Listopad 8, 200816 r Super a je tam toho více,i jak funguje DSG atd.neví někdo,jak to video stáhnout a uložit?Díky
Listopad 8, 200816 r stiahni si program youtube downloader a ten ti to vie stiahnuť a aj konvertovať do rôznych formátov, kolega mi ešte hovoril že sa tieto videá ukladajú aj dakde do zložky Temporary ale neviem presne kde Upraveno Listopad 8, 200816 r od Speeder
Listopad 8, 200816 r Ja abstoultne nechapu, co to vubec ta dvouhmota je a kcemu je lepsi,nema nekdo nejaky vysvetleni?
Listopad 8, 200816 r Autor Udajne to ma tlumit vibrace od motoru prenasene dal do prevodovky jak je ke konci videt ty dva barevne terciky a kmity tak jeden je kmitani od motoru (pohybujicich se válců v motoru...) a druhy to vyrovnana v opacnem smeru takze se maji vibrace snizit A dal si myslim ze ty pruziny vyrovnavaji i razy pri rozjezdu a brzdeni motorem nebo pri prerazovani atd Upraveno Listopad 8, 200816 r od kemar
Listopad 8, 200816 r Autor tak napis jak jsi to vyresil ostatni by to treba taky zajimalo Me osobne to take psalo to same co tobe,kdyz jsme to odpoledne zkousel...
Listopad 8, 200816 r Ani nevím.Dal jsem to do Google a asi druhý fungoval- youtubedownloader216 3,39 Mb
Listopad 8, 200816 r Tímhle stáhnout http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/pr...ube-downloader/ a tímhle to převedete do avi http://www.instaluj.cz/cz/katalog/audio-vi...ideo-converter/ mě to chodí super, samozřejmě to do převest i do jiných formátu
Listopad 8, 200816 r Autor a myslíš, že bys mohl prozradit který, jestli to teda není tajný? To vis Cosby je dobrej ale nekdy az moc velkej tajnustkar.... :-))
Listopad 8, 200816 r Autor Super animace!Díky. Nemas zac... rad se s Vami podelim o o zajimave info A konkretne tenhle setrvak je myslim hoodne zajimave info Rekl bych ze i mistni ostrileni matadori nemeli ani paru jak to vlastne funguje a vypada uvnitr
Listopad 8, 200816 r Radši si odstraň tu citaci předchozího příspěvku nebo tě za chvíli nějakej aktivní mod zjebe. Zkuste za ten odkaz napsat ještě &fmt=18 Stáhne se video ve větším rozlišení 480x360 místo 320x240. Pro líné tady je upravený odkaz. Jde to u všech nově přidaných videí na youtube. Testují HD. I když tohle zrovna není.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.