HjM Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jasné, samozřejmě je, někde se tu řešila ta výměna tunelu aby tam páslo 2DIN rádio, ten díl není moc drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peace Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Dík moc, já sem přes to dost laik.. Ale zase bych nerad v servisu vypadal jako úplnej magor, že tam chci nacpat něco, co tam nikdy být nemůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 V autě momentálně žádné radio nemám, jen přípravu... Vypadá to že by se tam vešlo jen Beat, je nějak možné tam dát dance nebo dokonce lepší, např zde zmiňované Bolero? Urcite se to dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peace Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak už to taky vím, už mi tam pěkně hraje. Fakt to nebylo moc drahý a za dvě hoďky hotový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 co jsi tam dal? Dance?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peace Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 nn, to Bolero.. Nejdřív si mysleli, stejně jako já, že tam pasovat nebude, ale nakonec tam sedí. Akorát má jedinou chybičku a to je, že se musí vypínat a zapínat vzlášť. Že prej FII má jiný spínání než SII. Ale to se dá přežít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Vypíná se normálně,jen ho musíš mít správně zapojený,tj. přes převodník kterej se používá pokud je v autě namontovaná origo navigace. Jinak musím říct že ten zvuk je super,tam kde Dance už nestíhal tohle hraje super a to mám seriové repro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peace Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Takže zajedu do servisu a řeknu jim ať mi tam daj převodník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Tak nějak.Ale to ti tam dá i někdo odsud z fora a za jinou cenu. pokud nemáš maxidot a nevadí ti že ho musíš vypínat ručně tak je to asi zbytečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Takže zajedu do servisu a řeknu jim ať mi tam daj převodník? V servisu řekni, že chceš tento díl 5J0 035 751 cena je cca. 1500Kč. A bude ti to fungovat, tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 to Majk: povedlo se ti prosim vyresit problem s "prepinanim" na telefon? Mam uplne stejny problem - prevodnik sice zapojeny, ale telefon je jakoby nadrazeny a zobrazuje se porad (navi + tel jednotka stejne jako ty z vyroby)...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 11. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Zatím ne,ptal jsem se všude možně a nikdo neví.Udajně je problém v softwaru.Asi budem muset počkat na facelift kam je snad budou tyhle radia dávat.Nebo možná bude něco vědět Cosby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Čo som počul, tak v rámci FL sa vraj dosť zmení aj elektrika FII/R - malo by dôjsť k upgrade na podobnú úroveň, ako má nová Ibiza 6J a nové Polo 6R. To by znamenalo napr ujednotenie BSG a komfortky do jednej jedinej RJ a ďaľšie "pikošky". Aj keď sa do elektriky moc nevyznám, môžem zodpovedne povedať, že schémy pre FII a Ibizu 6J sú dosť odlišné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 a teď je otázka, jestli to bude dobře a nebo špatně co se týče případného využití technických novinek ve starších kusech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 to majk: diky moc, taky jsme zkusili vse mozne, ale telefon nakonec vzdy zvitezil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 13. