Publikováno Prosinec 19, 200816 r Ahojky lidičky,mám na Vás dotázek ohledně mého autíčka. Stává se mi že při řazení a sešlápnutí spojky vylítnou otáčky tak zhruba o 100.Auto jede dobře a jen toto mě nějak vadí a je to nepříjemné.Nevíte náhodou co by to mohlo dělat? Všem moc děkuji za rady a přeji krásné svátky.
Prosinec 20, 200816 r Mě to dělá taky. Ale jen když mám nízké otáčky. Pak si motor při vyšlápnutí spojky sám přidá. Asi to tak má být.
Prosinec 20, 200816 r Autor Mě to dělá taky. Ale jen když mám nízké otáčky. Pak si motor při vyšlápnutí spojky sám přidá. Asi to tak má být. Díky za radu a docela mě to potěšilo že to nedělá jenom mě )).Já tu někde čet že by to mohl bejt vadný spojkový spínač ale nejsem si jist a hlavně nevím kde ho mám hledat.
Prosinec 21, 200816 r Buď v klidu. Já to auto mám třetí rok a dělá mi to od samého začátku. Za tu dobu jsem ho měl jednou v servise, protože ztrácelo výkon, což bylo vadnou váhou vzduchu. Jinou závadu nenašli.....
Prosinec 22, 200816 r Tátova 1.8 dělala naprosto to samé a hned od novoty. Asi jediná možnost jak docílit toho, aby to nědělalo, je napřed ubrat plyn a až pak sešlápnout spojku a né to dělat současně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.