Přejít na obsah

KIA


MichalF

Doporučené příspěvky

Tady je pár fotek Kie Soul, které byli nafoceny na našem Kia srazu v Dolnisu, asi měsíc před světovou premiérou finální verze na výstavě v Paříži ;-) Srazu se zúčastnili zástupci hlavního importéra Kia Motors Czech v čele s generálním ředitelem ing. Pěkným a kteří pro nás prezentaci tohoto vozu zajistili :-)

post-60-1229729538_thumb.jpg post-60-1229729554_thumb.jpg post-60-1229729571_thumb.jpg post-60-1229729588_thumb.jpg post-60-1229729604_thumb.jpg post-60-1229729621_thumb.jpg post-60-1229729639_thumb.jpg post-60-1229729660_thumb.jpg post-60-1229729675_thumb.jpg post-60-1229729690_thumb.jpg post-60-1229729704_thumb.jpg

Editováno: , autor: snike
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I kdyz to se to zvenku podoba ,tak jak kouknu dovnitr uz presne vim kde jsem, a je v podstate jedno jestli to je kia, hyundai nebo nejaky takovy podobny polotuato. staci mi jak posloucham od lidi co opravuji vsecky tydle znacky jak se to jen sere, beru ze se sere vsecko, ale kdyz sem slysel ze praskaji rozvodaky pred terminem tak si rikam ze todle je na me moc. Ale jsem silne zaujaty proti temto autum, vzdycky rikam ja jezdim autem ne huyndaiem nebo kiou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mě se ta KIA Soul líbí(to samé i nová C3 picaso),ale co mi vadí je ta velikost kufru,která dle mého není nic moc a při plánování rodiny by to nebylo ono.Ale jinak to vypadá dobře :palec2:.

Jinak takovéto setkání kde by se sešly lidé ze škoda fora a Škodovka by tam mohla taky něco ukázat.To by se mi fakt líbilo a závidím vám to jak se zachovala KIA

Editováno: , autor: Eugen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Hoblik: Další kvalitní názor typu JPP lol ..... víš dneska moderní motory přecházejí na rozvody poháněné bezúdržbovým řetězem a mezi takové automobily kromě jiných patří i nové modely vozů Kia a Hyundai ;) Já vím co jsme měl za problémy se svými předchozími škodovkami, stačí se podívat na některé mé starší příspěvky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snike : Omlouvam se nevsiml sem si ze si hrdy majitel, kdybych si toho vsimnul nerozohnil bych se tak :)))))Zrovna vcera jsem byl asi po pul roce navstivit skoda servis ve FM, ktery mimo jine funguje i jako huyndai servis, behem diskuze s jednim mechanikem, jsme vznesl letmy dotaz zda hyundai jezdi jenom na vymeny oleje nebo zda ma nejake vaznejsi potize. Bylo mi receno ze to co trapi skodovky je prdel proti tomu co trapi vsechny tyto radoby auta za cupr penize, mimo jine mi bylo receno ze praskaji rozvodaky. Nemluvili sme jak sis spatne vsimnul jen o I30, ale o vsech co byli zrovna na zvedaku. Pokud to tak je v pripade I30 tak se omlouvam, ale to druhe zustava porad je to auto nejake divne, proste pro pozitek z jisty to neni, je to jen spotrebni zbozi, jak funkcni to nevim zadne auto sem nikdy nemel takove a doufam ze nikdy ani mit nebudu (tuk tuk na drevo, na hlavu a jeste jednou na drevo)

P.S na zvedaku byl Tucsson a Getz nevim zda retez nebo remen :)

P.S 2 - Nejaky cas roku travim asi 5km od Nosovic, takze Huyndaiu se tady prohani jako maku, a obcas je mozno proverit jejich kvality primym soubojem, jelikoz nekteri zamestnanci sikmeho vzezreni si radi zajezdi a jsou soutezivi , ridit auta umi, ale bohuzel jejich auta jim nedovoluji nejake vykony .)a to nemluvim o I30, ale o tech manazerskych sedanech:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Korejce do baráku už nikdy, i když maj hezkej design, tak zpracování a vůbec kvalita je hluboko pod škodovkou. Ať si klidně dávaj záruku x let, to je pro ně to nejlepší, co můžou, pokud totiž tu záruku chceš, musíš jezdit do autorizáků. V závěru, když dojde na lámání chleba a jde se něco reklamovat je to boj a horší jak se škodovkou, rodiče by mohli vyprávět a členové jedné nejmenované organizace působící v CZ také...

A co vím, tak ani nejsou moc populární v samotné jihovýchodní Asii, jde o vozy pro nižší třídu lidí a pro turisty do autopůjčoven.

Ale stále lepší jak jezdit v autě typu 100 105 110 120 atd ;)

Editováno: , autor: rolbař
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja nevim co do tech korejcu tolik rejete? posledni dobou meji lepsi spolehlivost nez koncern

v autoojetinach a autodieselu nedavno rozjeli test ceeda 1,6CRDI tak se nechme prekvapit, zatim jen chvala - to koncern nebyl schopnej 1,6TDI jeste ani uvist na trh misto toho nabizi 2,0 s ohromujícím výkonem 81kW a 2,0TDI 103/125 sice ano ale za jakou cenu?

srovnat 1,6MPI ci 1,6 16V a 1,6ku od KIA/Hyundai taky ani nebudu

pred lety jsme se kazdej skodovkar cejtili dotceny kdyz si z nas delali prdel majitele nemcu a japoncu a ted budem my urazet korejce? to mi pripadne ubohy

jo KIA soul neco pripomina a nezapomente ze pred rokem a pul to byla fabia co nekoho pripominala ........