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 (editace) Funguje ti to někdy,mě občas jo. Editováno: 13. Červenec 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fus Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Ahoj, uvazuju o koupi bolera do FII ale zarazi me jak pisete ze se vam to porad prepina na telefon. To jako na maxiku a nebo jak. Vubec to nechapu a mam z toho strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fus Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 A jeste bych mel jeden dotaz. slysel sem ze pri instalaci se to musi spojit s autem v servisu pres jejich diagnostiku co na tom je pravdy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 (editace) ahoj hele nedávno sem dával bolero do FII a skoro všechno vcajku...měl sem Dance a pouze se to přepojí..nic sem neměnil..každopádně je pravda, že bolero musíš zapínat a vypínat sám..maxidot nemam takže stim neporadim...každopádně já mam jen menší problém v tom, že cca po hodině se mi rádijko vypne, tak ho zase zapnu a hraje dál parádně Editováno: 23. Červenec 2009, autor: foromen NECITUJ předešlý příspěvek. VIZ PRAVIDLA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve75 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 V autě momentálně žádné radio nemám, jen přípravu... Vypadá to že by se tam vešlo jen Beat, je nějak možné tam dát dance nebo dokonce lepší, např zde zmiňované Bolero? Preboha, tak nekupuj takéto sračky! Kúp nejaké Alpine a si za vodou! Ja mám Dance iba preto, lebo bolo vo výbave, ináč by som ho nekupoval ani žiadne koncernové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 (editace) To Fousky: podle toho, co jsi napsal soudím, že si tam nedal ten převodník. Protože já mám Bolero a vše funguje tak jak má tzn. zapíná se a vypíná po vložení a vyjmutí klíčku a to že se ti rádio po cca 30min vypne je tím, že ho nemáš napojené na ten převodník, nemá CAN. Editováno: 29. Červenec 2009, autor: Fan!s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 V autě momentálně žádné radio nemám, jen přípravu... Vypadá to že by se tam vešlo jen Beat, je nějak možné tam dát dance nebo dokonce lepší, např zde zmiňované Bolero? Nedej na názory jiných. Origo rádio je origo, prostě to tam patří a nekazíte design interiéru. Když vidím neoriginální rádio, tak se mi chce , to je jako pěst na oko, prostě se to tam nehodí. Jinak podle toho co píšeš budeš potřebovat k montáži Dance kastlík 5J0 858 089A cca 500Kč a k Boleru budeš potřebovat ještě převodník zde hodně zmiňovaný 5J0 035 751 cena je cca. 1500Kč. Kdyby měl někdo Dance k prodeji, tak ho koupím!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve75 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 (editace) sorry,ale ty sa chceš na rádio pozerat, alebo ho počúvať! Neviem čo by pokazil, keby tam dal neorigo 2 Din a nehovoriac o tom, keby bol predný panel dotykový lcd. je to neporovnatelná kvalita posluchu a funkcií oproti origo Editováno: 30. Červenec 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 steve: No ak chceš predný panel dotykový lcd, tak tam daj Bolero a máš to Na lepšiu kvalitu posluchu stačí vymeniť reproduktory a prípadne doplniť zosilovač a subwoofer, výmenu rádia by som nechal ako úplne poslednú vec. Originálne rádio, konrétne mám na mysli Dance, má všetky potrebné funkcie - jediné, čo chýba, je AIM a USB konektivita. Neviem si predstaviť, akú užitočnú funkciu navyše môže mať nejaké 2DIN rádio Alpine (blikajúci farebný displej nepovažujem za užitočnú funkciu). Možno som nahluchlý, ale počuteľný rozdiel pri posluchu v tom istom aute som vnímal jedine medzi rádiom Roadstar za 1900 Sk a Pioneerom za 24tisíc Sk... Ale či tam bolo Sony za 10tisíc, Alpine za 16, bolo úplne jedno. Jednalo sa o Fabiu I osadenú 8 reproduktormi JBL GTO, žiaden subwoofer ani extra zosilovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve75 Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Sorry Igor. ja nechcem meniť Dance za iné, lebo sa mi to neoplatí, ale jedná sa človeka, čo nemá zatial žiadne radio v aute. V tomto prípade dať jednoznačne neorigo. Ja mám v aute repro Jbl a Dance autoradio, ale kebyže dance nie je vo výbave Sport, tak by som ho nekupoval a ani Bolero. Škodováci pýtajú za Dance 14 litrov a za Bolero 30. Tak si zober Bolero a porovnaj ho s týmto Alpine, je v tej cene: http://www.autohifishop.sk/index.php/autor...e-va-w505r.html Tie rádia sa nedajú v jeden deň ani spomenúť Je tro smutné, ale automobilky predražujú audio výbavu na dvojnásobok reálnej ceny. Asi tolko k tomuto. Keď rádio nie je vo výbave, tak jednoznačne neorigo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.