mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 viki si naděluje sám sobě nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Nene! Vittoriu jsem to nadělil já a on mi to pouze zaplatil! ale má taky pěknou hračku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Hlavně že se máte rádi kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 jojo viki si kupuje darky predevsim sam vostatni na nej serou mam 500 clenu a nic :D jedine romario se pochlapil :D:D:D ne vy mi date darek kdyz zaplatite pak to kilo a ja pak zaplatim tech deset tisic faktur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Cely penzion, funguje od kvetna 2008... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 jakapak je tam kapacita a kde ho mate? ze by se udelala akcicka OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Vánoční stromeček a jeho ochránce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Cely penzion, funguje od kvetna 2008... Lokalitka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Vánoční stromeček a jeho ochránce... Tolik darů si u Roomáriovi ani nezasloužíte, ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Cesky Krumlov, 7 minut chuze od centra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 někdo má stromeček,někdo má strom.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 (editace) Najmis: ty krávo! Hustej strom.No Vy v těch horách se s tim prostě neserete,vid? Pilku do ruky a šupky dupky do lesa Editováno: 25. Prosinec 2008, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Mikinky, kdo pozná která jsem já a která bruder ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Vánoční stromeček a jeho ochránce... Náš hlídač :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Toho pána znám! ale ten černovlasej pes vlevo ...s tim jsem se ještě nesetkal.Chlapci nevíte co je s Fattym? Začíná mě tady chybět prdelka moje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Náš hlídač :-) Pěkná sbírka skla!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 jestli myslis ty flasky za nim tak je to tapeta nalepena na dverich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Stromeček - Prasátko - Snoubič - eMBéčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Tohle jsem si nadělil já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Toho pána znám! ale ten černovlasej pes vlevo ...s tim jsem se ještě nesetkal.Chlapci nevíte co je s Fattym? Začíná mě tady chybět prdelka moje... Zřejmě se věnuje rodině...nebo Magduš z vánočního shonu porodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Scajo.Boži! To MB nemá chybu.Fakt paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 no já byl taky hodnej nějaký trígo od US od toho samýho kalhoty, pak nový játro (ledvinku) a kosmetickou tašku, rukavice na hory a to je je všejáá dy dáá Dane držím palce ať je vše OK a koukam krysa (čti mishicka se probral ze spánku , ale docela pozdě nejdřív prudí z besídkou a pak tam ani nepáchne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Ježišek byl ožralej a zapomněl na některé dárečky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 a koukam krysa (čti mishicka se probral ze spánku , ale docela pozdě nejdřív prudí z besídkou a pak tam ani nepáchne) Ti dám krysu Zrovna jsem řešil nepříjemnou osobní věc, takže jsme vážně neměl ani pomyšlení besídkovat, sry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.