Přejít na obsah

Rasismus?


carlos

Doporučené příspěvky

flames: jasně můžem za to my bílí. A to že se vždy jedná o cikány je jen náhoda a z jejich mentalitou a národností to nemá nic společného.

Jaktože nenadáváme na vietnamce na negry? Jak to že s nima nejsou takové problémy. Jak to že jen na cikány? To je jen náhoda.

Má to společného s tím, že prostě tohle je jejich mentalita. S tím nic neuděláš.Tisíceletí vývoje nezvrátíš. Například my češi jsme třeba závistiví. Němci jsou uřvaný a rozpínaví.

A my jim navíc dáváme pocit utlačenosti a toho že můžou dělat co chtějí a nic se jim nestane. Protože by to byl rasizmus.

My jsme je násilně přestěhovali? Vládne u nás svoboda nikdo je tu nedrží nikdo jim nezakazuje odstěhovat se.

Sedíš na módní vlně politické korektnosti. Ale pravda a realita je jinde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nenuť mi žádnou vlnu politické korektnosti, politická korektnost s tím nemá nic společného a je jenom arciargumentem v případě nouze.

Ano, my jsme je násilně přestěhovali do sídlišť a ghett a sebrali jim jejich přirozený způsob života. Nebo to snad chceš popřít? Prvně si něco o tomto přečti.

Já na kongy nadávám, tebe nesere, že Vietnamci svou obchodní kulturou zdevastovali tradiční český textilní trh a že svou dumpingovou cenovou politikou vyhánějí české obchodníky ? (to píšu, přestože se vezu údajně na vlně politické korektnosti)

Jaká je jejich mentalita? Víš o jejich mentalitě něco, nebo usuzuješ podle toho, jak se chovají teď? Problém je jen s cikány? ANO, protože tu nikdo v podobných podmínkách nežije! Nejsou tu přistěhovalci, tak jako ve Francii, kdyby byli, tak by sme byli za cikány vděční, protože ti nemají při každé příležitosti nutnání vypalovat domy! Nemají nutkání legalizovat všechny znaky svého uctívání náboženství (opět Francie), či je dokonce už vůbec nenapadá taková zhovadilost, jako je snaha o přijmutí jejich jazyka jako oficiálního v nové vlasti(Turci v Německu). Co budete dělat, až se sem nahrnou Pakistánci a Indové jako v Englandu? Já ti řeknu co - to se tu asi všichni kompletně poserou.

A víš proč? Protože pseudopolitikové této země, především na regionální úrovni, jsou banda neschopných, zkorumpovaných (přinejmenším zkorumpovatelných) amatérů, kteří si koukají narvat ty svoje nenasytné držky úplatky, zakázkami pro své firmy, dárkama pro své manželky, trojlitrové Audiny pro své zdebilizované synáčky, zatímco řešení nějakých zásadních problémů je jim kompletně cizí! Neschopnost radních v městech jako Litvínov nebo Přerov vedla k eskalaci kriminality a problémů, vyrostla tu enklává smradlavých cigáňat, kterých se policajti bojí nebo je raději ignorují, na sociálce se jich raději na nic neptají a město jim raději všechno přiklepne, než se s nima dohadovat u soudu (protože ti černí těm potřebným paragrafům, narozdíl od NAŠICH zastupitelů skutečně rozumí a umí si je vydupat, o tom neměj pochyb).

Už jsem tu psal - proč podobné problémy s cigány nejsou v Anglii, kde si taky udělali komunity? Protože se s nima neserou a pod vymahatelností práva a zákona si představují něco uplně jiného, než orgány zde. U nás buď páky nejsou, nebo (a to spíše) je nikdo není schopný použít. Na Vsetíně je s černýma klid!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

flames: souhlasim,paky tady jsou , jen nikdo je neprosazuje, i zakony na to jak cikorky dostat do late jsou, jsou to vesmes vymluvy zakonodarcu ze s tim nemuzou nic delat ,ale je to tak s kazdym zakonem u nas, proste se neco udela a nikdo to stejne nedodrzuje (i kdyz vetsina zakonu je pekna kravina) myslim si ze policie ma hodne zakonu jak s cikorkama zatocit, soucasne deni s DS je jen vyostreni situace kdy se zakony uplatnuji na kazdeho jineho jen ne na cikory,protoze ti zarvou ,,to je rasismus,, a vsichni se zacnou bat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

flames: Tak konečně jsme tě vyprovokovali k pořádné odpovědi. :palec2:

S tímto také souhlasím.

