Publikováno Listopad 20, 200816 r Zdravím všechny, chci se jenom podělit o tzv. rychlou upravu problému drnčící opěrky ruky mezi předními sedadly. Vím že se to tady už někde probíralo a že pry nato existuje nejaka sada přimo od Škodovky na odstranění tohoto známého problému, minulý týden už mi došla trpělivost a tak jsem to vyřešil kusem 3-ky plechu 5x18cm + černý spray + lepidlo. A je po problému Upraveno Listopad 20, 200816 r od turepe
Listopad 20, 200816 r Autor ještě rychlejsí je zvednout opěrku o jeden zoubek... tak stím jsem taky laboroval, ale pochvilce začla drnět taky.
Únor 22, 200916 r Tak drnčení jsem si nevšiml, ale sekl se mi asi na druhém stupni ten polohovací mechanismus a nešlo dovřít. Tak sem se na to mrknul a vyndal pérko. Sice už nemůžu polohovat, ale jinak funguje jak má
Březen 25, 200916 r Sorry za blbej dotaz, ale když jsem zvednul opěrku, tak už ji nemůžu položit až úplně dolů na hrany boxu, ale jen 2-3 cm nad. A taky jsem nějak nepřišel na to, jak se dá "zakotvit" v určitý poloze? Díky moc, mám dneska se Supem první den, tak spíš jen zkoumám a obdivuju. Až něco nafotím, tak to sem určitě hodím.
Březen 25, 200916 r Sorry za blbej dotaz, ale když jsem zvednul opěrku, tak už ji nemůžu položit až úplně dolů na hrany boxu, ale jen 2-3 cm nad. A taky jsem nějak nepřišel na to, jak se dá "zakotvit" v určitý poloze?Díky moc, mám dneska se Supem první den, tak spíš jen zkoumám a obdivuju. Až něco nafotím, tak to sem určitě hodím. Tak Zer0 vitej - polohovat se da kdyz ji pomalu otviras, tak slysis jak skace po zubech - kde ji nechas, tam zustane - kdyz ji chces dat zase dolu, tak ji musis celou otevrit a pak jde az dolu - taky jsem s tim zezacatku chvilku laboroval
Březen 25, 200916 r Sorry za blbej dotaz, ale když jsem zvednul opěrku, tak už ji nemůžu položit až úplně dolů na hrany boxu, ale jen 2-3 cm nad. A taky jsem nějak nepřišel na to, jak se dá "zakotvit" v určitý poloze?Díky moc, mám dneska se Supem první den, tak spíš jen zkoumám a obdivuju. Až něco nafotím, tak to sem určitě hodím. Tak Zer0 vitej - polohovat se da kdyz ji pomalu otviras, tak slysis jak skace po zubech - kde ji nechas, tam zustane - kdyz ji chces dat zase dolu, tak ji musis celou otevrit a pak jde az dolu - taky jsem s tim zezacatku chvilku laboroval
Březen 25, 200916 r Taky mi slusne drnci ve vsech polohach a to mam rel. novy auto...nejak jsem nepochopil smysl te upravy s tim plechem....muzes vysvetlit proc to drnci/nedrnci po uprave?Díky Jenda
Duben 1, 200916 r Vymysleli jste nekdo co s tou operkou?....je to fakt vopruz drnci to ve vsech polohach.........
Duben 5, 200916 r Taky mi slusne drnci ve vsech polohach a to mam rel. novy auto...nejak jsem nepochopil smysl te upravy s tim plechem....muzes vysvetlit proc to drnci/nedrnci po uprave?Díky Jenda myslím ze tým ze zmenís hmotnost rezonujuceho materialu, zmenís aj frekvenciu pri ktorej rezonue.
Duben 14, 201213 r Hledal jsem a hledal a nic, tak abych nezakládal nové téma, píšu sem. Opěrka se posunout dopředu a zpět, ale docela mi vadí, že se sama posouvá zase dozadu, je to normál nebo už je vyběhaná ? nekamenujte mě za tento dotaz, supa mám chvilku
Duben 15, 201213 r Čau,mě to dělá taky že se lehce posouvá dozadu a kámoš co má supa, tak mu to dělá to stejný.Bude to normální
Duben 15, 201213 r Mě se nikam neposouvá ale šíleně drnčí. Ale je to jen když na ní mám položenou ruku. Asi to budu muset rozebrat a prohlídnout.
Březen 23, 201312 r zdarec ,řešil ste nekdo ??? opěrka po vytažení nejde dat až dolu .demontoval sem ji a je tam vevnitř takovej mechanismus s pružinou ,a ta je zmožena .mista je tam jak v hodinkach a přístup žadnej ,nevíte nekdo co s tím -popřípade jde li demontovat jen ta vyjíždecí část loketky?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.