OctavianusII Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 (editace) tento kryt treba dat dolu, mas to zakruzkovane, fotky buhuzial nemam: Editováno: 7. Prosinec 2014, autor: OctavianusII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 (editace) Dííííky moooc to jsou asi ony že? Editováno: 7. Prosinec 2014, autor: rosta.rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stann2 Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 (editace) ahojte.potrebujem vymenit park.senzoz pz vnutorny.neviete ci musi ist dole naraznik a ak nie tak kade sa tam dostanem.octavia L&C 2l 2008. Editováno: 15. Únor 2015, autor: stann2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 nárazník dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Girolamo Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Zdravím, chtěl bych se zeptat na kolik by vyšlo dodělání parkovacího asistentu na zadek? Mám Octavii II, 2008, před FL. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Jedna otázočka, podporuje jednotka 1Z0 919 475 B aj kameru (low) ak áno nemáte niekto po ruke aj codovanie. Ďakujem za info Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podborský Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Zdravím. Chci se zeptat zda lze jednotku 1Z0919283c použít jen pro zadní čidla. Díky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Mohl by mi nekdo napsat, jak se chova tlacitko parkovaciho asistentu jen se zadnimi senzory? Je tam vubec toto tlacitko? Pokud ano, k cemu slouzi? Lze jim deaktivovat senzory tak, ze se po zarazeni zpatecky nezapnou? Prosel jsem navod, ale tam je to popsane pro situaci i s prednimi senzory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Pokud máš jen zadní tak tlačítko tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Dobre, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Přesně tak, u samotných zadních senzorů tlačítko není a nelze je deaktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Diky i tobe. Jeste jeden dotaz. Kde je originalni pipak zadnich senzoru? Nekde jsem to tady cetl, ale uz to nemuzu najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 B sloupek, máš ho skoro u levého ucha když sedíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podborský Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Díky za odpověď. Takže budu mít na prodej jednotku 1Z0 919 283 C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 (editace) Zdravím lidi. Potřeboval bych radu. Mám octu 2 mr 2005 a ráno když je vlhko a dám zpátečku tak mi práva strana hlásí překážku. Jenže dojedu do práce a ukazuje jak má. Neřeší někdo podobný problém. Nevíte kde je chyba a co to bude stát? myslíte si že je to čidlo vadné nebo mi jen někam teče voda či leze vlhkost? Editováno: 13. Duben 2015, autor: Svoby85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 musis na diagnostiku, chybu ti vypise podla mna.....ale moze byt vlhkost resp. bordel v cidle je tam tesniaca gumka, mozno je zalozena zle alebo poskodena.....hoci nevylucujem ani chybu v kabelazi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 čidla jsou originál od výroby.takže těsnění nejspíš je dobře.čidlo je také čisté a po jízdě je vše ok.to je to divné.jedině ráno tu diagnostiku jinak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Dnes opět déšť a čidlo pořád hlásí. Byl sem i na diagnostice a ejhle žádná chyba...poradil by mi prosím někdo kde může být chyba..či jak alespoň zkusit vyndat a nějak ho zkusit vyfoukat či podlepit silikonem najduli nějaké místo kudy by tam mohla jít voda...či snad by mohl být nějaký zkrat???ale to by snad měla ukázat diagnostika...prostě to hlásí jako bych měl překážku nadoraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Tak ho prohod s jinym a uvidis, zda to je cidlem a pak vymenis, nekdy to dela i vetsi vrstva barvy, ale kdyz mas z vyroby tak to tim nebude Taky mi signalizovalo prekazku i kdyz nebyla a na diagnostice nic, po vymena za novy je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 A prosím tě pořadíš mi jak ho vyndat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) Pokud tam dostanes ruku zezadu, tak vycvaknout,ale zpravidla tam jde ruka vic nez blbe,takze naraznik dolu Editováno: 29. Duben 2015, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DawiDX Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Zdravim, potreboval bych poradit...Mam Octavii MR2007, navigaci Columbus 3T0 035 680 A (FW 4120), bez MF volantu, Gateway 1K0 907 530 K, zadni Park Assist 1Z0 919 283 BRad bych vymenil jednotku parkovacich senzoru za novejsi 1Z0 919 475C(A), aby mi ukazovala na Columbusovi + dodelat predni senzory + asi i parkovaci kameru RVC bez jednotky (low verzi)1/ Budou fungovat stare senzory s novou jednotkou?O nutnosti predelani kabelaze viz nize vimhttp://forum.skodahome.cz/topic/5813-parkovací-asistent/?p=1100495V navigaci mam dohrany update, aby mi gateway nevybijela baterii (battery drain).2/ Je nezbytne kvuli nove parkovaci jednotce menit gateway?U meho soucasneho (tovarne originalniho) reseni jde zvuk pri couvani z reproduktoru ve sloupku (ne z radia)3/ Jak to funguje u novejsiho FL reseni?Diky za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Gateway musíš měnit kvuli face parkovací jednotce, čidla můžou zůsta a upraví se jen kabeláž, budeš přidávat druhý repráček pro přední čidla a samozřejmě dotahovat kabeláž plus tlačítko. Pokud použiješ kameru z golfa nebo tiguana budeš zvětšovat díru otvírání pátých dveří, protože žádná originál se pro O2 nedělala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.