tondaz Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Chtěl bych se zeptat zda k plné funkčnosti D-DOTU stačí připojit příslušné dráty, dle návodu, nebo je třeba mít i VAG, kterým se vše aktivuje a nastavuje? V případě, že se po zapojení všech drátů vše nastavuje páčkami pal. počítače by mě zajímalo jak poznám co který blok znamená, resp. co jeho hodnota ukazuje? Díky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Staci pripojit draty. Zakladni nastaveni bloku delam primo. VAG je vsak doporucen, jednak kvuli upgrade a taky pro snadnejsi nastaveni z aplikace pro Windows. V podstate mi pro nejaky vyber hodnot staci rv, typ motoru a pak ti mohu rict co by se dalo zobrazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaz Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Staci pripojit draty. Zakladni nastaveni bloku delam primo. VAG je vsak doporucen, jednak kvuli upgrade a taky pro snadnejsi nastaveni z aplikace pro Windows.V podstate mi pro nejaky vyber hodnot staci rv, typ motoru a pak ti mohu rict co by se dalo zobrazovat. Jestli to tedy správně chápu, tak by jsi mi požadované bloky už nastavil s tím, že bych pouze připojil dráty. Mám 1.2HTP 47KW r.v. 5/2004. V elektrice se moc nevyznám, tak bych raději preferoval montáž přímo u tebe, jsem ale z Kar. Varů a do Brna bych se dostal tak za měsíc. Jestli ale montáž spočívá pouze v propojení drátů, tak bych to snad zvládl sám. VAG bohužel nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 naprosto presne. Zapojit to zvladnes sam, ale pokud si nikdy nic v aute nedelal, radeji to nech nekoho udelat. Aby to pak nevypadalo ako kdyz anakonda spolkne srnku )) nebo taky je peknej styl pavouk (chobotnice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaz Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 naprosto presne. Zapojit to zvladnes sam, ale pokud si nikdy nic v aute nedelal, radeji to nech nekoho udelat. Aby to pak nevypadalo ako kdyz anakonda spolkne srnku )) nebo taky je peknej styl pavouk (chobotnice) Díky moc za odpověď. Posílám PM, kde se určitě domluvíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Cus chlapi co si davate vypisovat u TDi PD? Chtel bych teplotu v introsi, tlak turba, teplotu chladici kapaliny, napeti baterie a nabijeci proud mno a co dal? A kde najdu tyhle hodnoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 krome teploty v interieru kterou najdes v klimatroniku, tak je vse v RJ motoru. Jinak je k dispozici novejsi verze D-Dotu. v menu: RESET - vymaze nastaveni D-Dotu do vychoziho pro CAN: opravy nekolika chyb, tykajici se zejmena spoluprace s radiem. radio: RJ 84 , blok 1, pozice 0 pro 3drat: vylepsena inicializace maxidotu +nejake dalsi drobnosti jako napr. vyreseni problemu s chybnym init delay. (doufam) v zipu jsou 3 firmware: - pro 3drat - pro CAN s origo radiem - pro CAN bez radia Nova verze ovladaciho programu, tentokrat jiz i v Cestine a s installerem. Ke stazeni zde: http://www.megaupload.com/?d=EFKYBOHF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Kamile jak skocim do toho menu advanced/pcmode? Nejak to tam nevidim - jinak upgrade probehl v poradku mam ted verzi 1.32, ale nemuzu nikde najit jak nahrat vlastni nastaveni ted mi to pise Octavia RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 skocis do menu -> Stiskne zaroven RES a DOLU v menu najdes "advanced", pak PC mode a jedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak do menu vlezu, ale tam mi nefungujou ani sipky ani reset tlacitko proste mi to zmrzne...je to jen muj bug nebo se to tyka vsech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 musis vlizt do menu prave tim stiskem tlacitek RES a DOLU, tim vlezes rovnou do D-Dot menu .. ne do menu maxe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak do menu vlezu, ale tam mi nefungujou ani sipky ani reset tlacitko proste mi to zmrzne...je to jen muj bug nebo se to tyka vsech? mas CAN nebo 3drat verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Sem CANovej - viz predchozi prispevek samozrejme mluvim o menu D-DOT v tom normalnim mi pohyb funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkk Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 je úžasný, když je někdo koumák a baví ho to a i to navíc umí a teď se chci zeptat - píšu si ujeté km. Denní i pak ty celkové (ty pro zpětnou kontrolu - viz dále). Denní se udávají v celých číslech, ty celkové také v celých. Jenže je rozdíl, když ujedu 150,1 a 150,9. Takže pak po určité době zjišťuju, že mi součty denních km na celkové v PC nesedí na ty celkové