Jasně, sobota je ideální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Jasně, sobota je ideální. tak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 jedete někdo???http://www.tuningweekend.ic.cz/ Přemýšlím, že bych se tam v sobotu taky podíval. Počasí by mělo být O.K., ale mělo by nás být víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ja tam jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Takže já do Přerova nakonec nejedu a nevím, jak to bude s tou Olomoucí, ale každopádně bych chtěl s MilanemII zorganizovat do měsíce nějakej srázek v Olomouci u Olympie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak kdo tam nakonec pojede na ten tuning ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 já jedu, co takhle dát srázek kolem půl 9 u globusu? a pak jet společně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Počasí nevychází, takže to vzdávám. Mohl bych stejně jen dopoledne. Snad výjde brzy ta Olympie. Pokud tam někdo pojede, dejte sem alespoň nějaké fotečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Bohužel taky nemůžu jet, Zkoušky ve škole jseou přednější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Bohužel taky nemůžu jet, Zkoušky ve škole jseou přednější. Přesně takhle jsem o to přišel loni - státnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekN70 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 A co takhle naplánovat nějakej sraz ke konci tohohle měsíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.