Přejít na obsah

Arogance na cestách


Helmut

Doporučené příspěvky

tiez sa pripajam k tomu, ze je vela sluzobnych Octavii s TDI motormi, ktore sa dostanu do ruk ludom, co ked nemusia riesit spotrebu, tak si chcu zablbnut, resp. si liecia ego... Najlepsi su ti, co sa na nejake auto nalepia niekde v zakrutach, kde sa neda predbiehat a potom 10km stoja na brzde, aby ho nenabrali :)

Na druhej strane stretavam aj vela takych, co maju tieto auta sukromne a potom sa ide mimo obec 70kmh, aby bola spotreba do 4l/100km, co si myslim, ze je este viac nebezpecne ako prva skupina...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale ta prva skupina vodicov ktoru spominas jazdi dost casto..ma nejake tie skusenosti za volantom..a myslim si ze si to mozu dovolit ak vedia co robia...ta druha skupina su tzv. sviatocnici ktori maju auto castejsie v garazi..a tych ja osobne nemusim...a suhlasim s tebou ze je to nebezpecnejsie ako ta prva skupina

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den,

Zavítal jsem na toto forum, protože by mě velice zajímalo, zda za volantem oktavii s motorizací 1.9tdi, 2.0tfsi a 2.0fsi máte pocit, že se Vám na silnici nemůže nikdo vyrovnat a že tlačení se na řidiče jedoucí předpisovou rychlosti je nutné. Velmi často narážím na řidiče koncernových vozů, co si myslí, že když před nimi jede automobil staršího data výroby, tak že si na něm musí dokázat jak moc jim to jede.

Prosil bych Vás řidiče oktavii o nějaké vyjádření, jestli se jedná jen o určitou skupinu lidi a zbytek jezdí normálně, nebo jestli je to nějaký fenomén kolem koncernu VW obecně a prostě to jinak nejde. Případně se můžete pochlubit co se zrovna Vám na řidičích určitých vozů nelíbí.

předem děkuji za diskuzi.

Dost dobrá připomínka. Jen doufám, že jsme se někde nepotkali právě spolu. Ale asi ne, protože já se na nikoho netlačím. Prostě ho jen ve vhodný chvíli předjedu. Není to mindrák, není to úchylka, zkrátka jen rád jezdím rychlejc. Snad jsem tím nikdy nikomu nezpůsobil nějaký trauma.

Apropo, Helmute, za diskuzi se tady neděkuje, ale DISKUTUJE SE. Zatím to byl od tebe jen monolog, tak pokračuj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...