j0ska Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 To už je potom lepší vyměnit disk za větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antwuan Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Mohl by mi někdo, kdo MDI má říct, jestli i iPod nabijí? Je to docela důležité, protože bez toho by to pro mě nemělo vůbec cenu dodělávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Nabíjení iPod: iPod 3G - nenabíjí iPod/iPhone - nabíjí pokud není úplně vybitý ale osobně bych do iPodu nešel protože komunikace MDI-iPod má hromadu omezení v přehrávání. U některých modelů nefunguje převíjení, opakování, MIX, vyhledávání skladeb ... Já mám připojenou flešku i SD a krom rychlosti odezvy při procházení adresáři jsem max. spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antwuan Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Super díky za info! Právě jsem doufal, že škodovka konečně přišla s plnou podporou iPod ale vypada to, že si budou jeho příznivci ještě muset pár let počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pingino Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) Nemate niekto skusenost s pripojenim iAudio 7 16 GB cez MDI? V skodovackej dokumentacii sa uvadza iAudio 7 len vo verzii 4GB. Editováno: 3. Květen 2009, autor: pingino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 MDI a pevný disk Máte někdo zkušenost s připojením přenosného HDD (USB) přes MDI ke Columbusu ? Zvládne MDI napájení disku přes USB (samozřejmě takového, který to podporuje) ? Pokud má někdo již nový Columbus firmware, umí tento FW již přes MDI kopírovat na vestavěný HDD v C. ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 (editace) Nevím jak Columbus, ale na Boleru to funguje bez problémů (2,5" TEAC 160GB) - jelikož mám normálě připojenou Flash paměť a nechtěl jsem kupovat nový kabel s koncovkou miniUSB tak jsem jednoduše použil další kabel USB->miniUSB Editováno: 29. Září 2009, autor: Kvido27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Naiman Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 No nevím jak Tvoje rádio, ale můj Columbus nějak nechce přečíst kartu větší než 2GB..... Ale jinak nezbývá než souhlasit s tím, že 20 + 2 + 4,7 GB pro uložení archívu mp3 stačí....Ale asi je to jen otázka názoru... třeba jednou taky sáhnu po připojení externího USB disku Musíš provést update firmware, pak už to bude žrát karty až do 32GB. Já tam mám teď 8 GB a jede to naprosto bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 MDI a pevný diskMáte někdo zkušenost s připojením přenosného HDD (USB) přes MDI ke Columbusu ? Zvládne MDI napájení disku přes USB (samozřejmě takového, který to podporuje) ? Pokud má někdo již nový Columbus firmware, umí tento FW již přes MDI kopírovat na vestavěný HDD v C. ? Díky. Takze jiz vyzkouseno a vyreseno - v aute mam jiz instalovan miniaturni prenosny 500GB pevny disk do nepohody Imation Apollo s napajenim po USB, ve spojeni s MDI perfektne funguje (vcetne napajeni), a na Columbovi plne ovladatelne. Na disku mam zkonvertovanou kopii (z FLAC na MP3 320/CR) cele me domaci hudebni databaze (doma ulozena na domacim NASu, jako soucast meho domaciho multiroom a multiplayer systemu), ktera v original cita cca 600 GB (v originale je takrka vse ulozeno ve FLAC formatu). Takze jsem jiz moc spokojen, v aute mam jiz vse co doma, obcas to zaktualizuji o novinky, a muzeme ja i zena poslouchat vse na co prijde chut, cas a nalada. V tomto tichem aute se SoundSystemem a "tichymi" skly SunSafe je to jiz predurceno na kvalitni poslech, toto jiz bylo posledni, co jsem k tomu jeste potreboval k nastoleni dokonalosti SD slot pro karty budu jiz nadale vyuzivat zejmena pro Podcasty, kdy si poslechnu to, na co normalne nemam cas (zejmena mnoho zajimavosti z archivu CRo), tady ocenim, ze mohu hned to poslechnute mazat, u MDI me to jiz naopak vyhovuje, ze mazat nejde, abych nenaboril zakladni hudebni databazi. Skoda jen toho kopirovani u MDI, ale integrovany disk v C. uz vlastne nepotrebuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 JJ je to super, ještě kdyby nebo tak hrozně pomalé přeskakování z jedné složky do druhé. Teď jsem měl tu čest s iDrive u BMW a jeho rychlost se dá srovnávat s rychlostí otevírání složek na počítači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 JJ je to super, ještě kdyby nebo tak hrozně pomalé přeskakování z jedné složky do druhé. Teď jsem měl tu čest s iDrive u BMW a jeho rychlost se dá srovnávat s rychlostí otevírání složek na počítači. Nevim, jak Tobe, ale me se jednotlive slozky oteviraji relativne rychle, okamzita reakce na dotek prstem - pokud samozrejme nemas aktivovane zvukove potvrzeni stisku, pote se system opravdu dost zpomali (na starem firmware). