Přejít na obsah

Parkovací asistent / senzory


petrenka

Doporučené příspěvky

Diky, ale i tak mi bude jeste neco chybet, ne? Na obrazkach vidim pipak, pripadne jeste docela slusnou kabelaz pravdepodobne na napojeni k palubce? Mam radio swing, ale netusim, jestli je nejaka priprava v aute a jednotka se pripoji v kufru, nebo se to musi natahat dopredu a nebo se to resi jen pipakem bez napojeni na radio (i to bych prezil).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zdravím Vás pánové,

 

mám problém. Parkovací systém občas funguje, občas ne. Mám OII, park. asistent vepředu i vzadu. Někde se ozve dlouhý táhlý tón a někdy systém naběhne. Poslechem jsem zjistil, že to dělá pravé prostřední zadní čidlo, to prostě necvaká ani při stavu, kdy systém naběhne (pozn. je divné, že systém naběhne, když čidlo opravdu nejde), každopádně jsem koupil nové čidlo, složitě vyměnil, všechno vypadalo, že jde. Vrátil jsem nárazník a když jsem to chtěl vyzkoušet takže zase táhlý tón a systém nešel. Po několika pokus se systém chytil, ale bohužel čidlo necvaká a prostě zase nejde (i přesto, že systém naběhl a normálně ukazuje).

 

Je možné, že jsou špatné kabely a že čidlo vypalují??

 

Nebo co mi radíte?

 

Díky

 

Oprava:

 

Tak jsem opět vyměnil čidlo za nové a zjistil jsem, že systém funguje do té doby, než nastartuji. Poté systém zahlásí chybu a nejde, i čidlo přestane cvakat. Pokud pouze otočím klíček a zapnu senzory, vše funguje a čidlo cvaká.

 

Nějaký nápad???

 

Díky moc

Editováno: , autor: jirka1022
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, chtěl bych se zeptat mám O II Combi RS r. 2009 předface. ale parkovací senzory nemám, ale chtěl bych si je dodělat a mám pár dotazu:

1) zda to jde když to nemám a co je k tomu potřeba, jedná se jenom o zadní senzory

2) kolik to + - stojí své pomoci.

3) kolik za to chcou ve Škodovce. 

 

Předem všem děkuji. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj škodováci,

 

mám problém, jedno ze zedních čidel mrtvé ("necvaká) a tím pádem systém nenaběhne. Vyměnil jsem ho, hezky to naběhlo ale když jsem to chtěl vyzkoušet, tak zase nic. Nakonec jsem zjistil, že když mám jen otočený klíček, tak systém naběhne a čidlo normálně cvaká, pokud nastartuji tak systém prostě vypne a čidlo necvaká.

Nějaký nápad??? Jinak konektor jsem měřil a jde tam uplně stejně jako do ostatních (měřene při vypnutém motoru.

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím, mám PA přední i zadní ŘJ 1Z0 919 283C, GW 1K0 907 530Q a Columbus 3T0 035 680B a nezobrazují se mě parkováky na Columbovi, po přečtení jsem pochopil, že je potřeba vyměnit ŘJ PA a přepojit zapojení. Dělá to někdo na Vysočině, jsem z Třebíče.

Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...