Davidus Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Dobry den mam fabii1,r.06.koupil jsem si od znameho ovladace plus ridici jednotku.Central v aute mam,ale netusim co kde se musi udelat.Kam se to zapoji a tak muze me nekdo poradit prosim.Dekuji za vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Pokud máš origo centrál, tak sundáš plast pod volantem, nad pedálama je komfortní jednotka, tu vymeníš za tu tvojí novou (433E na konci) a pokud máš slazený ovladače, tak už jen cvakáš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidus Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Ahoj dekuji za radu jdu se na to mrknout.Nekde jsem cetl ,ze by se mel sundat kastlik ale mrknu se nejdrive jak rikas ty.Zatim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidus Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 ]Tak jsem to cele rozebral a nemohu to najit,neni to nekde ve dverich?Nebo jestli tady je naky profik na montaz urcite se domluvime.Jsem myslel jestli to neni mozne montovat ve dverich.Dekuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 máš zprávu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidus Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Central sada ma znaceni YC-102R.Dostal jsem k tomu dost velky svazek kabelu a tu jednotku.Jak se zminujes o tom znaceni to nemohu najit podivam se jeste jestli me pujde vyndat ta plastova skatule pod olantem tam je cosi nastrkaneho,ale zadny podobny znaceni jsem nenasel.Jestli to zacinam chapat tak tu kabelaz nebudu potrebovat jen to tam nasunu.Je to mozny? Jo a jinak central je origos kupoval jsem to jako nove auto.Skoda,ze to mam do Prahy tak daleko jsem od Pardubic.Muzu to jeste nafotit a poslat to emaiem.Pokud ti to nevadi,ze te tak otravuji.Jestli se nam to takhle podari dat do cajku nezustanu dluznikem. dalkove ovladani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.