jooo sem skodovkar a taky bych radsi OII nez ceeda ale to neznamená že budu korejce urážet jenom proto že se mi nelíbí nebo že je prostě z východu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tady přeci nešlo o to někoho urážet, každý auto má své klady a zápory, škodovka taky stála za prd, do roku cca 1996.

prostě tam nemaj tu tradici výroby a zpracování, co se třeba týče elektroniky, tak to je kategorie sama pro sebe, servisoval jsem pár Hyundayů kolem roku 2004 v kterejch praskaj dráty mezi dveřma a kaslí, protože ten husí krk je napěchovanej k prasknutí, takže ani není šance to popájet, musí se to měnit celé. plno korejců má 3 okruhový ABS o jeho nastavení nemluvim atd atd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V lednu 2008 sem obcházel salony že objednám po C3 Hdi kterou sem jezdil společně s Fabkou 1.9 Tdi asi 5let něco nového. Citroen byl v poho sem tam problém ale nic vážného většinou jen údržba atd. Fabka opravdu dobrá a proto sem si nechal nacenit F II Combi Sport 1.9Tdi cena 500tis - 10% jsme na 450tis.. Nakonec sem koupil nového Accenta CRDi 81kw a cena??? od stejného prodejce co ta Fabka byla 310tis za eleganci. Přitom CRDi bych řekl lepší jak jedna 1.9 TDi a to můžu srovnávat Fabka I ma najeto 260tis km! Vůbec se Hyunadi nebojím myslím že 200tis najede v pohodě a navíc auta měním po 5 letech a ušetřil sem 140tis což je docela dost peněz. A než začnete házet špínu na Kia a H tak jsi pujčte jejich auta. Jinak Škodu bych chtěl ale např Fabka s dobrým motorem napr 1.4 TSI bude stát kolik zas 450tis???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me slo pouze o to ze ty auta si hraji na neco co nejsou, to je asi stejny pripad jako superb se tvari jako manazerska limo, a cpe se do segmentu k A4,BMW3 a MB C. Jo cenove je na tom lip nez dane autaky, ma nejeke pro, ale co se podstaty auta tyce jako celku, kterou clovek vetsinou zjisti kdyz v nem prosedi nekolik hodin denne a nejezdi s nim kolem komina 15 tis km za rok, tak je to bída a ukaze se kam to auto vlastne patri.

Az tady budou jezdi H a K ktere budou mit na tachu pul mice a porad budou jezdit, nebudou mit treti motor a udelat v nich 1000km za den nebude problem tak pak se z nich stanou auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Hoblik: Ano jsem majitelem Kie Cee´d a hrdě se k tomu tady na Škoda fóru hlásím, stejně tak jsem byl před tím hrdý majitel Fábie, se kterou jsem si užil nemálo technických problémů a i přes to na ni rád vzpomínám :wub: :wub: :wub: Na rozdíl od tebe mám tu výhodu, že mohu rozdíl konkrétně mezi Škodou a Kií srovnat, vycházím totiž ze svých osobních zkušeností a ne jen z toho, že jsem někde něco četl nebo nebo mi to je Jedna Pani Povídala lol Jinak se Cee´dem neni problém během dne najet více jak 1.000 km. Zase osobní nedávná zkušenost, kdy jsem byl v Essenu na Motorshow 2008 a za den jsme bez problémů a bez větší únavy najeli halvně po dálnicích 1.600 km při průměrné spotřebě 5,7 l/100 km.

Když už se zajímáš o kvalitu jednotlivých značek, jistě jsi viděl i každoroční výsledky Auto Bild Qualitatreport 2008 ;)

post-60-1229870580_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snike : Beru vsechny tve argumenty, jen ty mi neber me ja sem v tom servisu byl a zeptal se, kdybych vedel jak moc se te dotknu ze kvuli me budes i hledat vysledky spolehlivosti tak se na to vyprdnu :)JPP to proste neni, bylo to konstatovani cloveka co se v tom kope 5 dni v tydnu uz par let.

Jo k te vzdalenosti nemyslim tim jeden pseudo vylet za ctvrt roku myslim tim ze auto opravdu pouzivas tzn. ze si takovy vylet das minimalne jednou za 14 dni, a nejede vas najednou min 3 ridici a vymenujete se :)pekne sam 1000km za jeden den. tak aby to dalo tech 60 za rok, a tech 300 za pet let, pak uz se pozna jestli se jedna o auto nebo o H nebo K a to mi nikdo nevyvrati :)

Jinak neber to nijak osobne kdybych prelezl z fabie do Ceed, verim ze bych byl nadseny asi i ja pokud ta fabka nebyla zadna stika. Takze te na jedne strane chapu ale na druhe chci ukazat ze cena neni vsecko :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Hoblik: Nevím jestli mezi štiky řadíš Fábii 1,4 16V 74 kW , která mne v roce 2003 stála zhruba 460.000,- Kč ;) Současně jsem najezdil docela dost kilometrů s Octávií 1,8 20V a 1,8 20V Turbo a i ony si prodělaly několik technických problémů.

Na téhle a podobných debatách se mi vždy líbí, že někdo něco kritizuje aniž by si to vyzkoušel ;)

Tímto zakopávám "válečnou" sekeru :kol-35:

P.S.: Z těch 1.600 km jsem odřídil něco přes 1.400

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, že Škoda je v něčem lepší např o něco málo lepší posez za volantem, kvalitnější interier a nebo lepší podvozek (Fabia a Accent) ale H ma lepší motor, vzhled oproti F sedan, místo v zadu a hlavně super cenu. Jasně ted je brzo srovnávat tak za 5 let napíšu jestli to byla chyba a nebo to najelo 200tis bezproblémových km.... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...