Luďa Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 (editace) Protože je spousta zájemců o D-DOT od mistra dolezelka - Kamila, který se neozívá bylo zřízeno todle téma, kde se nzájemci o D-DOT můžou napsat ať to je po kupě. Kdo neví o co de, tak víc se o D-DOTu dozví tady a tady Nové info: Cena je 2200 Kc, dodani cca 14 dni, kdyz pujde vse dobre. Jinak me sezenete na emailu: dolezelk@volny.cz . Jakmile budu mit potvrzenou objednavku na emailu, tak to pujde rychle. do O2 to nejde, roomstera jsem nezkousel ale mozna by to jit mohlo, chtelo by to vyzkouset. Zatím se hlásí: 19 lidí Luďa pentadius - Marek Tomas86 htp1 ondratdi turanec petr05 jofo mapo78 Woodbine xandercage brunoos Satfan tretom Řehoř laszlo JaRoY Nolimity century Editováno: 20. Říjen 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandercage Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Já se hlásím taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Brunoos - 1ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Já mam taky zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tretom Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Du do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Já taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nolimity Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 jj, já mám zájem taky, před měsícem jsem s ním komunikoval přes mail ale teď už se zas neozývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Jde to do O2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Nevím pročti si ě témata z prvního příspěvku. Až se Kamil ozve tak to zjistíme. Ale snad jo. MaxiDoty sou stejný-podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRoY Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Včera jsem to pročítal, velmi zajímavá věcička... Pořídil bych si to do ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Nevím pročti si ě témata z prvního příspěvku. Až se Kamil ozve tak to zjistíme.Ale snad jo. MaxiDoty sou stejný-podobný. do O2 to nedáš..... jedině tohle... http://www.kufatec.de/shop/product_info.ph...l--Battery.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laszlo Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 aj ja 1 kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRoY Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Ja Na mna sa zabudlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) Už tam seš. Doplněni zájemci. Editováno: 18. Říjen 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trigonom Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 (editace) . Editováno: 6. Únor 2010, autor: Trigonom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Mohl bych se zeptat na cenovku abych mohl potvrdit zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Ahoj Zajimave )) diky. Takovy zajem jsem necekal. Byl jsem bez prace od Srpna, takze starosti a navic jsem jeste onemocnel. Cena je 2200 Kc, dodani cca 14 dni, kdyz pujde vse dobre. Jinak me sezenete na emailu: dolezelk@volny.cz. Jakmile budu mit potvrzenou objednavku na emailu, tak to pujde rychle. do O2 to nejde, roomstera jsem nezkousel ale mozna by to jit mohlo, chtelo by to vyzkouset. kamil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Takže pánové jak psal Kamil, už má volnějc a bude pracovat na D-DOTech, takže kdo má zájem tak se mu ozvěte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Stale cekam az se firma pselectronic uraci dodat potrebne konektory jinak je vse nachystano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Bulda* Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 (editace) mel bych taky zajem a mam blbej dotaz je tu nekde nejaky navod jak to potom nainstalovat do octavie 2003 AZS 96kw dekuji moc a mam DX navigaci bude vsechno fungovat jak ma cetl sem snad vsechno ale mam v tom pordel po tech vsech vylepseni nasel sem jak zjistit jestli mam can nebo nemam podle toho se to taky objednava dekuji za vysvetleni Editováno: 15. Prosinec 2009, autor: *Bulda* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koubajz Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Vi nekdo co presne se da na D-Dotu vse vycist?Jestli umi jen 6 polozek nebo kolik,tak bych se chtel predem informovat co vsechno bych si nechal zobrazit.diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Přečti si linky v prvním příspěvku. Tam se dovíš vše. Ps.: D-DOT není origo Škoda výrobek, ale výtvor jednoho místního člena a není to MaxiDot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Bulda* Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 je to jeste aktualni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.