Vladajs Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Ahoj všem. Poprosil bych o radu!!!!! Nevím přesně kdy,ale asi před 2 dny mi přestala ukazovat ručička teploty vody.Mám podezření na čidlo,ALE druhá stránka věci je že ručička je samozdřejmě dole.Auto jsem nechal běžet na volnoběch a čekal jsem jestli se zapne vrtule na chladiči. Zapla se ! Myslím si že mi ani moc v zimě auto netopilo musel jsem dávat před chladič kartón papíru abych si mohl slušně zatopit. Chtěl bych poradit jestli to bude asi tím čidlem,ale zaráží mě že se vrtule na chladiči roztočí (až samozdřejmě proti přehřítí). Vezmu to když tak při jednom i s termostatem. Děkuji za odpovědi :help: :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaza01 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 U mě to byl termostst, výměna teplotního čidla nepomohla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladajs Vloženo 12. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Hmmm že by to fakt mělo vliv?§! No nic zítra výměna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zarofka.cz Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Mno 1.6 ma elektricky rizenej termostat, takze se ti ani nesepne vrtule na chladici. Vymena teplotniho cidla vetsinou nepomaha, tak se meni celej termostat jehoz soucasti je i nove teplotni cidlo. Doporucil bych koupit original nebo overneho vyrobce, obcas se tam davaj buh vi jaka teplotni cidla a zlobi to dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Myslím, že 74kw má ještě klasickej termostat, nic s elektronikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 74 nemá el. termostat, ten má až 75. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladajs Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 (editace) Hotovo bylo to čidlem. Smůla je že jsem měl menší bouračku na D 1 ,takže opět oprava auta .Děkuji všem Editováno: 18. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.