michal2009 Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 to nevím, ještě jsem neboural Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 má čtyry hvězdy z pěti, což zas neni tak málo, ale samo na volvo to nemá zdaleka http://www.crashtest.cz/?idca=193 a tady v angličtině, ale komplexněji http://www.euroncap.com/tests/skoda_superb_2003/150.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 (editace) ono to neni o hvezdach, okta I ma taky ctyri hvezdy a boural bych radeji se supem. To samy treba fabie, roomster apod, ty maj dokonce pet hvezd ale radeji bourat se supem.. dobre je to videt v tom crash testu pri narazu z boku Editováno: 7. Únor 2014, autor: lukas.pce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 tak oproti těmhle autům určitě radši se supem, je to mohutný, v octe to mám vyskoušený díky kreténovi co mě poslal čelně na strom asi v 50 km/h, octa konečná, ale já uplně v cajku, ale stopro to neni o hvězdách http://www.youtube.com/watch?v=XurAB5G-xKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Opět se tu řeši co a kolik a kdesi cosi. Jeto uplně jedno kolik to ma pytlů, nebo kolik to ma namotano stejně si koupi to co bude chtit a za chvily to vyšumi jako para nad hrncem. Dnes už ty vozy jsou tak zname a okoukane, že už se neda onich ani psat, vždyt už i ty chyby jsou všude napsany. Takže to bych vůbec neřešil. Spiš by mě zajimalo 96kw a čipnute na 160kw a tak od toho už bych dal ruce pryč a ani se na ten vůz nebudu divat, jelikož tomu asi někdo daval hodně na prdel. A to jestli někdo da za supa 70 nebo 200 taliřů proč ne pokud je to fanda do toho stroje tak at. Sejs prodaval taky a věděl co prodaval jak rok 2002 tak i cena nebyla špatna na to jak to je stare. Jestli budu ja prodavat tak chci 500 taliřů a taky budu vedět co prodavam i když neprodam. Každe auto ma sveho kupce je moto všech bazarů. Zduř ogaři CUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Kolega Cuzik(doufám,že ho poznám na srazu )má recht, kolik pytlů a km je buřt, pokud chceš superba, tak si ho kup !!! Je to špica škodovky a výborná limuzínka, takže při dnešní ceně aut dobrá volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 (editace) Já si nemyslím, že všechny superby první generace mají najeto 250tis.km a výš. Jezdím s jedním, vlastní ho první majitel, 1.9 TDI 96kw a má 215tis.km a to je r.v. 2002. A to má snad 90% všech jízd najeto na dálnici, což je myslím pro to auto hodně velký plus. Co s ním jezdím já, tak se o něj snažím starat maxímálně. Před každým vypnutím motoru dochlazuju turbo, když jedu 200km po dálnici, tak dochlazuju i 10minut, pro jistotu. Olej měním po 15tis.km a žádný LF. Spotřeba na tak velký auto se mi zdá taky dobrá, jezdím tak za 5,1 až 6,0l/100km. Otec měl pár let zpět funglovku supa 2.0TDI 103kw, r.v. 2007 a po třech a půl letech ho prodával s 90tis.km. Takže si nemyslím, že každý se superbem najede 50tis.km za rok, i když jsou i takoví samozřejmě :-) Editováno: 10. Březen 2014, autor: jakubfotbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 já mám 213tkm a taky rok 2002 takže souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szegos Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 141 rok 2002 takže stačí hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Pri kupe 97 teraz 135 r.v. 2003 ale je pravda je v6 benzin a kamos podobne r.v. 2005 121tis pri kupe minuly rok a tiez benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Určitě se při hledání auta dá najít i kousek minimálním nájezdem, jen v reálném světě našich prodejců bych se díval především na ten stav fára.. Prostě fakt, že většina nabízených Superbů má najeto hluboko pod 200tkm, je směšný. Navíc i auto které skutečně najelo 100tkm může být v horším stavu než kousek s trojnásobnou porcí. Každý se k autu chová jinak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 To ze moze byt v horsom stave neverim velmi..resp kolko percent bude v horsom stave? Po tom ako som kupil supa s malo km yz ine auta ani nebudem chciet. Tie km su poznat na aute hned na prvy pohlad a omak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 To si piš, že může být v horším stavu. Frajeři dokážou za rok z auta udělat totální pelech, že to člověk nepozná. Máme firmení vozy, jezdí v tom zaměstnanci a to bys koukal, vím o čem mluvím. A co zaměstnanci, znám pár lidí, kteří jezdí fakt otřesně, dokážou zničit spojku na 50tis km a v autě totál mrdník, který se neuklízí nikdy. Radši koupím auto, co má 300tis a bude na něm pravidelný servis, než pelech se 100km, kde se nikdy neměnil olej, takže je před smrtí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 je to fakt, teď po tchánovi prodáváme scenika, a vim na stopro, že má poctivý km, kupoval to nový a teď to má nějakejch 140 tis. a kdybych to auto jel kupovat a podival se na interiér, tak bych typoval tak 300 - 400 tis., byl stavař, takže ve špinavejch hadrech a špinavý ruce, volant vypadá tak na půl mega a páka, pedály, loketka a madla tak na 400, o laku ani nemluvim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) Ahoj, koukám že tady je aktivní diskuze, jenom se chci zeptat co říkáte na tenhle kousek http://www.autoesa.cz/skoda/superb/sedan/c-79909.html Máte taky někdo u tohoto motoru sloupnutou nálepku škodovky? Aby to ještě nebylo stočený z 300 Díky. Editováno: 13. Březen 2014, autor: Pepikrihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 to drevo na stredovem panelu je tak strasny hnus, ze bych to nechtel ani zadara... