Přejít na obsah

antwuan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem antwuan

  1. to dasbag: zjistil jsi, jestli to teda jde pouze dokodovat? pripadne, kdo ti to udelal?
  2. Tak už jsi ho tam nějak dostal ten maxík? Docela by mě to zajímalo! Budu to řešit příští měsíc, tak bych ocenil všechny postřehy.
  3. Mám ten samej problém. Zkoušel jsem to i v autosalónu Klokočka v Praze, kde mi řekli, že už to dělali. Tak jsem myslel, že to bude konečně v pohodě a po 1a půl hodině čekání mi řekli, že jim to vypisuje nějakou chybu v němčině, které nikdo nerozumí, tak mi do auta zas vrátili zpět staré budíky bez maxidotu. Pokud sezeneš někoho, kdo ti to dodělá, tak dej vědět - budu další na řadě!
  4. Super díky za info! Právě jsem doufal, že škodovka konečně přišla s plnou podporou iPod ale vypada to, že si budou jeho příznivci ještě muset pár let počkat.
  5. Tobě taky. Musíš pomocí tlačitek kolem displaye naťukat PIN.
  6. Mohl by mi někdo, kdo MDI má říct, jestli i iPod nabijí? Je to docela důležité, protože bez toho by to pro mě nemělo vůbec cenu dodělávat.
  7. antwuan

    MaxiDOT

    Dodělával tu někdo Maxi-Dot do OII z roku 2008, ke které je potřeba připojení na síť v origo škoda servisu? Chtěl bych ho dodělat ale nikdo koho jsem se tu ptal to neumí. V servisu, kde jsem kupoval auto mi řekli, že to neumí ikdyž by měli..
  8. Video u iPodu určitě nefunguje! Pokud není nějaký nový software?!
  9. Nemáte někdo el. schéma zapojení ostřiků světel?
  10. Modelový rok MAXI-DOTU je určitě stejný jako auta, jinej bych ani nekupoval! Honzu72 jsem kontaktoval než jsem s tim vůbec jel do servisu ale on neumí vyčíst PIN nebo jak se tomu řiká aby se daly budíky nakódovat to už u novejch modelů jde pouze v origo servisu s připojenim na nějakou jejich síť, co jsem tak pochopil z vyptávání! To, že maxík funguje s tím rádiem teda už vim ale zajímalo by mě, jestli je tu někdo, kdo dodělával maxidot až po instalaci rádia?? Pokud to není tim rádiem, tak fakt nechápu, co by tam mohlo být špatně!
  11. Technik ve škodovce říkal, že už tam těch maxidotů namontoval hodně a s takovým problémem se nikdy nesetkal! Povídal, že je možný, že ŘJ pozná neorigo rádio a kvůli tomu to nejde nakódovat, zkoušelo se to dokonce i na jinym maxidotu než jsem přivezl, takže vadnim maxíkem to být nemohlo. Vůbec tomu nerozumim ale zajímalo by mě jestli se někdo setkal s tim samym problémem...?! Nevim v čem jinym by mohla bejt chyba, protože auto je teprve 3 měsíce starý a žádný jiný zásahy kromě toho rádia jsem nedělal.
  12. Takže dneska jsem přišel na jeden velkej problém, když jsem si byl nechat dodělat(nakonec nedodělal) MAXI-DOT! Maxík prostě nespolupracuju a s tím rádiem a "říká", že do auta nechce... Nestalo se vám někomu něco podobnýho? Případně jestli jste někdo nedával rádio do auta až po maxi-dotu? Pěkně mě to na****, protože jsem do auta maxík fakt chtěl ale budu muset počkat než se zbavím toho číňana a koupim columbuse!
  13. Tohle autorádio už mám v autě něco přes 2 měsíce a až na jeden výpadek(nastartoval jsem auto a rádio se nezaplo, jelikož jsem pospíchal, tak jsem to neřešil-při dalším nastartování se normálně zaplo jako by nic a od tý doby šlape). Kupoval jsem ho především kvůli podpoře iPodu, protože kvalita zvuku přes AUX zdířku pro mě byla opravdu nepřijatelná a navíc ho můžu ovládat přes rádio! Co se týká videa podporuje i DivXy s titulkama, což mě mile překvapilo.
  14. Asi už se tu o tom něco psalo ale nemůžu nic najít... Chtěl bych se zeptat, kam se do Nexusu připojuje AUX? Do zdířky na stejnym místě, kde jsem jí měl připojenou u Streamu nefunguje! Díky za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...