Přejít na obsah

Alarm - aktivace po nastartování

Řepík

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

mám takový menší problém s alarmem Jablotron ve své Octě. Občas se mi stává, že po odemčení auta ovladačem od alarmu sednu, zastrčím klíček do spínací skříňky a jakmile jím pootočím, alerm se spustí a začně houkat. Musím ho zase přes ovladač vypnout, vytáhnout klíček a auto zamknout a zase odemknout. Pokud ho nezamknu a neodemknu, tak po nastartování začne po cca. 30 vteřinách pípat siréna alarmu a dělá to i při jízdě.

Alarm má takovou funkci, že pokud byl spuštěný poplach, tak při odemčení přes ovladač auto třikrát pípne a tím mě na poplach upozorní. Nic takového se však v těhle případech neděje... Jsem z toho celkem zoufalej, není to nic příjemného, když vám začne u baráku řvát auto a vy v něm sedíte.

Uvažuju o tom, že alarm nechám vymontovat, nebo bych chtěl požádat někoho, kdo je z okolí HK či PCE a rozumí autoelektrice, zda by se mi na to nepodíval...samozřejmě akceptuju případný cenový požadavek.

Dík Řepík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to netuším, jestli jsou zcela OK... ale nedělalo by to pak stále, kdyby byli spínače KO?

každopádně pokud alarm "zruším" tím, že auto ovladačem odemknu, tak by na to dveřní spínač neměl mít vliv, ne? ale to spíše jen hádám, téhle oblasti fakt nerozumím... :feve:

Odkaz ke komentáři

alerm sice odjistíš přes DO le on čeká že otevřeš dveře, pokud neotevřeš je tam funkce REARM (znovuzajištění) a když poté zjistí že je zaplá spínačka spustí alalrm

kontroluj jestli se ti rožíná stropní světlo pi otevření dveří

dveřní spínač nemusí odejít naráz

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...