v autě... Je tedy možné zobrazovat DDčkem ty denní km na jedno desetinné místo ? (i tak tam po čase vznikne odchylka, ale za nepoměrně delší čas) mno a pak ještě bude SZ pro Kamila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezacik Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Ahoj, velmi sa mi lubi D-dot...perfektne spravene...chcem sa spytat. Mam VW Passat 1,9 TDI PD 96kW r.v. 2003 - je to CAN bus a radio mam Delta 6 - tiez uz komunikuje cez CAN...pojde mi D-dot na mojom aute a pojde aj radio zobrazovanie Radia na Maxi dote? A este otazka, ako sa da ziskat D-dot, ked som z Bratislavy? Ci to nejako posielas alebo ako? Moc dakujem za odpoved...Keby daco tak tu je aj moj e-mail: bezo@pobox.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Ahoj Kamile, povedlo se ti reprodukovat a opravit ten muj problem? A jeste bych mel neco pro inspiraci slo by ukazat krom vzdalenosti i ktere cidlo vyvolalo poplach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda_K Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) Tak do menu vlezu, ale tam mi nefungujou ani sipky ani reset tlacitko proste mi to zmrzne...je to jen muj bug nebo se to tyka vsech? tak to jsme na tom po upgrade stejně a místo menu na displeji mám shluk nesmyslných znaků nebo jen otazník v 1. řádce a dál už nic, D-dot jinak funguje ale načítání hodnot i s init delay 200 je nespolehlivé, hodnoty dost často mizí nebu jsou zjevně nesprávné. 3 drát, VW Sharan Tdi PD 85 kW AUY Editováno: 28. Duben 2009, autor: Jenda_K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassev Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Taky mám problém - can ver. motor 1.9TDi ASV 1. dostat se do menu 2. pokud se tam dostanu tak je zamrzlé (dva až tři pokusy-pak je funkční) 3. nejde přepsat uvítání při pokusu opět zamrzne může ještě někdo poradit proč mi na DOTU teplota motoru ukazuje 2.91 BT napeti bat 850.0 G tepl.sani 4.78 PC a na spodním řádku mi zamrzá ukazatel rychlosti opět funkční po vyp. zap.zapalování co je to za hodnoty jak je změnit? nějak se mi to nedaří co dělám špatně toto nastavení je v upg. 1.32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 tak jsem taky upgradoval na 1.32 CAN bez radia .. pro konfiguraci ddotu pouzivam konfiguracni aplikaci pro windows .. jedinej problem jsem zatim mel, ze pokud jsem si vytvoril konfig od nuly a nahral ho do ddotu, tak po restartu ddot uz nenabehl .. dokonce nenabehl ani stred maxe .. vsude prazdno, ale podsvetleni bylo zapnute .. pokud se ale nejdriv konfigurace z ddotu stahne do aplikace, hodnoty se upravi a nahraje se to zpet, tak uz ddot funguje normalne v menu mi to obcas taky zamrza, ale spis vyjimecne, nez pravidelne lassev: spatne hodnoty se ti zobrazuji, protoze ve firmwaru 1.32 jsou defaultne hodnoty pro benzin, musis si upravit konfig pro diesel .. jsou v jinych skupinach a blocich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 v 3drat verzi mam chybu v menu. V CAN verzi nejde v menu zmenit pozdrav. Vecer jsem dam opravenou verzi (tentokrat jsem to radeji chtel vyzkouset nez to vydam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak ja mam CAN verzi a v menu se nemuzu pohybovat Uprava pozdravu me asi moc nepomuze. Ale treba mas stejny kod a tahle cast je stejna v obou verzich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Mám stejný problém (CAN verze 1.32 s rádiem). Ale je možné, že zatuhnutí menu způsobí opravdu úprava pozdravu. Vstup do menu mi trval déle než obvykle a možná jsem tlačítkem RES nechtěně potvrdil první položku menu (tj. POZDRAV). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassev Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) v 3drat verzi mam chybu v menu. V CAN verzi nejde v menu zmenit pozdrav. Vecer jsem dam opravenou verzi (tentokrat jsem to radeji chtel vyzkouset nez to vydam) Ještě to nemáš vyzkoušené ? Myslím že čekáme všichni na novou verzi ,říkal jsi večer(29.4.)-že by se ti nedařilo a je něco špatně Editováno: 1. Květen 2009, autor: lassev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 lassev: to zamrzání spodní ho řádku se mi taky sem tam stane, stačí vyvolat nějakou hlášku přes celý display (např. zatáhnout ručku) a pak se to chytí a jede to. Mám taky CAN 1.32 a u mě update vyřešil přepínání d-dot = radio i přeblikávání hodnot. A vše funguje ok. Jen mi d-dot není schopen přečíst řj parkováku. Vypisuje blbosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 U Superba se ukaze zatazena rucka pres celej displej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.