LPG Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Neví někdo jak to zrušit???? :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 (editace) A prosvěcujou ti přední, zadní nebo všechny? Nastavuje se to v kódování centrální elektriky. Pokud přední, pak se jejich procentuální svítivost nastavuje v Bytu 7, pokud zadní, pak tušim v Bytu 13. Editováno: 31. leden 2015, autor: Sharky487 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) Prosím tě trochu přesnější návod,moc díky Editováno: 21. Únor 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek, porušuješ tím pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Do obou zmíněných bytů zapisuješ svítivost v procentech. Pro zhasnuté blinkry je v obou 00. Pomohlo by, kdybys sem napsal kódování jednotky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Do obou zmíněných bytů zapisuješ svítivost v procentech. Pro zhasnuté blinkry je v obou 00. Pomohlo by, kdybys sem napsal kódování jednotky.. Vůbec nevím co to po mě chceš potřebuji návod jak to vypnout a pak zajedu ke známému co má VAG a on mi to vypne. Zkoušel to ale nenašel kde to vypnout. Pokud mu řeknu že je to v centrální elektrice a v Bytu 7 a 13 at nastaví 00 tak to vypne? Moc díky ale tohle jde úplně mimo mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Jestli s VAG aspoň párkrát něco kódoval, tak by to pochopit měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puntoii Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Dobrý večer páni, nechcel som otvárať novú tému, skúsim smerovať moju otázku tu. Nie som začiatočníkom v oblasti VCDS a jeho opcií, chcem sa však informovať, či niekto nemá viac nápadov, myšlienok ako ja ... Píšem naschvál tak ako píšem, nakoľko sa nejedná o nič svetoborné, no táto téma na nenechá na pokoji Ide o osvetlenie cornering v nočných hodinách. Je nám všetkým jasné na ako princípe toto prídavné osvetlenie funguje. Mňa však zaujíma, či je možné toto osvetlenie nejak obmedziť ? Nemyslím tým trvalé vypnutie, ale IBA v čase dlhšie státia vozu v podobe niekoľkých minút, napr. v pozícií prevodovky N / P pri automate alebo pri zatiahnutej ručnej brzde. Proste keď dáte autu impulz, že sa nehodláte pohnúť/nestojíte na križovatke čakajúc na právo jazdy a výhody corneringu ,,využívate,, Nechce sa mi veriť, že jediná možnosť je narovnať volant. Ťažko sa zmierujem s možnosťou nie, proste sa mi nechce veriť, no zatiaľ som v nevyriešiteľnom štádiu. Stane sa, že človek zastaví, voz nevypne (kúrenie, klíma, ohriatie motoru...) a nestojí na komunikácií, kde by mal prikázané používať parkovacie osvetlenie pri stojacom voze. Ako som spomínal nie je to nič, čo by ma trápilo či nejak výstredne prekážalo, no riešili/kódovali sa už aj vačšie nezmysli ako tento Ďakujem Vám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Pomocí VCDS s tim nic nenaděláš, je to zakódované v jednotce podobně, jako třeba rychlost, od které Corner Light přestává fungovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puntoii Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Chlapci, pracuje tu niekto s informáciami z EEPROM-u BCM ? Rád by som sa podelil o skúsenosti. Je tu niekto, kto sa ,,hrabe,, taktiež za hranicami obyčajného dlhého kódovania ? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
truxa Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Pánové dokázal by někdo upravit kodování tak, aby mi fungovalo coming home a leaving home? Něco tam mám špatně a nevím co. Aktivovaný to mám a stejně nic. Mám světelný senzor, nemám maxidot. Address 09: Cent. Elect. Labels: 3C0-937-049-23-H.lbl Part No SW: 1K0 937 049 N HW: 1K0 937 049 N* Component: Bordnetz-SG H34 0803 Revision: 00H34000 Serial number: 00000001455378 Coding: E98A1F020004140000110D000000000046087F0732 Shop #: WSC 73430 790 12345 VCID: 3A7BD46375AA42C82EF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 A teď jen otázka, jak ti to nefunguje? když je tma a máš ovladač světel na AUTO nebo přes den nebo jak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
truxa Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Nefunguje vůbec. Ani když mám ovladač na AUTO, ani když mám ovladač na potkávačkách, ani za světla, ani ve tmě, nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Pak je chyba v adaptacích nebo v kódování RLS(případně přímo vadný RLS). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
truxa Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 (editace) RLS funguje správně, podle světla se přepínají denní světla a potkávačky a za děstě se setře okno. Zkoušel jsem nastavit CH a LH jako kdybych neměl rls, bliknout dálkama a taky to nešlo. Jak zjistím, jestli je chyba v adaptacích nebo v kódování rls? Na co bych se měl zaměřit? Editováno: 4. leden 2016, autor: truxa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 hosi da se nakodovat aby ostrikovacel svetel sly treba po kazdem 10tem ostriku okna nebo tak neco?me to ted jde po kazdem vziti za packu kdyz chcu ostriknout okno,mam sice yeti a citam ze to bude stejne jak u okty,u predesleho scoutu me to ostriklo sem tam nekdy,tady porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Ano, neco takoveho se da nastavit. K ostrikovacum svetlometu je tam hned nekolik nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 vyborne dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 dokaze nekdo navest kde co nastavit-prekodovat?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondys Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 09-Cent.Elect. 10-Adaption a vybrat z nabídky kanál 26 - Headlight Washer Delay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas070 Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Ahoj kluci, mám jeden dotaz, dá sa cez VAG obnoviť továrne nastavenie osvetlenia? Dnes som sa s tým trocha hral a potreboval by som to obnoviť do pôvodných nastavení. Díky moc za rady a prípadný postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 No leda že máš vyjety původní kódování před změnou. Já si takhle rozes*al CH/LH, ale naštěstí jsem to měl uložený z dřívějška. Nějaký tlačítko "default settings" tam ale není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 diky,vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas070 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 No to jsem si vyjel, ale když jsem tam zadal komplet kódováni před změnou, tak mi stejne nesvítí origo denní svícení a parkovačky. A když jsem porovnal protokol před změnou a po změne, už se zadaným původním kódem, tak se mi v protokolu změnil kód VCID (asi jenom 4 údaje, ale tam si myslím, že je ten problém). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 fantomasi dá , v supervagu takhle jednoduše přes jedno kliknutí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantomas070 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Diky moc za info, vo VCDS to asi nedokazem, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.