Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

9.5 v 9.30 kdo tam jede na tento datum chlapaci???

Já jedu v 10.30:palec2:

Upraveno od Tazz7

• Autor

Tazz7 : tak se tam určitě uvidíme ne?

Určitě se uvidíme.Tmavěmodrá O1 kombi.

• Autor

A já černá metaliza OII vzad nápiš škodahome :)

Tak jsem tam byl v sobotu a docela se mi to prodražilo. Ve smykový zatáčce mě to vyneslo ven (asi jako každýho), ale jak kola zabrala na asfaltu tak mi vystřelil pás. V tu chvíli docela šok: rána jak z pistole i smrad a dým, pás fest dotaženej a zaseklej. Včera jsem ho vyměnil - 2600Kč. Jinak kurz docela zajímavej, ale chtělo by to víc ježdění, takhle na to člověk začal přicházet a už byl konec.

• Autor

Co Ti vystřelilo? Pás? Nerozumim tomu.

Aspon jste se tam nenudili :smich:

Tak to je hustý :help:

Vystřelil mi předpínač bezpečnostního pásu u řidiče - pás se utáhnul a zablokoval

Upraveno od MichalJ

a kuwa, a to jako proc ? To jako auto predpokladalo naraz, to snad fobie neumi ne. Takze to jako spustilo samo od sebe ?

POdle mě bylo boční přetížení při vyjetí z kluzný plochy na normální asfalt takový, že už to bralo jako boční náraz. Ale pocitově nic velkýho (ono co by člověk chtěl od kol 14/185). Naštěstí mám pás jen s mechanickým odpalem (není řízenej jednotkou airbagů), takže tu jsme nemusel měnit a taky nemám boční pytle - to by se hodně prodražilo.

• Autor

To jsem neměl číst...ted se budu trochu bát :aggressive:

jaaaa hodne. To mi jako chcete rict ze mi na bezpecnostni akci muzou vystrelit pylete ? No to ssnad NEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podle mě ten pás musel bejt na 100% vadnej a proto vystřelil, za normálních okolností se něco takovýho IMHO nemůže stát, takže bych se toho nebál ;)

ty wole, když si pomyslím, že mi mohly vyskákat v Mondeu pytle, tak potěš koště. Mám jich tam jak nasráno, to by bylo drahý. Já totiž taky vyjel z kluzný plochy festovně, až jsem se skoro bál, abych se nepřekulil.

Zbytecna panika - ten pas musel bej vadnej. Jezdime z prace pravidelne na celej den do mostu a Fabku mame vybavenou vsema bagama. To je prvni pripad kdy jsem tohle zaznamenal :). Nikdy se tam nic nestalo a to ji davame pekne zabrat.

• Autor

Beda: taky se přikláním k Tvému názoru.

Taky si myslím, že chyba musela být v pásu. Ale pořád ta chyba byla na "dobrý" straně. Horší by bylo kdyby pás nefungoval v případě potřeby. Takhle to stálo jen"pár" korun.

• Autor

Konec dobrý všechno dobrý!!! Já spiš ted přemýšlim jestli si mám udělat v té Sosnové to připojištění.Co myslite? Má to význam nebo ne?

Romane, ja myslim, ze to pojisteni ma vyznam v zimne, ale ted uz ne ;)

My tam jezdili dost ostre a ani naznak nejakyho maleru.

• Autor

Jasně.Asi máš pravdu.A kdyby přece jenom náhodou se něco stalo tak vytáhnout auta ven mimo autodrom...víte snad jak to myslim...

jj presne tak, pojisteni je jen pro klid v dusi. Maximalne se tam lidi srazi anebo poslou na strechu, ale to by byl spis zazrak v tehle rychlostech :)

• Autor

Sobota 9:30 nástup ke strojum...

tak se romane dneska naposledy vecer pomazli se svoji cernoskou, zitra vyleti vsechny pytle pritahnou se vsechny pasy, upadaji kola, vyskoci konici z motoru a odpali to tu parodii na zesilovac a woofer co mas v kufru

lol lol :smich:lol lol :smich:lol lol :smich:lol lol :smich:lol lol :smich:

Upraveno od Ol@f

:smich: :smich: :smich: Ty woe Ondro nestraš. Asi nic moc zážitek co ? :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.