Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojky lidičky,mám na Vás dotázek ohledně mého autíčka. Stává se mi že při řazení a sešlápnutí spojky vylítnou otáčky tak zhruba o 100.Auto jede dobře a jen toto mě nějak vadí a je to nepříjemné.Nevíte náhodou co by to mohlo dělat? Všem moc děkuji za rady a přeji krásné svátky. :help:

Mě to dělá taky. Ale jen když mám nízké otáčky. Pak si motor při vyšlápnutí spojky sám přidá. Asi to tak má být.

• Autor
Mě to dělá taky. Ale jen když mám nízké otáčky. Pak si motor při vyšlápnutí spojky sám přidá. Asi to tak má být.

Díky za radu a docela mě to potěšilo že to nedělá jenom mě :))).Já tu někde čet že by to mohl bejt vadný spojkový spínač ale nejsem si jist a hlavně nevím kde ho mám hledat.

Buď v klidu. Já to auto mám třetí rok a dělá mi to od samého začátku. Za tu dobu jsem ho měl jednou v servise, protože ztrácelo výkon, což bylo vadnou váhou vzduchu. Jinou závadu nenašli..... ;)

Tátova 1.8 dělala naprosto to samé a hned od novoty. Asi jediná možnost jak docílit toho, aby to nědělalo, je napřed ubrat plyn a až pak sešlápnout spojku a né to dělat současně.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.