Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den, chcel by som sa opytat na radia Eonon. Ma niekto s nimi skusenosti? Su spolahlive? TV funguje? a podobne ... za rady dakujem

plus prikladam link: http://www.eonon.info/

To by mně taky zajímalo. Zatím sem četl spíš negativní zkušenosti, ale lákají mně 2 DINová rádia která mají za super ceny. maj teď akci na jedno za 4990,- s TV tunerem, DVD, Bluetooth HF atd. Ale ze značky mám trochu strach...

Nabízel je tady někdo z fóra, koupil jsem dvd opěrky (nebyli pro mě, ale nakonec mi zůstali) dílenské zpracování OK, po zapojení fungovali a prodal jsem je taky tady na fóru, kupující nevolal, že by byl nějaký problém...

• Autor

Co ja viem, tak mali by mat design aby zapasoval do serioveho auta a aj konektory aby boli podobne, preto sa pytam ze ci mam zobrat alebo nie ...

Dobry den, chcel by som sa opytat na radia Eonon. Ma niekto s nimi skusenosti? Su spolahlive? TV funguje? a podobne ... za rady dakujem

plus prikladam link: http://www.eonon.info/

Vpravo nahoře máš tlačítko Hledání. klikni a vepiš Eonon, znovu klikni a buděš mít více než dost odpovědí na tvoje otázky

...no v první řadě po zakoupení těchto rádií se musí zapojit ISO konektor jinak to není jak vyzkoušet.To je mi záhadou proč na to nedělají všeobecně rozšířený konektor, který je (zatím) standartním) spojovacím článkem všech autorádií.Tedy až na nové modely vozů u kterých je konektor MOST.

post-845-1228065749_thumb.jpg

post-845-1228065860_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.