Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím všechny, chci se jenom podělit o tzv. rychlou upravu problému drnčící opěrky ruky mezi předními sedadly. Vím že se to tady už někde probíralo a že pry nato existuje nejaka sada přimo od Škodovky na odstranění tohoto známého problému, minulý týden už mi došla trpělivost a tak jsem to vyřešil kusem 3-ky plechu 5x18cm + černý spray + lepidlo. A je po problému :)

post-16570-1227200499_thumb.jpg

Editováno: , autor: turepe
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Tak drnčení jsem si nevšiml, ale sekl se mi asi na druhém stupni ten polohovací mechanismus a nešlo dovřít. Tak sem se na to mrknul a vyndal pérko. Sice už nemůžu polohovat, ale jinak funguje jak má :)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Sorry za blbej dotaz, ale když jsem zvednul opěrku, tak už ji nemůžu položit až úplně dolů na hrany boxu, ale jen 2-3 cm nad. A taky jsem nějak nepřišel na to, jak se dá "zakotvit" v určitý poloze?

Díky moc, mám dneska se Supem první den, tak spíš jen zkoumám a obdivuju. Až něco nafotím, tak to sem určitě hodím. :)

Vloženo
Sorry za blbej dotaz, ale když jsem zvednul opěrku, tak už ji nemůžu položit až úplně dolů na hrany boxu, ale jen 2-3 cm nad. A taky jsem nějak nepřišel na to, jak se dá "zakotvit" v určitý poloze?

Díky moc, mám dneska se Supem první den, tak spíš jen zkoumám a obdivuju. Až něco nafotím, tak to sem určitě hodím. :)

Tak Zer0 vitej - polohovat se da kdyz ji pomalu otviras, tak slysis jak skace po zubech - kde ji nechas, tam zustane - kdyz ji chces dat zase dolu, tak ji musis celou otevrit a pak jde az dolu - taky jsem s tim zezacatku chvilku laboroval lol

Vloženo

Tak Zer0 vitej - polohovat se da kdyz ji pomalu otviras, tak slysis jak skace po zubech - kde ji nechas, tam zustane - kdyz ji chces dat zase dolu, tak ji musis celou otevrit a pak jde az dolu - taky jsem s tim zezacatku chvilku laboroval lol

Vloženo

Taky mi slusne drnci ve vsech polohach a to mam rel. novy auto...nejak jsem nepochopil smysl te upravy s tim plechem....muzes vysvetlit proc to drnci/nedrnci po uprave?Díky Jenda

Vloženo
Taky mi slusne drnci ve vsech polohach a to mam rel. novy auto...nejak jsem nepochopil smysl te upravy s tim plechem....muzes vysvetlit proc to drnci/nedrnci po uprave?Díky Jenda

myslím ze tým ze zmenís hmotnost rezonujuceho materialu, zmenís aj frekvenciu pri ktorej rezonue.

• o 3 roky později...
Vloženo

Hledal jsem a hledal a nic, tak abych nezakládal nové téma, píšu sem. Opěrka se posunout dopředu a zpět, ale docela mi vadí, že se sama posouvá zase dozadu, je to normál nebo už je vyběhaná ? nekamenujte mě za tento dotaz, supa mám chvilku :kol-32:

• o 11 měsíců později...
Vloženo

zdarec ,řešil ste nekdo ??? opěrka po vytažení nejde dat až dolu .demontoval sem ji a je tam vevnitř takovej mechanismus s pružinou ,a ta je zmožena .mista je tam jak v hodinkach a přístup žadnej  ,nevíte nekdo co s tím -popřípade jde li demontovat jen ta vyjíždecí část loketky?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...