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brano Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Nevím jak Columbus, ale na Boleru to funguje bez problémů (2,5" TEAC 160GB) - jelikož mám normálě připojenou Flash paměť a nechtěl jsem kupovat nový kabel s koncovkou miniUSB tak jsem jednoduše použil další kabel USB->miniUSB Mám otázočku - mám novú octaviu busines s bolerom - kúpil som mdi prepojovací káblik - MDI - USB - skúsil som pripojiť cez to Iphon - píše nepodporovaný režim, Skúsil som pripojiť externý HDD 500 Gigový - píše nepripojené zariadenie jediné čo berie je flashpamäť. Ako je možné , že tebe to funguje? čo robím zle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 s ifounem to bude asi problém s podporou USB MASS STORAGE u IPHONE a co se týče toho HDD tak jsem zjistil, že to neběhá s každým 2,5" diskem, mě to chodí jen s TEAC 250GB, WD 500GB ani TEAC 500GB rádio nevidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brano Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 s ifounem to bude asi problém s podporou USB MASS STORAGE u IPHONE a co se týče toho HDD tak jsem zjistil, že to neběhá s každým 2,5" diskem, mě to chodí jen s TEAC 250GB, WD 500GB ani TEAC 500GB rádio nevidí Myslíš , že to je veľkosťou toho hdd? alebo mu nevyhovuje značka. Ja mám myslím Samsung? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Velikostí asi ne, Omicron má 500GB Imitation a funguje mu to, mě 500GB TEAC ne, podle mě to bude kombinace typ elektroniky Disk->USB a typ HDD (energetická náročnost), Dopředu nejde říct kterej ext. disk bude fungovat, bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Velikostí asi ne, Omicron má 500GB Imitation a funguje mu to, mě 500GB TEAC ne, podle mě to bude kombinace typ elektroniky Disk->USB a typ HDD (energetická náročnost), Dopředu nejde říct kterej ext. disk bude fungovat, bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Myslim, ze bude rovnez zalezet na souborovem systemu toho "Mass Storage" (je jedno, zda-li HDD, USB Flash, SSD atd.), tzn. zda-li NTFS, FAt, ci FAT32. Urcite to neveme systemy ETX... (Linux). Samozrejme jen HDD, ktere umi byt napajeny po USB..(i tam muze byt nejake oemezeni). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brano Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 Myslim, ze bude rovnez zalezet na souborovem systemu toho "Mass Storage" (je jedno, zda-li HDD, USB Flash, SSD atd.), tzn. zda-li NTFS, FAt, ci FAT32. Urcite to neveme systemy ETX... (Linux). Samozrejme jen HDD, ktere umi byt napajeny po USB..(i tam muze byt nejake oemezeni). A mám to - HDD tam môže byť akýkoľvek len nesmie byť naformátovaný len na NTFS. FAT32 bez problemov. Dá sa Bolero použiť tak aby zobrazovalo navigáciu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecd1 Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Mám dotaz na MDI jaké je číslo dílu MDI - 5N0035342 ; 5N0035342B ; 5N0035342C nebo jiné? Jaký je v nich případně rozdíl? Jaké je obj. číslo přihrádky spolujezdce s přípravou na MDI? Je to 5L1863383B 9B9 ; 5L1863383C 9B9 nebo jiné? Sháním přihrádku spolujezdce s přípravou na MDI do OII FL MR 2010, s osvětlením, klimatizací a vypínačem airbagu spolujezdce. Potřeboval bych pokud je to možné čísla dílů. Díky za info marecd1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 A mám to - HDD tam môže byť akýkoľvek len nesmie byť naformátovaný len na NTFS. FAT32 bez problemov. Mam Imation 500GB, napajeny po USB (2konektor), NTFS, pracuje s MDI bez potizi... Asi zalezi na FW Columba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v01ta Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Nazdar chlapi, předem se moc omlouvám, jestli jsem uplně off topic, ale nepodařilo se mi najít odpovídající vlákno pro můj post. ...no, o co jde ... mám týden starou, teda novou Oktávku a potřeboval bych nějakého Guru fanatika, který by byl ochoten mi: - (sehnat) a namontovat MDI + nakodovat radio o ostatní věci okolo - nakódovat (povolit) Corner Lights (pokud se nemýlím, řídící (komfortní) jednotka by to měla umožňovat - pokud to lze, tak také nakódovat (povolit) zapnutí světel při otevření, zavření auta Pokud někoho takového znáte a můžete doporučit, tak sem s ním ...jo, ideálně Jižní Morava nebo okolí Prahy... Dikezz moc! Vojta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Vaša - Prostějov Cosby - Kopřivnice Milhausek - Humpolec Rolbař, Ferda - Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Ferda - Strakonice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Rolbař - Praha Ferda - Jižní Čechy (Strakonice) Osobní velmi dobré zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Ahoj, Mám dotaz, chcel by som si objednat MDI + dodatočnú montáž v Skodovke (nakolko mám ešte na octaviu záruku a nechcem o nu prijsť ) ale na Stranke skoda-auto CZ nie je MDI pre Octaviu v ponuke, iba pre Superb a Yety YETY 5N0035342C SUPERB 5N0035342F Na stránke Škoda-Auto.SK je MDI pre Octaviu s číslom 5L0051592 (neviem či je to správen čislo kt. som opísal) link: http://skoda-originalneprislusenstvo.oneclicksk.com/servis/originalne_prislusenstvo.php?filter=9&kategoria=1&id=10262 Jelikoš chcem ušetrit a nekupovat to v škodovke za nehorazne peniaze, tak na stránke: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=339 predávaju MDI s čislom 5M0035342D vraj pre Octaviu a aj ostatné druhy. Zasa Na Ibay: http://www.ebay.de/itm/Volkswagen-SKODA-SEAT-MDI-AMI-MULTIMEDIA-BOX-MEDIA-IN-RNS-Columbus-5N0035342E-/200864167181?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26meid%3D5448925370438235710%26pid%3D100011%26prg%3D1005%26rk%3D2%26sd%3D200657168806%26 je MDI pre Skodu všeobecne 5N0035342E Nechcem kupit nejakú volovinu za lecnejšie a potom budem nadávať. Viete mi prosím v tomto niekto poradiť či je to jedno aké čislo ma ta jednotka, alebo musim kupit konkretny druh? Montáž v servise Škoda by mala vyjsť, podla odhadu technika zhruba 1500czk, čiže cca na 2 hodiny roboty. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.