Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

prosím o radu,nedávnoi jsem si koupil octavii 01. tdi,zatím jsem sní spokojen,má najeto 130tis.při jízdě,při nerovnostech je slyšel skřípání plastu ze dveří u řidiče,je to normální u těch octavii? je to nepříjemný zvuk,rád bych to odstranil,má už někdo stím nějaké zkušenosti?

prosím o radu,nedávnoi jsem si koupil octavii 01. tdi,zatím jsem sní spokojen,má najeto 130tis.při jízdě,při nerovnostech je slyšel skřípání plastu ze dveří u řidiče,je to normální u těch octavii? je to nepříjemný zvuk,rád bych to odstranil,má už někdo stím nějaké zkušenosti?

Ahoj,,tych zvukov si este uzijes az az...Ale pri vsetkom sa da nieco robit,len treba hladat,je tu toho dost o tom popisane..

• Autor
Ahoj,,tych zvukov si este uzijes az az...Ale pri vsetkom sa da nieco robit,len treba hladat,je tu toho dost o tom popisane..

toho jsem se obával,ale díky,holt budu muset mít puštěný rádio na plný pecky

stejny problem u ridice - praskani pri jizde " uvnitr"dveri. jak kdyby se tam presouvaly kulicky hore dule - porad prask,prask,praska a dokola.budu se muset na to podivat <_<

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.