Publikováno Listopad 17, 200816 r zdravim po výmene žiaroviek v prístrojovke som zistil že som nemal žiarovku v ABS a ked som ju tam dal tak niekto ju vytiahol asi preto že tam svietila, po pripojení na vAG mi napísalo. 2 Faults Found: 01276 - ABS Hydraulic Pump (V64) 16-00 - Signal Outside Specifications 00290 - ABS Wheel Speed Sensor; Rear Left (G46) 35-00 - - dal som si to do VIS a ten zadný senzor som nepozeral . len som zistil že na baterke v tej čiernej skrinke mi chýba poistka 30A zelená tak som ju tam zastrčil a ten motor ABS začal vrčať a neprestal.. tak som ju radsej vytiahol. dakujem za každú radu ako to napraviť.
Listopad 18, 200816 r Autor no to viem že je ABS pod posilovacom brzd... to si mi ale nepomohol. alebo si to zle pochopil... nemam tam poistku na baterke a ani tam nebola. ked ju tam dam tak sa rotzvrčí ABS a neprestane. nechápem , tu chybu senzora vlavo vzadu pozriem ale ťže to neprestane vrčať alebo ževraj odvzdušnovat nechapem,. tak.
Listopad 18, 200816 r Řekl bych že Pajka to myslel tak že si dal příspěvek do špatného oddělení - do motoru, problémy ohledně brzd a ABS se řeší v sekci Podvozek ... Jinak to teda někdo pěkně nachystal, nevěděl jak to opravit, tak vyhodil žárovku a pojistku a je hotovo ... Zkusil bych někde sehnat na zkoušku jinou pumpu a vyzkoušel to s ní, projít konektory, zkontrolovat vedeni k ŘJ atd. ... Už jen ta samotná chyba snímače by měla vyřadit ABS z provozu, tak by to vrčet nemělo ...
Listopad 19, 200816 r Presuvam do podvozku. Ako FilipV napisal, najlepsie bude prekontrolovat vedenie a pripadne skusit druhy blok ABS.
Listopad 22, 200816 r Skus odpojit motor cerpadla ABS,odpojis ten 2 pinovy konektor na RJ ABS, pripoj poistku a skus sa napojit Vagom.Cerpadlo spina priamo RJ jednotka ABS, ak nieco mam doma plne funkcne ABS na predaj za 5 tisic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.