Přejít na obsah

Parkovací asistent / senzory


petrenka

Doporučené příspěvky

Ja poslal v tydnu kamarada at me to cidlo koupi....To cidlo stalo 1800,-Kc samo v zakladu bez laku...(www.vistacar.cz)

Samo jsem se to dovedel az jej koupil takze smula...

Jinak tady bezne co kluci prodavaj i s drzaky se da sehnat set 4 cidel za zhruba 1000,- Takze zadna hruza..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Prosím o radu. Čo všetko treba, ak chcem originál parkovacie senzory vzadu, a chcem aby fungovali na rádio Bolero? Známi kúpil OIIFL L&K, ale ešte December 2008 výbavu, ktorá nemala sériovo parkovací senzor. V servise povedali, že domontovaný už nebude fungovať s rádiom. Ja im neverím a myslím, že šikovný elektrikár to zvládne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

zdarec, par dní mi nejak zlobí fukce zobrazení na autoradiu Stream zaradím zpatecku a vzdycky seto preplo na autoradiu a kontrolka na palubce svitila ale tedkom na autoradiu se nic neukaze jen to zacne houkat jak kdybych do neceho najel kontrolka zacne blikat a kdyz ji zmacku tak na radiu sena okamzik ukaze auto kolem dokola ze je volno a zpet nabehne radio, kdysi mito taky tak delalo asi 2 dny apk se to zpravilo i samotné radio jednou vytuhlo nejak neslo zapnout apk se samo rozebehlo nevite nekdo co stema senzorama jakto opravit nebo spise co zkontrolovat nejprve. diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám otázku, dajú sa urobiť zadné perkovacie senzory na OII FL, tak aby to vyzeralo aj fungovalo ako originál s rádiom Bolero? Ide o rok výroby 2008 december.

V servise skúšali hladať, čo všetko treba. Zistili, že to, čo je v zadnom nárazníku by ako náhradný diel stálo okolo 450 Euro aj nejakou krabičkou. Stále ale nevedia, ako sa to spojí s rádiom Bolero. Vie mi niekto poradiť, čo všetko treba aby to fungovalo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je tá otázka, čo je komplet sada. Oni totiž nevedia, cez čo sa to spojí s rádiom. Či to pôjde cez komfortnú jednotku, alebo má park. senzor svoju riadiacu jednotku. Ja mám OIIFL výbava L&K a mám originál park. senzor. Známi má tiež OIIFL L&K ale bez park. senzorov. V servise štandardne odpovedajú, že sa to nedá domontovať aby to fungovalo. V lepšom servise už pripúšťajú, že sa to dá, ale oficiálne sa to nedá zistiť, čo všetko na to treba. Skúšali sme podľa mojej objednať ako náhradný diel zadné senzory, ale nikde sa neobjavili žiadne káble, ako to spojiť s rádiom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prosim Te, ParkAsistent ti odesel najednou KO nebo se postupne objevovaly nejake projevy predem ?

Mam totiz problem se svym ParkAsist ze kdyz je chladnejsi pocasi tak nefunguje (majm OII Elegance 1.9TDI rv 06/2005), kdyz je ted tepleji tak funguje vetsinou jiz normalne, v minulosti pomohlo pokud jsem vytahla znova vlozil pojistku v pojistkach v palubovce, ale dnes uz ani toto vetsinou nepomaha ...

Prosim pokud kdokoli kdo cte toto vlakno umi poradit, poradte ...

dik

Slavek

CZbrandy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...