Problém je ten, že každý se bojí, aby nebyl označen za rasistu. Tak se problémy neřeší. Dnešní antirasistická histerie je uplně nahlavu. Přitom jsme velice tolerantní národ.

Musí se na ně tvrdě. Na každého jeden metr. Žádná pozitivní diskriminace.

Měli by jsme se poučit právě z Francie. Bohužel nám jí spousta "humanistů" dává právě za vzor multikulturního státu.

Jo mě třeba vadí. Ale většina čechů si myslím má Vietnamce ráda. I když poslední dobou s nima také začínají být problémy a množí se kriminalita. Z negrama ještě nemáme ty správné zkušenosti protože většinou se setkáváme s jejich elitou, která sem chodí studovat. Ale časy se mění a běžte se večer projít po václaváku. lol Na každém rohu je jich 5 a cpou vám drogy a nahánějí vás do bordelu.

Když sem přijede amík, cikány nám zavidí a říká buďte rádi, že tu nemáte negry.

Jo věřím, že ještě jednou budeme vzpomínat na cikány v dobru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

U nas im uprostred mesta postavili novu bytovku - vraj aby ich trosku priviedli ku kulture - po roku si kurili oknami a dvermi, lebo radiatory dali do zberu...Mesto im ju zrekonstruovalo, no aj tak nepomohlo. Tak ich vystahovali (asi do dalsej novej bytovky...) Tezaz je z toho starobinec.

Editováno: , autor: Cjoctavian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to v podstate neriešitelný problem. Pokial sa nezmenia zakony neda sa s tým robyt v podstate nič.

V tom videu jak pič*uje ten cigan do tej holky ho mali tí strazci zakona v momente zbalit do auta a riešit bud zarohom

obuškami alebo na stanici zakonom. Neskutočne ma vytáča čo si mozu niektore mensiny beztrestne dovolit na

slusneho obcana. Kazdopadne by som sprísnil tresty vo všeobecnosti. Z vezení by som nerobil rekreačné pobyty ale

ale manufaktury kde by sa makalo. Prostituciu by som nezlegalizoval a zaviedol by som trest smrti.

Decka ktore odmietaju vzdelavanie by mohli ist rovno makat. Za kradeze by som sekal ruky. Je jedno ci bielim alebo ciernym.

Potom by sa videlo kolko ciganov by chodilo bez ruk.

Teras vyhorela na slovensku niaka osada....dostali nove domy a kazda rodina jedlo za 5000Sk.

Do telky sa rozkrykovali ze to je nehorazne ze tam maju linoleum a nie podlahy a ze dostali zakladne potraviny ako chleba zemiaky ryza sol atd a ze to nechcu ze im mali dat peniaze.......kurvy skurvene kokoT by som im dal. By ma zaujimalo keby mne vyhorel byt ci mi niekto nieco da. By som skoncil pod mostom!

Dalsi pripad asi pred mesiacom skupina romov brutalne napadla dvoch policajtov obaja skoncili v nemocnici s vaznymi zraneniami. To kde sme???? Ich mali zastrelit na mieste. A celej tej zaranej osade ukazat ako vyzera poriadok!!!!!! By ma zaujimalo ci ty parchanti sedia......

Dalsia vec do tychto osad by mali chodit higienici pokial to nesplna aspon zakladne higienicke poziadavky tak zrovnat so zemou + pokuta.

Pokutu nezaplatia tak basa a basta. A v base sa bude makat!!!!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...