Romariooo Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Já byl asi hodnej ale i přes moje dnešní naprcané autičko jsem měl z dárečku radost P.S dávam sem zatím jenom vonafffky...asi hodně smrdím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Asi značně Já jako hlavní gramofon, nějaké oblečky, nádobí do bytu, knížky, návleky na tretry a POUKÁZKU NA 3 MODELY ABREX Foto hodím později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 A takhle to vypadá když vlastní brácha neví kudy kam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 A zase jsem na něco zapomněl ot táty...a synáčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Jééé, dálniční známku taky mám mezi dárky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Já dostal 1000MB od Abrexa, pak nějaký sprcháče, spacák a prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 A ted přicházi zlatý dáreček který jsem si nadělil sám a jsem z něj počuraný ještě ted.Fakt super věcička a všem doporučuju.Dlouze jsem vybíral a nakonec zvítězil krasavec pod zkratkou Canon G10...borec na konec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Ja z duvodu chybejici maminy doma (nemocnice) budeme mit s malou Vanoce asi jako v Rusku (6. ledna) Do te doby nam ji snad vrati... Takze to u nas vypada takto nyni... Tim jsem chtel naznacit, ze nevim co bylo nebo bude za darecek, ale stejne, at je to co chce, me nejvice bude tesit to, co jsem respektive co dam (jeste jednou diky Romane ) Pouze mohu ukazat, jako Roman darek, ktery jsem si take dopral sam a ten druhy jsem vyrobil sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Tvoje poděkování je opravdu ještě lepší než cokoliv jiného.Mě to těší a od Vás škodováci dvojnásobně.Vittorio má ode mě Omnii a včera mi psal že už si zvyká Krásny vánoce bez průseru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 (editace) Ja dostal miniaturní helikoptéru - MX-1 Dekuju Jezisku Editováno: 25. Prosinec 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Těch se asi letos prodalo hodně, prt. jsem je viděl všude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Ja z duvodu chybejici maminy doma (nemocnice) budeme mit s malou Vanoce asi jako v Rusku (6. ledna) Do te doby nam ji snad vrati... Takze to u nas vypada takto nyni... Tim jsem chtel naznacit, ze nevim co bylo nebo bude za darecek, ale stejne, at je to co chce, me nejvice bude tesit to, co jsem respektive co dam (jeste jednou diky Romane )Pouze mohu ukazat, jako Roman darek, ktery jsem si take dopral sam a ten druhy jsem vyrobil sam asi ti kape trubka Fotky máš a do placu nedáš? No vzhledem k tomu, že není úplně normální takhle dlouho trávit v porodnici, tak je asi něco špatně, tak držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Já byl asi hodnej ale i přes moje dnešní naprcané autičko jsem měl z dárečku radost P.S dávam sem zatím jenom vonafffky...asi hodně smrdím... co jsi dělal s autem??? nějak moc? Mně nabořila v pondělí na Čerňáku slepice co se neumí ani rozjet, naštěstí to není tak hrozný, je to blbě poznat i při podrobným hledání, ale odnesl to světlomet, uražená packa která ten světlomet fixuje, tak na příští prohlídce příjde novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Tome,mám to ve svym vláknu Vaše Octavia II Moje čenrná elegance neboli hificar...tam je co se mi stalo hodinu předtím než jsme šli papát štědrovečerní večeři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 asi ti kape trubka Tohle myslíš vážně?! Jseš fakt vůl, myslím, že už jen tím že jí má přes Vánoce v nemocnici celá rodina trpí a teď tu ještě číst Tvoje rádoby vtipné poznámky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Tomáš to myslel sportovně.Hele raději sem dávejte dárečky at víme kdo zlobil a kdo byl hodnej. Davon: fotečky jsou super.Máš pěknou mamku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 S dárky souhlas, ale Tomášek ať se laskavě chová slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 přečti si to celý ještě jednou, jen jsem si v dobrým šťouchnul a zároveň popřál ať všechno dobře dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Hele já jsem to četl několikrát a nevím jak by se tohle "šťouchání" líbilo Tobě v podobné situaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Taaaak, ja se taky pochlubim, ale zatim to bude bez fotecek. Nejaky sprchace, MacBook, auticko novy zarovky a dalnicni znamku.No a cela rodina jsme si letos nadelili toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Pobyt nebo celý penzion?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Koukám že skoro každý dostává jako dárek dálniční známku-praktický dárek! S tim pensionem to je super! Tomu řikám DÁREK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 My s bruderem našim nadělili pobyt v Luhačovicích...Vila Alpská Růže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Asi značně Já jako hlavní gramofon, nějaké oblečky, nádobí do bytu, knížky, návleky na tretry a POUKÁZKU NA 3 MODELY ABREX Foto hodím později Slíbené fotos teda část :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 viki si nadelil toto: a jinak sem dostal dve tricka fox racing mnam jinak mam vanoce az oficialne 28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.