Březen 4, 20169 r 09-Cent.Elect. 10-Adaption a vybrat z nabídky kanál 26 - Headlight Washer Delay zdravim vas vcera som chcel prekodovat ostrekovace svetiel a ked som zadal kanal 26 tak mi ho otvorilo ale hore v tabulke nebolo napisane co je to za kanal ale bola moznost kodovania len som nevede ci mozem kodovat ked nepise co je to za kanal. Hodnota bola nastavena: stored value 4 Dakujem za kazdu radu.
Březen 7, 20169 r Umi nekdo zmenit zobrazeni vozu na maxidot ze sedanu na kombi? Nekde jsem cetl,ze to jde,ale uz nevim kde. Upraveno Březen 7, 20169 r od ppeeppee
Březen 12, 20169 r Dnes jsem si chtel prenastavit interval ostrikovacu svetel,ale nepustilo me to do kanalu 26,viz priloha, nevi nekdo proc?
Březen 14, 20169 r ppeeppee tá zmena zo sedanu na kombi je v kódovaní gateway. Nepamätám si už ktorý to je byt Upraveno Březen 14, 20169 r od zelo7
Březen 14, 20169 r Ahooj, sem to asi nepatří, ale mám dotaz, pořídil jsem si OII a zaboha nemohu najít přípojku na Vag, kde ji najdu? Děkuji
Březen 15, 20169 r Ahoj můžu se jen na něco zeptat?Je to asi hloupost někde sem tuto informaci zaslechl a nějak mi to nedá tak se rači zeptám.Slyšel jsem že je možné nakodovat do octavie před FL údaje o rychlosti možná snad i o oleji atd do maxidotu jako to má octavie FL. Je to možné?Mam MR 2008 tak si jen říkám co vše asi můžu mojí ř.j. naučit :-) už umí light corner a americké svícení na ručku ale to je asi vše že?
Březen 15, 20169 r Ahooj, sem to asi nepatří, ale mám dotaz, pořídil jsem si OII a zaboha nemohu najít přípojku na Vag, kde ji najdu? DěkujiJe pod palubkou nad levou nohou ridice.
Březen 15, 20169 r ppeeppee, skús to takto: 19 - CAN Gateway Coding - 07 Long Coding Helper Byte 8 Bit 4-7 - zmeň " 10 Sedan/Limousine" na "Combi" Tak som to mal aspoň na starej gateway
Březen 15, 20169 r JasonB29>> Kódovánim asi stuha. Vím o možnosti Polarfis a co vše se dá po výměně před FL MaxiDotu za FL bude vědět třeba ferda25. Upraveno Březen 15, 20169 r od šulda
Březen 18, 20169 r Ondys tuhle moznost jsem tam nenasel,viz foto Upraveno Březen 19, 20169 r od ppeeppee
Duben 18, 20169 r Ahoj mam dotaz, vite kde zmenit nastaveni sklapeni zrcatek misto zapalovani na otevreni dveri? Dekuji
Duben 20, 20169 r Nastavuje sa to v RJ predných dverí, ale vo VCDS sa to nedá. Treba VAS. PS: na toto nastavenie vyšlo dokonca TPI - 2023814/1
Srpen 21, 20169 r Přivezl jsem 1,9 77 kw a pokoušel jsem se něco nakódovat a nic.Třeba denní svícení amerika a kufr musím otvírat ovladačem.Po nastavení se nic neuložilo a nezměnilo.Kde je chyba?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.