Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Origo radio mam taky :) Kvuli odladeni jsem si ho poridil.

Funguje to nasledovne -

D-Dot prepina bloky mezi sebou

na jednom z bloku je specialni blok pro radio, tak se vypis z D-dotu deaktivuje a zacne se misto toho vypisovat radio.

Pak zase pres RES prepnes D-dot na dalsi hodnotu a radio se prestane zobrazovat a zacne vypis z D-Dotu.

A takhle porad dokola.

Vloženo

No vypadá to super, akorát by mně zajímalo jestli se mi ta rychlost bude zobrazovat na maxíku 2.5 gen. Maxík 2.5 gen. nemá hlavní nabídku, tak nevím jestli se to tam někde nenastavuje........?

Dík. :palec2:

Vloženo
Moc pěkné. Šlo by to i na Fabii II ?

Zatim huzel ne, ale jakmile se dostanu k nejake Fabce II s maxikem , tak urcite.

S maxikem 2.5 gen by to melo je taky, otazkou jestli po CANu nebo po 3 dratu.

Chtelo by to zkusit. Budes chtit to vyzkouset ?

Vloženo
Rychlost ve spodnim radku pod teplotou. Souhlasi s informacnima radarama ve mestech i s GPS

To Dolezelk : text dole moze byt aj v inej podobe, napr. len - 125 km / hod. A co si vykumal so signalizaciou rychlosti ?

Vloženo
Zatim huzel ne, ale jakmile se dostanu k nejake Fabce II s maxikem , tak urcite.

S maxikem 2.5 gen by to melo je taky, otazkou jestli po CANu nebo po 3 dratu.

Chtelo by to zkusit. Budes chtit to vyzkouset ?

No zkusil bych to, ale podle toho z kama jsi....? Ja jsem z Valašska - Rožnov p.R. a okolí

Vloženo

Zdar,

takže origo rádio tedy vyřešné jak sem četl.Ale hlavně jak to je v případě že mám i multifunkční volant ? Je možnost zachovat tyto funkce a nebo o ně přijdu?Díky

Vloženo
To Dolezelk : text dole moze byt aj v inej podobe, napr. len - 125 km / hod. A co si vykumal so signalizaciou rychlosti ?

Kamile bylo by ucelnejsi mit vedle sebe jen cisla oddelena svislici a po premacknuti aby to v kazdem sloupku napsalo jednotky. Rychlost, otacky, teplota ja nevim ceho treba takhle zbytecne plytvas prostorem :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...