maca TDI Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 prosím o radu,nedávnoi jsem si koupil octavii 01. tdi,zatím jsem sní spokojen,má najeto 130tis.při jízdě,při nerovnostech je slyšel skřípání plastu ze dveří u řidiče,je to normální u těch octavii? je to nepříjemný zvuk,rád bych to odstranil,má už někdo stím nějaké zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modranka Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 prosím o radu,nedávnoi jsem si koupil octavii 01. tdi,zatím jsem sní spokojen,má najeto 130tis.při jízdě,při nerovnostech je slyšel skřípání plastu ze dveří u řidiče,je to normální u těch octavii? je to nepříjemný zvuk,rád bych to odstranil,má už někdo stím nějaké zkušenosti? Ahoj,,tych zvukov si este uzijes az az...Ale pri vsetkom sa da nieco robit,len treba hladat,je tu toho dost o tom popisane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca TDI Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Ahoj,,tych zvukov si este uzijes az az...Ale pri vsetkom sa da nieco robit,len treba hladat,je tu toho dost o tom popisane.. toho jsem se obával,ale díky,holt budu muset mít puštěný rádio na plný pecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 stejny problem u ridice - praskani pri jizde " uvnitr"dveri. jak kdyby se tam presouvaly kulicky hore dule - porad prask,prask,praska a dokola.budu se muset na to podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.