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 To není nálepka, ale normálně plastový znak. Je to ůplně stejný motor, jako třeba na A6 (nebo iPassat) a liší se to pouze v tom krytu a znaku. Jinak co se týká Auto ESA, tam se koupi ojetiny bát nemusíš, tohle je jeden z mála bazarů, který při výkupu maximálně možně prověřuje stav najetých km a stav vozu a pokud najdou nějakou nesrovnalost, auto prostě nevykoupí a jsou dokonce schopni zavolat i policii v případě, že najdou vážnou nesrovnalost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Okis, zajedu se tam zítra podívat a uvidím jak bude auto vypadat. Doufám že mě nechají zajet i do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) jak píše SUP, taky sem na ně slyšel celkem chválu a určitě tě nechaj aby na to koukl tvůj mechanik, za prvé by byly proti sobě kdyby to neumožnili a za druhé, se nemaj čeho bát, jelikož už jsem slyšel několikrát, že jak měli někde nesrovnalost, tak auto odmítnou, takže myslim v pohodě, nedávno se řešilo že chtěli dělat to, že když oni odmítnou auto, tak na nějakej web dát ten vin a důvod proč bylo odmítnuto, ale z nepochopitelného důvodu jim to bohužel náš skvělej právní systém neumožňuje, jelikož vin je něco jako rodné číslo, tedy se na něj vztahuje ochrana údajů, či tak nějak, a to je velká škoda, jelikož aspoň část vozů by byla odhalena a zveřejněna Editováno: 13. Březen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) Tak super už mám dohodnutou schůzku tak jsem zvědavý a pak podám info...a možná už sním i přijedu a rovnou založím kartu . Jinak jsem koukal že tenhle Superb se prodával na bazoši a teď je v Esách. Hezky ho vyleštili Jinak nechápu náš právní systém...škoda že se nepoužívá selský rozum. Zato zase chápu že by třeba mohl někdo někomu křivdit. Edit: Tak super volal jsem majiteli a auto v super stavu, od všeho doklady ze servisu a servisní kniha. Jediné co tak by se měli letos dělat rozvody...ty bych stejně i tak dělat. Tak pecka Editováno: 13. Březen 2014, autor: Pepikrihu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 to je stejně lepší udělat hned po koupi a budeš mít klid, rozvody s pumpou, náplně a máš jistotu že to bylo dělané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepikrihu Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) A ještě poslední dotaz, neznáte někdo dobrý servis okolí Praha, Kralupy nad Vltavou? Psal jsem do autorizovaného a cenový návrh na rozvody + pumpu s prací cca 22 000,-...což je docela dost. I když chápu že rozvody jsou specifické. A zase to nechci dávat lidem co to nikdy nedělali...znáte to Editováno: 13. Březen 2014, autor: Pepikrihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Este k tym km..aka je sanca ze pri aute s malo km bude vela veci znicenych ako pri aute s 300tisic plus..hmm? Mne auto co ma 300 a viac nic nehovori pretoze vsetky komponenty maju proste natlcene tie km..sedacka, volant, ramena, ulozenia atd atd..ano da sa to vymenit ale nie vsetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Ahoj, koukám že tady je aktivní diskuze, jenom se chci zeptat co říkáte na tenhle kousek http://www.autoesa.cz/skoda/superb/sedan/c-79909.html Máte taky někdo u tohoto motoru sloupnutou nálepku škodovky? Aby to ještě nebylo stočený z 300 Díky. Superb je moc pěknej, taky ho pěkně naleštili ale co je zajímavé že je to 04, a má facelift zrcátka a zadní světla, ale masku ne ani interiér. Většinou když někdo faceliftuje Supa začíná u masky. Jestli nebyl ťuklej na předek nebo je to skládačka, pozišťuj si veškerou historii o autě. Jinak je to solidní kousek a slušně vybaven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) To Wladi: tak jinak, tady máš praxi. Ten Sprinter vlevo má 660tis, ten vedle přes 700tis Na druhé fotce vzadu to je náš šampion najeto 920tis. Je to rok 2008 a je v top stavu, protože se tam mění olej každé 4týdny. Interier jako nový, sedačky luxusní, od 500tis v tom jezdí kluk 50kg. Ten, co má 660tis má sedačku řidiče prosezelou, protože tam jezdil šofér mamánek, co má 100kg. Záleží hlavně tedy na servisu, úplně nejhlavněji na pravidelných výměnách oleje a na řidičovi. Všechny auta jsou skoro v TOP stavu (jezdí do GB/D/I) a nepoznal bys, že mají každé skoro milion najetých km. Stačí Ti toto vysvětlení? Editováno: 13. Březen 2014, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.