Červenec 30, 200916 r Tak jsem ho dneska chytnul. Fotky viz: http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=...amp;start=11250
Červenec 30, 200916 r Autor dobre, len skoda tej dialnicnej znamky Skoda by uz konecne mohla skoncit tu trapnu reklamnu kampan po dialniciach a dat dole to maskovanie
Červenec 31, 200916 r Autor a este ma mrzi, ze zas mame vzadu len 4 ziarovky namiesto diod Upraveno Červenec 31, 200916 r od Cjoctavian
Srpen 18, 200916 r Autor som zvedavy, kedy aj europske, nielen CINSKE Superby dostanu tie LEDky... A este viac ma zaujima Octavia 2
Srpen 18, 200916 r Na brzdových světlech je to hezký, možná taky na blinkrech, ale jinak mi klasický žárovky taky nevadí. Praskají vlastně LEDky?
Srpen 18, 200916 r mne jsou treba prijemnejsi klasicka svetla a su rad, ze to u nas zatim moc neni Já taky ty LED-ky moc nemusím, klasická žárovka je skutečně příjemnější pro oko, navíc u OII to vypadá opravdu super.
Srpen 18, 200916 r Brácha měl 2 roky Passata a za tu dobu žádnou LED neměmil.Byli v zadních světlech.
Srpen 18, 200916 r Autor Já taky ty LED-ky moc nemusím, klasická žárovka je skutečně příjemnější pro oko,navíc u OII to vypadá opravdu super. ale ja mam v mojej Octavii tiez kompletne LED zadne svetla
Srpen 18, 200916 r Autor tak este doplnim detailnejsie foto...a pojdem snivat o takych pre O2 Upraveno Srpen 18, 200916 r od Cjoctavian
Srpen 19, 200916 r No hlavni je tuším fakt, že když prdne jedna dioda, tak se musí vyměnit celý pás diod, což je myslím docela drahé ne? Každopádně by mě zajímalo, kdy se tyhle čínské světla objeví na EU modelech-to zase někdo bude muset udělat humbuk v novinách, než to začnou běžně dávat. Možná, že by to i lehce pomohlo opticky té "problematické" zádi Supa. Tak za měsíc už bude po premiéře Combi, no už se těším. Doufám, že to bude stát za to.
Srpen 19, 200916 r Autor No hlavni je tuším fakt, že když prdne jedna dioda, tak se musí vyměnit celý pás diod, což je myslím docela drahé ne? Neviem ci sa dokonca nemusi menit cele svetlo... Ale zas skor mi do tych svetiel udrie blesk ako odide LEDka
Srpen 20, 200916 r To se tvdilo i o xenonech ne? Teď když má dát někdo 5 táců za výbojku, tak se diví kolik "háček" by za to pořídil, ale jasně komfort při jízdě v noci je někde jinde.
Srpen 25, 200916 r http://auto.idnes.cz/skoda-superb-combi-se...4_ak_aktual_fdv Upraveno Srpen 25, 200916 r od Dix1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.