harry-one Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Zdravim a prosim o radu. na palubovce mi naskočila chyba,tak jsem to projel PC abych věděl co a jak a vag na mě vypliv číslo chyby 16985, tak jsem se pídil co to je a našel jsem,že je to "vadný spínač koncových světel"a bylo u toho napsáno ,že je to nesmyslná chyba. Auto brzdí a svítí,tak jsem to s klidnym svědomim smazal a po 15 minutách jizdy ejhle znova,plssss co s tim nevite nekdo?Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 vyměn spínač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 to mě taky hned napadlo ale nikde neni žádnej takovej spínač popsanej....teda někde asi bude,ale já nemám možnost zjistit kde a navíc jak psali,že je to nesmyslná chyba,to mě taky zaráží..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Jak říká Diagnostik. Vyměň spínač Je nad pedálem brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Oki,díky moc až bude chvilka tak se tam po něm podívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Spínač se dá rozebrat a vyčistit a pak promazat,nic světobornýho to není a měl by fungovat zase v pohodě,pokud není nic zlomený,nebo jinak poškozený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Ano mas prvdu uz jsem si ho jednou opravoval na OI rozdelat ocistit a maznout kontakty a maka zase dal jak novej a usetris min 500,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Ja ked som ho menil, novy stal 280.- Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 tak jsem ho vyměnil-vymazal chybu,ale cca po 50km to naskočilo znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.