Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Tu je to napisane: :) :) :) Pre Vasa,dedek,mark,beduin

Nevidím tam že je to O1 TDI :huh:

Už jste to byl někdo zkusit změřit?

Editováno: , autor: dědek
Vloženo

Ja to zkoušel už dvakrát měřit přímo na svíčkách a stále stejné NIC. :)

Na co by to tam bylo? Vždyt ten motor chytne i bez žhavení ,pokud je vpořádku na rozdíl od Feldy.

Vloženo

Z té fotky toho článku není jsané k jakému autu se ten popis funkce žhavení vztahuje.

Tak že jako dukaz toho že Oc1 žhaví již při otevření dveří to je na nic.Podle mně to je napsáno o Feldě.

Co je to za knížku?

Jo a dík to jsem nevěděl že Sdi jezdí taky na naftu :o:smich: :smich: :smich:

Vloženo

Zdravím vás všechny.Můžu se zeptat jakou by jste mi doporučili baterii do Škody Octavie 1.8 Turbo Elegance?V autě je klimatizace a všechno v elektrice.Takže si nejsem jistej jestli není 55Ah co tam měl původní majitel málo.Děkuji

Vloženo

55Ah je nějak málo

nejlíp bude zajít do obchodu kde prodávají baterie mají na to tabulky

a nebo ve škodovce

a nebo mi pošli VIN kód auta zkusím najít co ti tam dali ve fabrice

Vloženo (editace)
Zdravím vás všechny.Můžu se zeptat jakou by jste mi doporučili baterii do Škody Octavie 1.8 Turbo Elegance?V autě je klimatizace a všechno v elektrice.Takže si nejsem jistej jestli není 55Ah co tam měl původní majitel málo.Děkuji

Dej tam 60Ah

Editováno: , autor: Remus by skoda
Vloženo
Z té fotky toho článku není jsané k jakému autu se ten popis funkce žhavení vztahuje.

Tak že jako dukaz toho že Oc1 žhaví již při otevření dveří to je na nic.Podle mně to je napsáno o Feldě.

Co je to za knížku?

Jo a dík to jsem nevěděl že Sdi jezdí taky na naftu :o:smich: :smich: :smich:

Tu je foto dokaz Vasa,dedek ze to je OCTAVIA 1. :palec2: :palec2: ;):):p :p :p

Vloženo

No dobře uznávám máš pravdu že to tam je napsané ;)

Asi si necháme každý tu svoji pravdu :D

Jelikož mě to natolik zaujalo,tak jsem zavolal kamarádovi co pracuje ve Škoda servisu a informoval se na to.

A dozvěděl se tohle:

Má to Škoda Felicia a to ještě né každá, to neví přesně proč. Ale zpusobovalo to pry předčasné opotřebování svíček a vybíjení aku protože každé otevření dveří při studeném motoru aktivovalo předžhavení až do prvního nastartování.

U Oc 1 o ničem takovém nikdy neslyšel.(A to mu je 50 let a dělá tam od vyučení tak že žádné ucho :) )

Jednoduchý test je podle něj otevřít pravé dveře nasednout zavřít.Rosvítit stropní lampičku a otevřít levé dveře a kdo ví kolik bere žhavení ví co udělá ta žárovička :D

Potom zapnout klíček do polohy žhavení a sledovat tu žárovku.Mírně pohasne.

A nebo měřit napětí na svíčkách tak jak jsem to dělal já. ;)

Tak že asi tak.

U mé O 1 rv 2002 to nežhaví po otevření dveří :p

Vloženo

sice mám audi ale je to taky 1,9 TDi a nic mi nežhaví když otevřu dvře až po zapnutí klíčku a to jsem odpojil i čidlo teploty takže auto si myslelo že je fakt kosa

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...