Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny, chci se jenom podělit o tzv. rychlou upravu problému drnčící opěrky ruky mezi předními sedadly. Vím že se to tady už někde probíralo a že pry nato existuje nejaka sada přimo od Škodovky na odstranění tohoto známého problému, minulý týden už mi došla trpělivost a tak jsem to vyřešil kusem 3-ky plechu 5x18cm + černý spray + lepidlo. A je po problému :)

post-16570-1227200499_thumb.jpg

Upraveno od turepe

ještě rychlejsí je zvednout opěrku o jeden zoubek... :D

• Autor
ještě rychlejsí je zvednout opěrku o jeden zoubek... :D

tak stím jsem taky laboroval, ale pochvilce začla drnět taky.

Tak ji vyndej a dej tam nejakou peknou z TUNING SHOPU :_icon_smich2: :_icon_smich2: lol:smich: :smich:

• 3 měsíce později...

Tak drnčení jsem si nevšiml, ale sekl se mi asi na druhém stupni ten polohovací mechanismus a nešlo dovřít. Tak sem se na to mrknul a vyndal pérko. Sice už nemůžu polohovat, ale jinak funguje jak má :)

• 1 měsíc později...

Sorry za blbej dotaz, ale když jsem zvednul opěrku, tak už ji nemůžu položit až úplně dolů na hrany boxu, ale jen 2-3 cm nad. A taky jsem nějak nepřišel na to, jak se dá "zakotvit" v určitý poloze?

Díky moc, mám dneska se Supem první den, tak spíš jen zkoumám a obdivuju. Až něco nafotím, tak to sem určitě hodím. :)

Sorry za blbej dotaz, ale když jsem zvednul opěrku, tak už ji nemůžu položit až úplně dolů na hrany boxu, ale jen 2-3 cm nad. A taky jsem nějak nepřišel na to, jak se dá "zakotvit" v určitý poloze?

Díky moc, mám dneska se Supem první den, tak spíš jen zkoumám a obdivuju. Až něco nafotím, tak to sem určitě hodím. :)

Tak Zer0 vitej - polohovat se da kdyz ji pomalu otviras, tak slysis jak skace po zubech - kde ji nechas, tam zustane - kdyz ji chces dat zase dolu, tak ji musis celou otevrit a pak jde az dolu - taky jsem s tim zezacatku chvilku laboroval lol

Tak Zer0 vitej - polohovat se da kdyz ji pomalu otviras, tak slysis jak skace po zubech - kde ji nechas, tam zustane - kdyz ji chces dat zase dolu, tak ji musis celou otevrit a pak jde az dolu - taky jsem s tim zezacatku chvilku laboroval lol

Taky mi slusne drnci ve vsech polohach a to mam rel. novy auto...nejak jsem nepochopil smysl te upravy s tim plechem....muzes vysvetlit proc to drnci/nedrnci po uprave?Díky Jenda

Vymysleli jste nekdo co s tou operkou?....je to fakt vopruz drnci to ve vsech polohach.........

Taky mi slusne drnci ve vsech polohach a to mam rel. novy auto...nejak jsem nepochopil smysl te upravy s tim plechem....muzes vysvetlit proc to drnci/nedrnci po uprave?Díky Jenda

myslím ze tým ze zmenís hmotnost rezonujuceho materialu, zmenís aj frekvenciu pri ktorej rezonue.

• 3 roky později...

Hledal jsem a hledal a nic, tak abych nezakládal nové téma, píšu sem. Opěrka se posunout dopředu a zpět, ale docela mi vadí, že se sama posouvá zase dozadu, je to normál nebo už je vyběhaná ? nekamenujte mě za tento dotaz, supa mám chvilku :kol-32:

Čau,mě to dělá taky že se lehce posouvá dozadu a kámoš co má supa, tak mu to dělá to stejný.Bude to normální

Mě se nikam neposouvá ale šíleně drnčí. Ale je to jen když na ní mám položenou ruku. Asi to budu muset rozebrat a prohlídnout.

• 11 měsíců později...

zdarec ,řešil ste nekdo ??? opěrka po vytažení nejde dat až dolu .demontoval sem ji a je tam vevnitř takovej mechanismus s pružinou ,a ta je zmožena .mista je tam jak v hodinkach a přístup žadnej  ,nevíte nekdo co s tím -popřípade jde li demontovat jen ta vyjíždecí část loketky?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.