Duben 27, 200916 r 9.5 v 9.30 kdo tam jede na tento datum chlapaci??? Já jedu v 10.30:palec2: Upraveno Duben 27, 200916 r od Tazz7
Duben 29, 200916 r Tak jsem tam byl v sobotu a docela se mi to prodražilo. Ve smykový zatáčce mě to vyneslo ven (asi jako každýho), ale jak kola zabrala na asfaltu tak mi vystřelil pás. V tu chvíli docela šok: rána jak z pistole i smrad a dým, pás fest dotaženej a zaseklej. Včera jsem ho vyměnil - 2600Kč. Jinak kurz docela zajímavej, ale chtělo by to víc ježdění, takhle na to člověk začal přicházet a už byl konec.
Duben 29, 200916 r Vystřelil mi předpínač bezpečnostního pásu u řidiče - pás se utáhnul a zablokoval Upraveno Duben 29, 200916 r od MichalJ
Duben 30, 200916 r a kuwa, a to jako proc ? To jako auto predpokladalo naraz, to snad fobie neumi ne. Takze to jako spustilo samo od sebe ?
Duben 30, 200916 r POdle mě bylo boční přetížení při vyjetí z kluzný plochy na normální asfalt takový, že už to bralo jako boční náraz. Ale pocitově nic velkýho (ono co by člověk chtěl od kol 14/185). Naštěstí mám pás jen s mechanickým odpalem (není řízenej jednotkou airbagů), takže tu jsme nemusel měnit a taky nemám boční pytle - to by se hodně prodražilo.
Duben 30, 200916 r jaaaa hodne. To mi jako chcete rict ze mi na bezpecnostni akci muzou vystrelit pylete ? No to ssnad NEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Duben 30, 200916 r Podle mě ten pás musel bejt na 100% vadnej a proto vystřelil, za normálních okolností se něco takovýho IMHO nemůže stát, takže bych se toho nebál
Duben 30, 200916 r ty wole, když si pomyslím, že mi mohly vyskákat v Mondeu pytle, tak potěš koště. Mám jich tam jak nasráno, to by bylo drahý. Já totiž taky vyjel z kluzný plochy festovně, až jsem se skoro bál, abych se nepřekulil.
Květen 1, 200916 r Zbytecna panika - ten pas musel bej vadnej. Jezdime z prace pravidelne na celej den do mostu a Fabku mame vybavenou vsema bagama. To je prvni pripad kdy jsem tohle zaznamenal . Nikdy se tam nic nestalo a to ji davame pekne zabrat.
Květen 1, 200916 r Taky si myslím, že chyba musela být v pásu. Ale pořád ta chyba byla na "dobrý" straně. Horší by bylo kdyby pás nefungoval v případě potřeby. Takhle to stálo jen"pár" korun.
Květen 1, 200916 r Autor Konec dobrý všechno dobrý!!! Já spiš ted přemýšlim jestli si mám udělat v té Sosnové to připojištění.Co myslite? Má to význam nebo ne?
Květen 1, 200916 r Romane, ja myslim, ze to pojisteni ma vyznam v zimne, ale ted uz ne My tam jezdili dost ostre a ani naznak nejakyho maleru.
Květen 1, 200916 r Autor Jasně.Asi máš pravdu.A kdyby přece jenom náhodou se něco stalo tak vytáhnout auta ven mimo autodrom...víte snad jak to myslim...
Květen 2, 200916 r jj presne tak, pojisteni je jen pro klid v dusi. Maximalne se tam lidi srazi anebo poslou na strechu, ale to by byl spis zazrak v tehle rychlostech
Květen 8, 200916 r tak se romane dneska naposledy vecer pomazli se svoji cernoskou, zitra vyleti vsechny pytle pritahnou se vsechny pasy, upadaji kola, vyskoci konici z motoru a odpali to tu parodii na zesilovac a woofer co mas v kufru lol lol lol lol lol Upraveno Květen 8, 200916 r od Ol@f
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.