budback Vloženo 6. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2018 (editace) ahoj chtěl bych poprosit o radu, dodělávám xenony ( prozatím nemám zapojenou nivelaci ale bude ) a při té příležitosti jsem vyměnil BCM jednotku na 30bit, vše jsem nastavil a pozapínal jak má bejt ale přestala mi jít funkce coming a leaving home. Ale na staré jednotce fungovala jak měla. V maxidotu zapnuto a v kódování snad taky ... poradil by mi někdo kde je problém ? Dešťový senzor, světla na AUTO a čidlo soumraku je v autě.... Aktuální kódování jednotky je : E9889F1711041E00470A0A00000000000009FF035C00012C000000000000 auto je Octavia 2 předF. 2.0 tdi BKD rv.2005 nemám něco špatně ?? Popřípadě dá se nastavit coming a leaving na mlhovky ?? díky moc za každou radu Editováno: 6. Červenec 2018, autor: budback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Pises o BCM jednotce a o pred facelift Octavce. Chtel jsi napsat BSG nebo mas elektriku prekopanou na facelift? Napis cislo BSG/BCM, nevim, jestli maji vsechny 30bitove jednotky stejne kodovani. Pokud jde o CH a LH mlhovkama, tak to na pred FL myslim nejde. PS: Byt tebou nevytvarim duplicitni prispevky. Pawouk te zamota do site a vysaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 (editace) Dival jsem se na to kodovanI. Ocividne mas BSG a prepsal ses... Zkusil bych odskrknout byte 2 bit 4, byte 22 bit 0 a taky byte 23 bit 5. Mne to takto funguje. Dale mas povolene jen jedno couvaci svetlo, intenzitu svitu zadnich parkovacek nemas pro Octavii II spravne, mas povolenou cold diagnostiku blinkru v zrcatkach, naopak nemas povolenou cold diagnostiku zadnich parkovacek. To vsechno mas zamerne? Prijde mi, ze mas jednotku z jineho auta nez z Octavie a par veci jsi zapomnel zmenit. Editováno: 8. Červenec 2018, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budback Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Ahoj omlouvám se je to BSG ( 3C0 937 049 AJ ) je z vrakoviště a původ neznámý, kódoval jsem dle VCDS co jsem věděl ale určitě jsem na něco zapoměl nebo jsem nevěděl ... Moc díky za poznatky, dneska zkusím nakódovat znova a lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 (editace) Tak to mam stejnou jednotku. Dam ti sem cele kodovani jak ma byt pro Octavii II. Taky jsem jednotku menil, ale pochazi z Octavie, tvoje urcite ne.... F1088E011004140000110D000000000000197E073200000C000000000000 Trochu si to musis upravit. Co si pamatuju, tak jsi mel denni sviceni nakodovane na Skandinavii, ja mam Ameriku. Ja mam denni sviceni mlhovkama, ty hlavnima svetlama. Nemam nezavisle topeni. Nemam xenony. Mam aktivovane sviceni obou zadnich mlhovek. Mam vyplou cold diagnostiku osvetleni SPZ (protoze tam mam LEDky). Mozna jeste nejake dalsi veci, ktere uz si nepamatuju a nechce se mi to znova louskat z tveho kodovani (napr. vyhrivane sedacky a ostrikovace svetel), ale to uz si zmenis jak potrebujes/chces. Jde o ten zbytek, ktery je spravne... Editováno: 10. Červenec 2018, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koky999 Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Zdravím, vyměnil jsem na své Octavii 2 před faceliftem BSG z 21bit na 30bit Highend (3C8937049E), vše nakódoval stejně (dle screenshotů nastavení ze staré jednotky), ale mám pár problémů. Přední stěrače stírají, ale ostřikovače neostřikují. Po přitáhnutí páčky je slyšet pod volantem cvaknutí, ale nic, čerpadlo se ani neozve. Naopak pokud zapnu zadní stěrač, tak okamžitě a neustále ostřikuje. Zadní ostřikovač se stěračem se občas také zapne při zařazení zpátečky. Zadní obrysová světla (levé i pravé) navíc hlásí vadnou žárovku, přes to, že jsou v pořádku. Tušíte někdo, jestli je moje chyba v při kódování (kontroloval jsem 2×) nebo jestli to může být vadnou BSG jednotkou? Děkuji za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dertoas Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Zdravím, je tu někdo z okolí Brna, kdo by mi nakódoval GW kvůli vybíjení rádia na předface O2? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanfierro Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Nazdar chlapi. Mám problém s nakodovaním DO kľúča. Problem je že mam nakodovanych 5 DO a chcel by som nakodovať len 2 DO nakoľko vlastním len 2. Problem ale je je v jedonoke 09- pri zadaní seccurity access podla Vagu kod 31347 mi kod nezoberie a nejde mmi to nakodovať neviete mi povedať kod seccurity access? Auto je OII FL rv.2009 2.0.TDI 103kW. