Publikováno Listopad 3, 200816 r Potrebuju pomoc...podarilo se mi ulomit na zadni sedacce takove to plastove tahlo na odjisteni sklapeni..nevite jak se to da rozebrat?hlavne ta sedacka je ted zacvaknuta a zajistena a nevim jak ji sklopit-vyndat...nekdo nejaky napad? diky moc David
Listopad 3, 200816 r Cau cau,stalo se mi to same... je to jednoduche vyklapnout, vlez do kufru a vem si plochy sroubovak, a zezadu to jde strcit do te skviry a vyhaknes ten plastovy zobacek. Kdyztak se podivej na druhe sedacce jak to je tam a podle toho to vycvakni.
Listopad 7, 200816 r Autor takze vyreseno...pomoci sroubovaku vycvaknuto..a ve skodovce koupeno nove plastove tahlo..55 Kc i s dokladem
Listopad 8, 200816 r Kapka: a jak jsi jej vyměnil,me se zlomilo,uprostred.... uz to asi resit nebudu pac chci dat rs sedačky,ale stve me to
Listopad 12, 200816 r A jak se ten systém rozebírá,nebyl by nějaký postup,nejlépe foto,mám stejný problém.
Březen 20, 200916 r ahoj, tak se mi to stalo taky jenže tám mám přepážku od metalexu tak netušim jak se k tomu dostanu... poradí někdo???
Březen 20, 200916 r Chystam navod na vymenu aj s foto, dnes ho hodim do navodov. K tej pevnej prepazke - skus hodit foto, ako to vyzera zozadu, mozno sa niekade da prepchat aspon tensi srobovak.
Březen 20, 200916 r Ta pevna stena zasahuje aj do casti, kde som spravil cerveny kruzok? Tam by sa to malo dat odistit srobovakom.
Březen 20, 200916 r jojo zasahuje to tam...ale můžu to zkusit odtlačit kousek... EDIT: no tak jsem to vyřešil, normálně jsem vytrh ze zhora tý sedačky ten plast ze kterej to tahá a naštěstí jsem to měl uloměný nahoře. Tak jsem to vyrval hrubou sílou dojel si koupit novej kus do škodovky za 37,- Kč a nacvak jsem to tam... a vše funguje tak jnak má... Upraveno Březen 20, 200916 r od cubecnik
Březen 21, 200916 r JJ chce tam do te skviri zarvat srubovak a zkouset a zaroven ten sedak odtlačovat. Mrkněte na te sedačcce co matze dobrou jak to funguje... Daniel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.