HonzaV Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Teda kamile, čumím tady doslova s otevřenou h*bou!!! Naprosto parádní práce, smekám klobouk! Dnes se chystám dát do auta maxíka a tvé zařízení mne naprosto uchvacuje. Myslím, že bez něho nemůžu být ;-) Můžeš mi trochu šťouchnout, jaké jsou možnosti pro mé autí? Jde o OI TDI AHF 81kW. Rok je to 08/00, ale už MR01. Komfortku mám 2,5g a současné budíky také 2,5g ( vlastně nepodstatné info ) dnes večer budu dávat 3g maxík. Trochu plavu v tom, zda zvolit canovou verzi DDOTu, nebo 3-drátovou. Na maxovi bych chtěl mít i info z rádia, takže budu dávat symphony. To ještě nemám, takže nevím, jak budu mít připojeno. Chápu to tak, že mám-li can rádio, použiju 3drát ddot a naopak? Jsou nějaké obecné výhody té, či oné verze ddotu? (ptám se, abych případně sháněl rádio cíleně buď 3drátové, nebo canové). Předpokládám, že do mého auta půjdou připojit obě verze a výběr je na mě. Díky za odpovědi, Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Jestli muzes pouzij CAN - snazsi zapojeni a umi toho vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Jestli muzes pouzij CAN - snazsi zapojeni a umi toho vic Oka... Jen mě tak napadá ot ke Tvému "jestli můžeš". Proč bych nemohl? Budíky canové jsou, tak by neměl být problém, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Ahojte chlapi, nerad to tu do fora pisem , neviete co je s Dolezelom tvorcom D dottu, na emaila uz mesiac nereaguje, mam nejake problemy s D dottom aj som mu ho poslal na reklamaciu, ale nic sa nedeje,ano ddtot sa mi nevratil, tak zrejme ho prevzal. Ani odpovede, ani D dottu..... Alebo nejaky tel.kontakt na neho? Jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 telefon mam ozvi se mi kdyztak v poste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo78 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 telefon mam ozvi se mi kdyztak v poste Je ten telefon tajný, pretože by som si aj ja rád objednal D-DOT. Práve som nahodil MAXI-DOT budíky a toto zariadenie ma uchvátilo. Písal som Dolezalovi SS ale bez reakcie, takže neviem či už D-DOT skončil, alebo treba čakať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofo Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 vyraba este niekto Ddot? snazim sa ho zohnat , ale bez uspechu .. , tak pokial to niekto este vyraba , alebo ho ma na predaj , kontaktujte ma prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr05 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 zdravím, prosím nevíte někdo co je s dolezelkom, měl bych zájem o D-DOT, ale na e-mail nereaguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondratdi Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Měl bych zájem o D-DOT je na něj nějaký kontakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turanec Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 jestli to jěště dělá, dejte vědet. teky jsem mu psal sz a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tretom Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Zdravim, slo by pres D-Dotu udelat ovladani binarnich vystupu treba relatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trigonom Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 (editace) . Editováno: 5. Únor 2010, autor: Trigonom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Pokud máš na něj soukromý číslo zkus mu zavolat - napsat jestli je živ a zdráv. a dát nám sem do tématu vědět. Zájemců je moc, včetně mě. Asi založím téma s cčekajícíma zákazníkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Kdo má zájem o D-DOT pište sem. Dělám seznam a až se kamil ozve, tak aby to bylo pohromadě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trigonom Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 (editace) . Editováno: 5. Únor 2010, autor: Trigonom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 (editace) Ahoj Tak jsem konecne po 3 mesicich sehnal praci. Jeste k tomu jsem byl nemocnej, takze asi tak nejak Navic jsem zjistitl, ze ten D-dot , co jsem posilal supsakovi nedosel ..... Vcera jsem zadal vyrobu a cca 5 ks by mohlo byt snad zacatkem pristiho tydne. Pripadne dalsi jakmile sezenu soucastky. kdyztak email: dolezelk@volny.cz. Je to lepsi nez zpravy na foru, ktere jsou dost neprehledne. Kamil PS: diky za telefon Editováno: 19. Říjen 2009, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vratena Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 (editace) Nemá někdo zprávy od dolezelk? Psal jsem mu mail s objednávkou d-dotu před více jak 14 dny a neobržel jsem žádnou odpověď... Editováno: 6. Listopad 2009, autor: vratena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo78 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Ja tak isto. Pisal som mu pár krát ohladom nejakých detailnejších informácii o D_DOTe a žiadna odpoveď. Myslel som, že je zaneprázdnený a ozve sa neskôr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laszlo Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 ja som tiež písal a nič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vratena Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Tak jsem se dočkal a D-DOT valí Navštívil jsem Kamila v jeho "dílně" a to dokonce 2x,pač napoprvý se nějak nezadařilo... Spolupráce s Kamilem super,je to koumák Doufám,že si udělá čas a ještě zapracuje na vylepšení,třeba parking i s grafikou pro nás fábkaře Jinak pro ty co čekají na D-DOT,vydržte! Kamil se vám určitě ozve,má toho opravdu moc.Já čekal přes 2 měsíce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novalis Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Ahoj, pokud by bylo dost zajemcu, tak bych byl mozna schopen udelat neco podobneho, ale na samotnem displeji (ovsem cena by byla kolem 5000,-). Treba by s tim slo po CANu i neco ovladat, ten displej ma i dotykovou vrstvu, takze se da ovladat jen dotykem. Mrknete jak ten displej vypada zde: http://led.novalisnet.cz/dotykovy_displej.php Novalis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Povedlo se mi zajistit cca 15 d-dotu, ktere mohu odeslat obratem. Pokud mate jeste po tom silenem cekani zajem, tak se mi ozvete. tel: 602703247, email: dolezelk@volny.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orlicek123 Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Povedlo se mi zajistit cca 15 d-dotu, ktere mohu odeslat obratem. Pokud mate jeste po tom silenem cekani zajem, tak se mi ozvete. tel: 602703247, email: dolezelk@volny.cz Ahoj na kolik by mne vyšel D-Dot do passat B5-5 can? A za jak dlouho jsi ho schopný dodat? Fungujou parkováky? A kdyžtak jaké? Díky za info. Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferry841 Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Může mi někdo poradit? Mám problém s vypisováním informací. Teplota motoru ukazuje 2.91 BT napeti bat 850.0 G tepl.sani 4.78 PC Kde je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejra Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Máš špatnou konfiguraci...je třeba zadat správné čísla skupin a bloků.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.