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Pokial viem k nakodovaniu DO kod netreba ziadny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 ja som našiel toto: Security access 31347 je až pre O3 a podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corsod Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 (editace) ahojte..chcel by som sa opytat ci je tu nejaky manik na VCDS a skusi mi odpovedat na otazku...jedna sa o octaviu 2010 1k0937087D...nejde mi v nej menit kodovanie..proste hocico tam zmenim napise mi kodovanie prijate ale ked to idem skontrolovat nezmenilo to...napr auto zamknutiee auto odomknutie chcem vypnut a nejde to....robim s VCDS uz zo 10 rokov ale s tymto som sa neste nestretol...problem je ten ze prestal fungovat come a leaving home...isiel som to skontrolovat a je to aktivovane..aj ked to kukam v 09 cez VCDS a aj ked to pozeram v palubaku na budikoch aj tam je to aktivovane..ale nefunguje to... Editováno: 31. leden 2019, autor: corsod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Jestli máš činu vcds tak je problém v kabelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter20811 Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Zdravim,neviete ako zistim kod pre security acces do vcds?vis pise 13861 ale nieje spravny.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Mám dotaz, kolik času může zabrat nakodování přisvětlování do zatáček (corner) jde mi o to, že mi jeden "elekrikář" říká, že to udělá, ale nebude to na počkání. Mám mu to tam dát např ráno a odpoledne to bude. Moje představa byla, že to může trvat tak do 15 minut. A ještě, kolik by taková sranda mohla stát? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Asi si nechává prostor pro Google či přítele na telefonu. Když víš, jak na to, tak do pěti minut je hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mařák 22 Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 V 20. 2. 2019 na 7:16, tomik.cesko napsal: Mám dotaz, kolik času může zabrat nakodování přisvětlování do zatáček (corner) jde mi o to, že mi jeden "elekrikář" říká, že to udělá, ale nebude to na počkání. Mám mu to tam dát např ráno a odpoledne to bude. Moje představa byla, že to může trvat tak do 15 minut. A ještě, kolik by taková sranda mohla stát? Dík Od něho bych dal ruce pryč je to záležitost max na 15min. Nevím co tam chce celé dopoledne dělat asi bude tahat dráty k mlhovkám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keriop Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Ahoj. Je tady někdo z Karlovy Vary a okolí, kdo by dokódoval několik věcí do Škoda Octavia II combi facelift, 1.9 TDI PD, r.v. 2010 ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Ahoj, na jde na předfacelift verzi se čtyř polohovým spínačem světel nastavit denní svícení tak aby v poloze 0 nic nesvítilo a v poloze tunel bylo aktivní denní svícení dle světelného senzoru? Když nemám nakódované denní svícení, tak v poloze tunel se světla rozsvítí až se soumrakem, když dení svícení nakoduji, světla nejdou vypnout ani v poloze 0. Potřeboval bych spojit výhody obojíjího. Lze to nějak? BSG jednotku mám 3C0937049AE s kódováním 69880D230104140000110D00000000000009FF0F550000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 Bohuzel nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Neumí to ani nějaká novější jednotka? Také se mi zrovna moc nelíbí svícení parkovaček dokud nevytáhnu klíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Pokud vim, tak to proste nejde. Proc by to tak taky delali. Denni sviceni musi svitit ihned po zapnuti zapalovani, nemuze byt zapojene pres nejaky vypinac (alespon tak si to pamatuju, ale uz je to nejaka doba co jsem si to cetl). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misogrno Vloženo 24. Květen 2019 Sdílet Vloženo 24. Květen 2019 (editace) Dobry chcem sa opytat dakto z Liptova vie kodovat ?mne mechanik povedal ze ho RJ komfortu cez vdms nepusti takze nevie nakodovat co chcem preto poprosim dakeho dobreho cloveka nech ak ma t.cna dakoho nech napise mne do mailu na mam oct 2 fl 09 michal_lm@azet.sk Dakujeem Editováno: 24. Květen 2019, autor: misogrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Zdravím, Máme prosím ještě někde k dispozici ten kompletní seznam kodu,které se dají změnit v VCDS?Myslím,že to bylo v PDF,ale smazalo se mi to a už to nemohu najít. A druhá otázka u motoru 2.0tdi BKD Jak v položce 1 Engine Smažu adaptivní hodnoty motoru?Měnil jsem váhu,klapku a Egr.A rád bych aby si to nějak sedlo všechno na nové hodnoty? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 (editace) Neví někdo jestli jde nakódovat na Octavii 2 před FL, zapnutí mlhovek společně s dálkovými světly a vypnutí při vypnutí dálkových? Jde mě o to, zda to jde překódovat pouze vagem a nemusím tahat dráty. Nikde jsem to nenašel. :/ Mám Ameriku, denni svícení mlhovkami. To se při 140km/h automaticky světla přepnou na xenony? Děkuji Editováno: 5. Srpen 2019, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stipemen Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 Ahoj, prosím o pomoc s kódováním. Chtěl bych na svém Golfu 1,4 tsi 90 kw rok 2009 vypnout v budících kontrolku pro nízkou hladinu oleje. Bohužel si žije vlastním životem, ikdyž je nové čidlo na vaně, tak se čas od času sama rozsvítí. Samozřejmě, že hladinu oleje pravidelně kontroluju a je v pořádku. Vždy se rozsvítí před startem, nikdy ne za jízdy. Dalo by se to v kódování budíků nějakým způsobem vypnout? Popř. nápověda jak a kde? Mám VCDS 12.12 myslím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.