Publikováno Listopad 30, 200816 r Ahoj, dal jsem si do octavie z r.v. 99 faceliftove sedacky s vyhrevem a neumim to zapojit, jedine co mam jsou sedacky a ovladani vyhrevu a nevim si s tim rady.. Pry je k tomu dulezita nejaka ř.j. nic nemam. prosim poradte mi co k tomu mam jeste dokoupit a jak to zapojit? dekuju moc za rady
Prosinec 9, 200816 r Ahoj,dal jsem si do octavie z r.v. 99 faceliftove sedacky s vyhrevem a neumim to zapojit, jedine co mam jsou sedacky a ovladani vyhrevu a nevim si s tim rady.. Pry je k tomu dulezita nejaka ř.j. nic nemam. prosim poradte mi co k tomu mam jeste dokoupit a jak to zapojit? dekuju moc za rady tak jsem na tom stejně,mám Clasika a koupil jsem sedačky s vyhříváním,ale nějak nevěřím tomu,že by to mělo přípravené kabely.....jinak mám taky jen sedačky,tak doufám,že nám někdo poradí ......nezlob se,že ti sem píšu
Prosinec 9, 200816 r Na zprovoznění výhřevu sedaček potřebujete, sedačky s výhřevem, ovládání ,řidící jednoku výhřevu(jsou to dvě relátka) a kabeláž a svorkovnice to je všechno a na zapojení ještě schéma.
Prosinec 9, 200816 r A mozete sa inspirovat tu v instalacnych manualoch, je tam navod na dorobenie... Odpadne akurat dorobenie deciek do sedadiel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.