Publikováno Listopad 23, 200816 r Zdravim a prosim o radu. na palubovce mi naskočila chyba,tak jsem to projel PC abych věděl co a jak a vag na mě vypliv číslo chyby 16985, tak jsem se pídil co to je a našel jsem,že je to "vadný spínač koncových světel"a bylo u toho napsáno ,že je to nesmyslná chyba. Auto brzdí a svítí,tak jsem to s klidnym svědomim smazal a po 15 minutách jizdy ejhle znova,plssss co s tim nevite nekdo?Předem dík
Listopad 23, 200816 r Autor to mě taky hned napadlo ale nikde neni žádnej takovej spínač popsanej....teda někde asi bude,ale já nemám možnost zjistit kde a navíc jak psali,že je to nesmyslná chyba,to mě taky zaráží.....
Prosinec 21, 200816 r Spínač se dá rozebrat a vyčistit a pak promazat,nic světobornýho to není a měl by fungovat zase v pohodě,pokud není nic zlomený,nebo jinak poškozený.
Prosinec 23, 200816 r Ano mas prvdu uz jsem si ho jednou opravoval na OI rozdelat ocistit a maznout kontakty a maka zase dal jak novej a usetris min 500,-Kč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.